Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری در زمینه حفاظت و اتوماسیون شبکه‌های قدرت، دی ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعتی شریف با همکاری انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران و شرکت توانیر و شرکت مدیریت شبکه برق ایران، "سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت" را در روزهای 18 و 19 دی ماه سال جاری برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تأکید این کنفرانس در بخش کارگاه‌ها برجنبه‌های آموزش‌های کاربردی و به روز و در بخش مقالات و سخنرانی‌ها بر جنبه‌های کاربردی، راهبردی و توسعه‌ای است که از سودمندی خاص برای صنعت برق کشور برخوردار باشند.

از تمامی محققین، دانشگاهیان ‌و متخصصین و مهندسین دعوت می‌شود تا با معرفی کارگاه‌های آموزشی و ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس با تبادل یافته‌های علمی پژوهشی و کاربردی خود، موجب پرباری و اثربخشی سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت باشند.

حفاظت و اتوماسیون در نیروگاه‌ها، شبکه‌های انتقال و توزیع، امنیت و قابلیت اطمینان در سیستم‌های حفاظتی و اتوماسیون، اتوماسیون و حفاظت شبکه‌های هوشمند الکتریکی، طرح‌های حفاظت از سلامت شبکه برق (SIPS)، ارائه روش‌ها و الگوریتم‌های جدید اتوماسیون و حفاظت در سیستم‌های قدرت، اثرات تولیدات پراکنده در حفاظت سیستم‌های قدرت، امنیت سایبری در سیستم‌های حفاظتی و اتوماسیون و ارتباطات، بومی سازی سیستم‌های حفاظتی و اتوماسیون برخی از محورهای موضوعی این کنفرانس  2 روزه است.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، آخرین مهلت ارسال مقالات ‌21 آبان ماه ۹۷ اعلام شده است. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://ipaps.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه صنعتی شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به اهمیت تأمین پایدار آب شرب مردم اشاره و اظهار کرد: برای اینکه منابع آبی به درستی میان متقاضیان توزیع شود یکی از راهکارهای مؤثری که در دستور کار قرار گرفته، استفاده از تکنولوژی‌های نوین از قبیل تله متری است.

وی با بیان اینکه علاوه بر شهر اصفهان دیگر شهرها و روستاهای استان نیز از سیستم تله متری در جهت توزیع عادلانه آب استفاده می‌کنند، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۶۷ درصد تأسیسات آب شهرها و ۸ درصد تأسیسات آب روستاها در سطح استان مجهز به سیستم تله متری هستند، این درحالی است که در سال جاری تلاش می‌کنیم تأسیسات بیشتری در سطح استان از سیستم تله متری بهره مند شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته توانستیم با مانیتورینگ و کنترل تأسیسات آب به صورت لحظه به لحظه آب شرب را به صورت عادلانه توزیع کنیم اعلام کرد: آبفای استان اصفهان علاوه بر مانیتورینگ تأسیسات آب در نقاط شهری، کنترل و پایش لحظه به لحظه تأسیسات آب در روستاها را نیز در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به تجهیز تأسیسات آب روستاها به سیستم تله متری گفت: بهره‌مندی تأسیسات آبرسانی روستاهای استان به سیستم تله متری و تله کنترل نه تنها توزیع عادلانه آب با فشار یکسان را در روستاها به همراه دارد، بلکه از هدر رفت آب نیز در روستاها جلوگیری می‌کند.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان افزود: در حال حاضر تأسیسات آب بسیاری از نقاط استان شامل مخازن آب، ایستگاه‌های پمپاژ، چاه‌ها، شیرهای فشار شکن، خطوط اصلی انتقال، شبکه توزیع آب، تصفیه‌خانه‌های آب و آب‌شیرین‌کن‌ها به وسیله سیستم تله‌متری و تله کنترل مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه تنظیم فشار یکنواخت شبکه آب که عامل بسیار مهمی در توزیع عادلانه محسوب می‌شود تنها یکی از مزیت‌های سیستم تله متری در تأسیسات به شمار می‌آید، خاطرنشان ساخت: کاهش استهلاک تجهیزات و تأسیسات، جلوگیری از سر ریز مخازن، افزایش عمر تأسیسات، بالانس شبکه توزیع و هدر رفت آب از دیگر مزیت‌های تجهیز تأسیسات آب به سیستم تله‌متری است.

اکبریان دسترسی پایدار همه مردم در شهرها و روستاها به آب شرب را ضروری دانست و اظهار داشت: آبفای استان اصفهان برای تحقق چنین امری از همه عواملی که در این فرایند مؤثر هستند به نحو مطلوب بهره‌مند می‌شود که در این راستا می‌توان به استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا همچون هوشمند سازی شبکه توزیع، مانیتورینگ انرژی، دیسپاچینگ تله متری و پایش فشار شبکه اشاره کرد.

کد خبر 6086563

دیگر خبرها

  • جلسه شورای شهر اهواز برای سیزدهمین بارپیاپی تشکیل نشد
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • آشنایی با محصولات و نمایندگی ABB
  • مهلت ثبت ارزیابی واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی تا ۲۰ اردیبهشت
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
  • پذیرش ۲۸۳ مقاله در اولین کنفرانس ملی مهارت
  • رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخار معرفی شد + عکس
  • ممنوعیت برداشت گیاهان دارویی صنعتی در عرصه‌های طبیعی
  • اثرات اتوماسیون و هوش مصنوعی بر مشاغل آینده