Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@05:50:26 GMT

دفع «دیابت» با پیروی از رژیم گیاه‌خواری

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۸۷۰۵۴

 نتایج تازه‌ترین بررسی‌های محققان نشان داده است، پیروی از رژیم گیاه‌خواری خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و ناراحتی‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

به گفته محققان دانشگاه واشنگتن دی سی، یک رژیم غذایی گیاه خواری متعادل با تکیه بر اصول کلی چربی کم، فیبر زیاد و کربوهیدرات به مقدار زیاد می‌تواند برای بیماران دیابتی مناسب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش چربی شکمی، توانایی بدن را برای استفاده از انسولین کاهش می‌دهد و سبب افزایش تجمع قند در جریان خون می‌گردد.

مطالعه‌ای که اخیراً در برنامه پیشگیری از دیابت انجام گردید، نشان می‌دهد که رژیم غذایی کم چرب و کم کالری همراه با ورزش متوسط موجب کاهش چشمگیر خطر ابتلا به دیابت تا بیش از ۵۰ درصد می‌شود.

کارشناسان بهداشتی می‌گویند: رژیم‌های گیاهی غنی از فیبراند که دارای منافع بسیاری هستند؛ مصرف غذاهای مملو از فیبر سبب کاهش اشتهای افراد دیابتی و سیری طولانی تر این افراد می‌گردد.

همچنین مطالعات قابل توجهی در مورد نقش فیبر در کنترل بیماری دیابت انجام شده است؛ مطالعات تغذیه‌ای اخیر نشان می‌دهد که بیماران دیابتی روزانه باید ۹ وعده سبزی و میوه و تا ۶ وعده غلات سبوس دار استفاده کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دیابت گیاه خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند

مطالعات زیادی وجود دارد که فواید زردچوبه را در مبارزه با پیری و افزایش عمر نشان می‌دهد و خواص ضد سرطانی آن را تأیید می‌کند.

به گزارش همشهری به نقل از روسیا الیوم، سوتلانا تروفیموا، دانشمند و رئیس انجمن ضد پیری روسیه، در رابطه با این موضوع گفت: مطالعات زیادی وجود دارد که فواید زردچوبه را در مبارزه با پیری و افزایش عمر نشان می‌دهد و خواص ضد سرطانی آن را تأیید می‌کند به لطف کورکومین، که یک ماده فعال بیولوژیکی است که در ترکیب آن، این ادویه محبوب در غذا‌های هندی و شرقی، تولید هورمون سروتونین را افزایش می‌دهد و روند پیری را در بدن کاهش می‌دهد، تأثیر مفیدی بر سلامتی دارد.

وی افزود: کورکومین نه تنها سلول‌های سرطانی را در بدن سرکوب می‌کند، بلکه از ظهور سلول‌های سرطانی جدید نیز جلوگیری می‌کند.

تروفیمووا خاطرنشان کرد: عوامل ژنتیکی تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد بر سلامت ما تأثیر می‌گذارد، در حالی که درصد باقیمانده توسط عوامل مختلفی از جمله سبک زندگی و فعالیت بدنی کنترل می‌شود و غذا نیز نقش بسیار مهمی در این موضوع دارد.

بسیاری از مطالعات پزشکی نشان می‌دهد که کورکومین موجود در زردچوبه اثرات زیادی بر سلامت بدن دارد و به تسکین التهاب مانند آرتریت کمک می‌کند، سلامت قلب را بهبود می‌بخشد، با لخته شدن خون مبارزه می‌کند و به تسریع روند بهبود زخم کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟