Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی، محمدحسین حسنی معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی در نشستی دیدار سمن‌های جوانان با بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ادغام سازمان ملی امور جوانان در بدنه وزارت ورزش و جوانان یک ادغام غیرکارشناسی شده بود گفت: دولت و وزارت ورزش و جوانان برنامه ها و طرح های مناسبی در مورد توجه به قشر جوان داشته اند و دکتر چمن گلی نیز تلاش های بسیار خوبی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درطی ۳ ماهه امسال اقدامات بسیار خوبی در۳ حوزه ستاد ساماندهی امور جوانان، مشارکت اجتماعی و فرهنگی و تربیتی صورت گرفته است. معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی افزود: در حوزه مهم مشارکت اجتماعی امور جوانان مخصوصا سازمان های مردم نهاد نزدیک به ۷۰ سمن در استان وجود دارد و در حالیکه طبق برنامه ریزی باید در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۵۰ سازمان مردم نهاد داشته باشیم با این رشد و حرکت تعداد سازمان های مردم نهاد حوزه جوان استان به بیش از ۲۰۰ سازمان خواهد رسید. حسنی گفت: برای کاهش آسیب های اجتماعی باید از توانمندی های سازمان های مردم نهاد حوزه جوان بهره ببریم که در اینصورت با فعالیت و مشارکت جوانان و استفاده از ایده های آنان بسیاری از مشکلات جامعه حل‌خواهد شد. وی همچنین افزود: امسال اقداماتی چون برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر(ع) (قدردانی و تجلیل از ۲۱ جوان برگزیده استان)، اختصاص اعتبار ۲ میلیاردی برای طرح های اشتغال آفرینی جوانان تا تسهیلاتی تا سقف ۱۰۰میلیون تومان، ایجاد کتابخانه تخصصی جوانان، راه اندازی خانه جوانان در هر شهرستان، مجوز به ۴ مرکز مشاوره ازدواج و مشکلات جوانان و تلاش برای گسترش این مراکز، برگزاری ۲۰ دوره توانمندی برای سمن های مردم نهاد تا پایان امسال و بیمه های ارزان قیمت برای سازمان های مردم نهاد انجام گرفته است. حسنی گفت: یکی از مشکلات پیش روی سازمان های مردم نهاد، نبود قانون جامع حمایت و یا مجوزدهی به سازمان های مردم نهاد است که با تغییر وزارت کشور، مجوزدهی نیز دچار مشکل میشود و باید مجلس در این زمینه ورود کند.   هادی بهادری نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اینکه اوج سنین جوانی ۲۵ تا ۳۵ سال و بخش عظیمی از جامعه نیز در این رنج سنی قرار دارند و آینده کشور برای شکوفایی و کارآرایی به جوانان بازمیگردد گفت: باید برای توسعه و پیشرفت کشور نسل جوان را برای در اختیار گرفتن پست های کلیدی و مدیریتی کشور به شکل مناسب تربیت کنیم و بهترین وضعیت برای ایجاد بستر لازم در این زمینه توسط سازمان های مردم نهاد است. وی ادامه داد:دیدگاه رهبر معظم انقلاب هم حمایت از نسل جوان است و این فرصت است و در دیدار صبح چهارشنبه ایشان با مدیران، بر موضوع جوان و استفاده از ظرفیت این قشر تاکید داشتند. نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: موضوع های محیط زیست، اشتغال، گردشگری و کارآفرینی از جمله بخش هاییست که در طی این مدت به آنها توجه داشته ام و بر این خصوص باید برگزاری جلسات تخصصی با جوانان و دانشگاه ها، توجه ویژه به بستر گردشگری استان، توجه به موضوعات فرهنگی همچون مطالعه صورت گیرد. وی به نقش پررنگ سمن ها در احیای دریاچه ارومیه هم اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین شرایط برای احیای دریاچه ارومیه، کاهش مصرف آب در حوزه آبریز آن است که سمن ها می توانند نقش مهمی و پررنگی در فرهنگ سازی و کاهش ۴۰ درصدی مردم در مصرف آب داشته باشند که اگر این اتفاق بیافتد دریاچه ارومیه می تواند به روند خوب خود باز گردد. بهادری در خاتمه گفت: این جلسات و دورهمی ها با هدف بهبود وضعیت جوانان و سازمان های مردم نهاد و همچنین استفاده از ظرفیت آنها باید ادامه پیدا کند و خوشبختانه جناب حسنی قرار است این کار را انجام و ما نیز برای کمک به وضعیت سازمان ها و جوانان در این نشست ها حضور خواهیم یافت.

خبرنگار: سینا پسران افشاریان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سمن های جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد

        به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی روز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از محل برگزاری مناظرات انتخاباتی در محل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: برگزاری مناظرات انتخاباتی در دور نخست، نقش مهمی در شناخت نامزدها داشت و این رویکرد برای دور دوم نیز انجام خواهد گرفت.   محمدکمال سروری‌ها افزود:برگزاری این مناظرات فرصتی مناسب برای نامزدها است تا با هزینه کمتر، برنامه ها و افکار خود را بهتر بیان کنند و از سوی دیگر برای مردم نیز فرصتی مغتنم است تا با صرف زمان اندک، با نامزدها آشنایی بیشتری پیدا کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی با بیان اینکه نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را ارائه کنند گفت: مناظرات انتخاباتی در رسانه های رسمی استان در حال ضبط است و در موعد مقرر انتشار خواهد یافت. وی عنوان کرد: مردم ایران، لیاقت قوی ترین و شایسته ترین منتخبان برای نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند، از این رو باید انسانی کارآمد و کاربلند راهی مجلس شورای اسلامی شود.   سروری ها افزود: نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را با تلاش پیگیری کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی گفت: در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی هزار و ۲۰۰ شعبه اخذ رای برای حوزه مشهد و کلات پیش بینی شده است که نسبت به انتخابات مرحله نخست ۶۱۲ شعبه کاهش یافته است.   در دور نخست انتخابات مجلس، تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی معلوم شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد شامل "کاظم معتمدی فر و حسنعلی اخلاقی" برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دور دوم انتخابات برگزیده شود.   نفر نخست این فهرست ۲ نفره به ترتیب بیشترین آرا، کاظم معتمدی فر، مدیر عامل سابق شرکت پدیده شاندیز است. وی دانش آموخته دانشگاه علم و صنعت ایران است و ۴۰ سال تجربه مدیریتی، آموزشی و پژوهشی در بخش های دولتی و خصوصی را در کارنامه دارد. معتمدی فر در مرحله نخست این انتخابات ۱۴۴ هزار و ۵۲۳ رای به دست آورد.   نفر دوم این فهرست حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی است که ۵۵ سال دارد و دارای مدرک دکترای رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی است، وی عضو شورای شهر مشهد در دوره چهارم بود و مورد حمایت ائتلاف "شانا" است. اخلاقی در مرحله اول انتخابات ۱۳۰ هزار و ۲۰۲ رای کسب کرد.

دیگر خبرها

  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب