Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه نظارت‌ بر روند ثبت‌نام در مدارس افزایش می‌یابد، بیان کرد: امیدواریم با افزایش نظارت‌ها و پیگیری شکایات مردمی شاهد افزایش رضایت مردم باشیم.

علیرضا کمرئی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌و‌پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به آغاز فصل ثبت‌نام مدارس و احتمال افزایش شکایت والدین در خصوص نحوه دریافت شهریه یا کمک‌های داوطلبانه مردمی، گفت: در حوزه مدارس غیردولتی مسئولان نظارتی مناطق و استان تحت نظارت سازمان مدارس غیردولتی بر روند ثبت نام نظارت دارند و حتی یک ناظر مقیم در پایگاه‌ها حضور دارد، بنابراین امیدواریم امسال شاهد افزایش رضایت مردم در سطح مدارس غیردولتی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما در حوزه مدارس غیردولتی مساله‌ای تحت عنوان «شهریه» وجود ندارد، بلکه خانواده‌ها می‌توانند برای کمک به تامین هزینه‌های مدارس مبلغی را داوطلبانه پرداخت کنند. البته ممکن است طی سال تحصیلی مسئولان اجرایی مدارس با تصویب انجمن اولیا برای برگزاری برخی فعالیت‌ها از جمله اردوهای تفریحی، کلاس‌های فوق برنامه و ... هزینه‌هایی را مطالبه کنند که خانواده‌ها در صورت تمایل فرزندانشان در برنامه‌ها می‌توانند هزینه‌های تعیین شده را پرداخت کنند.

راه‌های اعلام‌ شکایات از مدارس

کمرئی با توجه به راه‌های اعلام شکایات، بیان کرد: خانواده‌ها در صورت مشاهده هر گونه تخلف مالی و اداری می‌توانند شکایت خود را در سامانه رسیدگی به شکایات وزارت آموزش‌و‌پرورش به نشانی http://shekayat.medu.ir ثبت کنند و یا به صورت حضوری به اداره‌ آموزش‌و‌پرورش استان‌ مراجعه کنند و مساله را با مسئولان در میان بگذارند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌و‌پرورش در پاسخ به سوالی مبنی براینکه برخی خانواده‌ها بر این باور هستند که شکایات آنها مورد پیگیری قرار نمی‌گیرد، بیان کرد: اگر خانواده‌ها شکایات خود را به صورت آنلاین در سامانه به ثبت برسانند، کد رهگیری به آنها ارائه می‌شود که آنها می‌توانند با این کد می‌توانند نتیجه شکایت خود را دریافت و یا آن را پیگیری کنند. هم‌چنین اگر افراد حضوری مراجعه کنند به آنها کدی اختصاص داده می‌شود که آنها نیز می‌توانند از طریق آن شکایت خود را پیگیری کنند اگر در مواردی به شکایت رسیدگی نشد افراد می‌توانند مساله را با مراجعه بالاتر ماننده آموزش‌و‌پرورش استان یا کشور در میان بگذارند.

تمام شکایات خانواده‌ها از مدارس پیگیری می‌شود

وی یادآور شد: زمانی که فردی شکایتی را به ثبت می‌رساند 48 ساعت به طول می‌انجامد تا شکایت بررسی و مورد پذیریش قرار بگیرد و سپس 7 روز کاری زمان نیاز است تا نتیجه کاملا مشخص شود اما در صورت نیاز به فرصت بیشتر برای پیگیری و ارائه پاسخ، مراتب از طریق سامانه به اطلاع شاکی خواهد رسید.

کمرئی تاکید کرد: تمام شکایتی که از طریق مختلف از قبیل سامانه اینترنتی، تلفنی و یا حضوری به اداره‌های آموزش‌و‌پرورش اعلام شود مورد بررسی قرار می‌گیرد مگر اینکه شکایت یا اعتراض در مسیر قانونی قرار نگرفته باشد.

وجود دستگاه کارت‌خوان در مدارس مشکلی ندارد

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌و‌پرورش در بخش دیگری از سخنانش در خصوص استفاده برخی مدارس از دستگاه‌های کارت‌خوان، بیان کرد: وجود دستگاه کارت‌خوان در مدارس هیچ گونه مشکلی ندارد زیرا ما در تلاش هستیم تا حد امکان از پرداخت وجوه نقد در مدارس جلوگیری کنیم. خانواده‌ها باید مبالغ شهریه و یا کمک به مدارس را به شماره حساب مدارس واریز کنند که البته امروزه مدارس، برای آسایش خانواده از این دستگاه‌ها استفاده می‌کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا وزارت آموزش‌و‌پرورش برنامه‌ای برای یکپارچه‌سازی دستگاه‌های کارت‌خوان مدارس و افزایش اعتماد خانواده‌ها نسبت به وجوه پرداختی دارد، تصریح کرد: ما بر اساس اعتماد به فرهنگیان فعالیت می‌کنیم مگر در مواردی خلاف این امر مشاهده شود. بنابراین ما به تمامی دستگاه‌های کارت‌خوان مدارس اعتماد داریم و مطمئن هستیم تمام مبالغ صرف امورد مدرسه می‌شود.

کمرئی ادامه داد: اما اگر در مواردی خانواده‌ها نسبت به دستگاه کارت خوان تردید داشته باشند می‌توانند مورد را در سامانه ثبت و کارشناسان ما مساله را مورد بررسی قرار می‌دهند و نتیجه بررسی در سامانه درج خواهد شد.

اعتماد اساس فعالیت آموزش‌و‌پرورش

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه بیش از 100 هزار مدرسه در سراسر کشور فعال است، خاطرنشان کرد: آموزش‌و‌پرورش نمی‌تواند اساس کار خود را بی‌اعتمادی قرار دهد زیرا اینگونه نظارت بر فعالیت‌ها سخت خواهد شد، اما ما صراحتا اعلام می‌کنیم اگر خانواده‌ها با هر مساله‌ای در زمان ثبت‌نام و طول سال تحصیلی مواجه شدند آن را در سامانه ثبت کنند تا کارشناسان ما مساله را به صورت مورد پیگیری کنند.

به گفته وی، پرداخت مبالغ شهریه و کمک به مدرسه از طریق دستگاه کارت‌خوان و یا به صورت واریز به حساب علاوه بر کاهش خطا موجب افزایش امنیت مسئولان مدرسه می‌شود.

نظارت‌ بر روند ثبت‌نام در مدارس افزایش می‌یابد

کمرئی با بیان اینکه ثبت نام در مدارس به تازگی آغاز شده و تا پایان شهریور ادامه دارد، بیان کرد: ما برنامه‌های بسیاری برای افزایش نظارت و رضایتمندی خانواده‌ها داریم که برنامه‌ها و نظارت‌ها از هفته آینده شدت و قوت می‌گیرد. به خانواده‌ها این اطمنیان را می‌دهیم که بازرسی‌ها خود را افزایش دهیم وتمام شکایات را به صورت موردی بررسی کنیم.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌و‌پرورش خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های ما اعزام بازرس به پایگاه‌های ثبت‌نام است. قرار است بازرسان بدون هماهنگی و در راستای پیگیری وضعیت رضایتمندی خانواده‌ها و بررسی عملکرد مسئولان اجرایی به مدارس اعزام شوند.

کمرئی در ادامه خطاب به خانواده‌هایی که تمایل دارند فرزندانشان را در مدارس دولتی ثبت‌نام کنند، گفت: مشارکت خانواده‌ها در اداره مدارس موجب افزایش و بهبود عملکرد مدرسه می‌شود که این مساله تاثیر مثبتی در عملکرد تحصیلی فرزندانشان دارد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۰۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند