Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: از سال ۹۲ تاکنون نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه ماشین‌های کشاورزی، تجهیزات و ادوات در زیر بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری تسهیلات پرداخت شده است. ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، عیدمحمد فاروقی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از سال 92 خط ویژه اعتباری مکانیزاسیون با هدف ارتقاء وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی در وزارتخانه تدارک دیده شده و استان گلستان در سهمیه در نظر گرفته شده جزء استان‌های پیشتاز کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در برنامه ششم توسعه هدف رسیدن به ضریب مکانیزاسیون 1.6 اسب بخار بود اما هم‌اکنون که 2 سال از برنامه ششم باقی مانده است، از افق برنامه عبور کرده‌ایم.

مدیر مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان تصریح کرد: 2900 دستگاه کمباین عملیات برداشت محصولات پاییزه را در سطح 500 هزار هکتار از اراضی کشاورزی انجام می‌دهند که بین 150 تا 200 دستگاه از کمباین‌ها از دیگر استان‌ها وارد گلستان می‌شوند.

فاروقی با بیان این‌که استان گلستان بعد از فارس، بیشترین شمار کمباین را دارد، گفت: کمباین‌های استان گلستان در عملیات برداشت 17 استان کشور نقش دارند.

وی گفت: در سال 91 ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در استان گلستان 1.2 اسب بخار بود اما امروز این ضریب به 1.7 اسب بخار افزایش یافته است.

مدیر مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان تصریح کرد: از سال 92 تاکنون نزدیک به 400 میلیارد تومان در حوزه ماشین‌های کشاورزی، تجهیزات و ادوات در زیر بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری اعم از کمک‌های فنی اعتباری، نقدی، بلاعوض، تسهیلات یارانه‌دار و دیگر تسهیلات بانک‌ها هزینه شده است.

فاروقی با بیان این‌که 48 درصد کمباین‌های استان فرسوده هستند، اظهار کرد: با دستور استاندار گلستان مقرر شد از محل تسهیلات اشتغال روستایی 200 دستگاه کمباین به کشاورزان تحویل داده شود. این تسهیلات با کارمزد 4 درصد در مناطق روستایی و 6 درصد در دیگر مناطق است. تاکنون بیش از 150 پرونده تشکیل شده که 130 پرونده مورد موافقت کارگروه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه‌بر این تسهیلات، 2.4 میلیارد تومان از اعتبارات استان در قالب کمک به کاهش سود تسهیلات در نظر گرفته شده است.

دبیر ستاد برداشت محصولات کشاورزی استان گلستان با اشاره به بحث آتش زدن بقایای گیاهی محصولات، تصریح کرد: در سال 90 بیش از 1100 هکتار از اراضی دچار حریق شده بود که با اقدامات و اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفت، هر سال شاهد کاهش این آمار هستیم. سال گذشته نزدیک به 500 هکتار از اراضی دچار حریق شده بود و امسال نیز تاکنون کمتر از 300 هکتار از مزارع اعم از محصولات و کاه و کلش دچار آتش‌سوزی شده است.

انتهای پیام/ ز

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۹۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد