Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مردمی که نسبت به آینده مایوس باشند، به هیچ کاری دست نمی زنند و ممکن است به اقدامات پرخاشگرانه روی آورند پس وظیفه نخبگان این است که از سرمایه اجتماعی حفاظت کنند و امید به آینده را افزایش دهند. آفتاب‌‌نیوز : اسحاق جهانگیری صبح امروز طی سخنانی در افتتاحیه سیزدهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران که در محل سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار شد، با بیان این‌که «منتقدان و معترضان به نظام، نباید سوژه امنیت کشور باشند»، اظهار کرد: دولت مردمسالار از این موضوع آسیب نمی بیند و امروز نیز همه پذیرفته اند که توسعه پایدار و همه جانبه برای کشور به دلایل متعدد، ضرورتی جدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‎نیوز؛ وی افزود: در گذشته ما توسعه را صرفاً توسعه فیزیکی می دانستیم که مثلا چند واحد صنعتی ایجاد شود؛ به صورتی که مثلا صنعت فولاد در اصفهان راه‌اندازی شد اما امروز گفته می‌شود آب شرب مردم را قطع می‌کنند تا به فولاد بدهند و یا فولاد را به منطقه‌ای آورده‌اند که آب نداشته است. در تهران نیز به این نتیجه می رسیم که ده‌ها و صدها موضوع با سلامت مردم درگیر است که نشان می‌دهد زمانی که به توسعه فکر می کردیم به ابعاد آن توجه نشده است.
وی تاکید کرد: البته بعد از پیروزی انقلاب برای رسیدگی به روستاها و مناطق محروم کارهای بزرگی انجام شده است اما هنوز خیل مهاجرت جمعیت از روستاها به شهرها را مشاهده می‌کنیم و این در حالی است که در چهل سال گذشته هیچ دولتی نبوده که به مناطق محروم توجه نداشته باشد اما آیا یکی از مناطق محروم ما از این وضعیت خارج شده است؟
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان این‌که «ضعف جدی این است که بخش وسیعی از علومی که در توسعه موثر بوده اند یا حضور پررنگی نداشته اند یا دولت ها و تصمیم گیران از آنها خوب استفاده نکردند»، گفت: امروز مسئله کم آبی و بحران آب کشور را تهدید می کند و وقتی بحث مسائل زیست محیطی مطرح می شود، می گویند بحث توسعه اولویت است.
وی افزود: موضوع بیکاری نیز از دیگر مسائلی است که جز با افزایش سرمایه گذاری نمی‌شود از آن عبور کرد و امروز به مسئله جدی کشور تبدیل شده است.
جهانگیری با بیان این‌که «آن‌چه کشور را تهدید می‌کند، کسانی یا گروه هایی هستند که اعتماد و امید مردم را به عنوان بزرگترین سرمایه های اجتماعی کشور نشانه گرفته‌اند»، گفت: مردمی که نسبت به آینده مایوس باشند، به هیچ کاری دست نمی‌زنند و ممکن است به اقدامات پرخاشگرانه روی آورند پس وظیفه نخبگان این است که از سرمایه اجتماعی حفاظت کنند و امید به آینده را افزایش دهند چرا که قطعا با این روش، می توانیم مشکلات را پشت سر گذاریم و موفق شویم.
وی  با بیان این‌که «دشمنان با همین شرایطی که داریم تلاش می‌کنند ایران را از دستیابی به توسعه بازدارند»، گفت: دشمن همواره تلاش می کند که چوب لای چرخ توسعه کشور بگذارد، و با برگرداندن تحریم ها و ایجاد تهدید، مانع توسعه کشور شود؛ چرا که آنان هدف‌شان این است که نگذارند ایران با داشتن قدرت فراوان، در منطقه عمل کند اما کارهای آن‌ها بی‌نتیجه خواهد ماند.
جهانگیری با اشاره به این‌که «امروز با تحریم جدی روبرو هستیم و شرایط جدیدی پیش روی کشور قرار گرفته است»، گفت: باید متناسب با شرایط به توسعه پرداخته شود و آن‌چه می‌تواند توسعه ایران را به پیش ببرد ظرفیت نیروی انسانی است که نیاز است همه دستگاه‌های حاکمیتی، سیاست‌گذار و برنامه‌ریزان کشور و نهادهای رسمی و مدنی و شهروندان به آن توجه کنند.
وی در پایان با اشاره به ضرورت همبستگی اجتماعی در همه سطوح برای جلوگیری از گسست و تقویت سرمایه اجتماعی و اعتماد به آینده، گفت: این موضوع پیش نیاز توسعه کشور است و با انسجام و همبستگی است که می‌توانیم از همه توطئه‌ها عبور کرده و بر مشکلات غلبه کنیم.
منبع: خبرگزاری ایلنا کد خبر: ۵۳۰۲۱۸ تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴

منبع: آفتاب

کلیدواژه: منتقدان معترضان امنیت کشور دولت مردم اسحاق جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹۱ میلیارد تومان برای تملک بنا‌های تاریخی در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: بنابر آخرین آمارها، تا کنون ۳۴ هزار و ۴۳۷ اثر ثبت ملی شده اند که از این میان، ۲هزار بنای تاریخی در مالکیت سایر دستگاه‌های دولتی و یک هزار و ۹۰۰ بنا نیز در اختیار اوقاف قرار دارد که وفق قانون حفظ، احیا و مرمت، مکلفند از این بنا‌ها حفاظت کنند.

دارابی با بیان این که اعتبارات در حوزه میراث‌فرهنگی جوابگوی نیاز‌ها نیست، تصریح کرد: از ۲۰هزار میلیارد تومان (۲۰ همت) که در سال ۱۴۰۲ نیاز داشتیم تنها ۹۱ میلیارد تومان اختصاص داده شد که ۶۰ میلیارد آن اوراق قرضه است.

او با اشاره به اقدامات مهم حفاظتی در دولت سیزدهم گفت: با وجود محدودیت‌ها، وزارت میراث‌فرهنگی در دولت سیزدهم برنامه‌ها و اقدامات مهمی را برای توسعه حفاظت از آثار دنبال کرده است که می‌توان به افزایش سواد میراثی جامعه با برنامه‌هایی از جمله برگزاری جشنواره تولیدات چند رسانه‌ای، اهتمام بر مرجعیت بخشی میراث فرهنگی، نهضت معرفی، آموزش و خوانش و روایتگری، اتکا بر آرای صاحب‌نظران و پیشکسوتان و تجلیل از چهره‌های ماندگار میراث فرهنگی، ارتقای جایگاه کشور در مناسبات فرهنگی جهانی و منطقه‌ای که ثبت «یلدا»، «افطار و سنت‌های وابسته آن» در حوزه میراث ناملموس و «۵۴ کاروانسرا» در حوزه میراث ملموس به عنوان نمونه‌هایی از این اقدامات هستند.

معاون وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، توسعه و مردمی کردن حفاظت از میراث با تشکیل «انجمن خیرین میراث فرهنگی» (مردم نهاد) و «انجمن میراث فرهنگی» در سراسر کشور به ریاست استانداران، فرمانداران و حمایت از حقوق عامه و کمک بایسته به رشد و توسعه کشور از دیگر اقدامات مهم حفاظتی معاونت میراث فرهنگی در دولت سیزدهم عنوان کرد.

دارابی درباره برنامه‌های پیش رو معاونت میراث‌فرهنگی گفت: سال ۱۴۰۳ را در معاونت میراث‌فرهنگی «سال حفاظت از محوطه‌ها و مقاوم‌سازی بنا‌های تاریخی» اعلام کرده‌ایم. افزایش ضریب امنیتی در حوزه حفاظت فیزیکی و الکترونیکی، تلاش برای اتمام مرمت‌های نیمه کاره، کیفیت بخشی به اقدامات و پروژه‌های مرمت بناها، نظام‌مند کردن و فعال کردن شورا‌های فنی استان‌ها، تدوین سند ملی میراث‌فرهنگی، آیین‌نامه ارزشیابی میراث‌داران تمدنی از جمله برنامه‌های مهم در سال پیش رو است.

او در پایان افزود: امروز میزبان عزیزانی از خیل عظیم حافظان میراث فرهنگی هستیم و از استادان و هنرمندان تلاشگر، خیران و همه کنشگران و فعالانی که در قامت‌های مختلف اجتماعی حفاظت و احیای این میراث گرانبها را تحقق  بخشیده‌اند سپاسگزاری می کنیم.

 

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا و بریتانیا علیه ایران | کدام شرکت هدف قرار گرفت؟
  • بایدن : تحریم‌ ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کنیم / این تحریم‌ها، رهبران و نهاد‌های مرتبط با سپاه، وزارت دفاع و برنامه موشکی و پهپادی ایران را هدف قرار می‌دهند
  • جهانگیری: رساندن مردم به این باور که فرزندان خمینی پاسدار غرور ملی مردمشان هستند عین سیاست ورزی است
  • بازی مجدد اتحادیه اروپا با مهره سوخته تحریم‌ها علیه ایران
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • توسعه طرح سامانه‌های نوین آبیاری، مردمی‌ترین طرح وزارت جهادکشاورزی
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی
  • مدیریت شهری اصفهان از مشارکت شهروندان در پروژه‌ها استقبال می‌کند
  • اختصاص ۹۱ میلیارد تومان برای تملک بنا‌های تاریخی در سال ۱۴۰۲
  • جزئیاتی از جان باختن ۳ نفر در سیلاب سیستان و بلوچستان | ۳ مصدوم در منطقه عسلویه | هشدارهای سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به مردم