Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@23:12:05 GMT

همدستی عربستان با آمریکا برای ضرر رساندن به ایران

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۱۱۲۲

همدستی عربستان با آمریکا برای ضرر رساندن به ایران

پول‌نیوز - اسدالله قره خانی الوستانی با اشاره به اجلاس آتی اوپک و تصمیماتی که در آن اتخاذ خواهد شد، اظهار داشت: آمریکا همان‌گونه که اعلام کرده کل سیاست خود را بر روی مباحث اقتصادی ایران متمرکز کرده است و این سیاست بر کاهش درآمدهای نفتی و محدود کردن فروش نفت استوار است چرا که از وابستگی اقتصاد ما به نفت واقف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ما اکنون تحت نظارت و تصمیمات اوپک و بر اساس سهمیه بندی‌هایی که برای تنظیم بازار صورت می‌گیرد تولید نفت مان را مدیریت می‌کنیم، افزود: در حال حاضر آمریکا از طریق عربستان و برخی دیگر از اعضای اوپک به دنبال این است که در صورت تحریم ایران به بازار شوک وارد نشود و مصرف کنندگان و پالایشگاه‌ها با مشکل مواجه نشوند و این موضوع مستلزم این است که عربستان و برخی دیگر از  کشورها تولید خودشان را بالا ببرند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: ایران به عنوان عضو دیرینه، بنیانگذار و موثر از اوپک تقاضای حمایت کرده تا حداقل در راستای سیاست‌های آمریکا افزایش تولید نداشته باشند و این موضوع به نوعی سیاست همیشگی اوپک بوده که اگر مازاد عرضه وجود دارد، کاهش تولید می‌دهد و گاهی نیز مثل زمان جنگ عراق و لیبی برای جلوگیری از شوک به بازار توصیه می‌کند تولید را افزایش دهند و این بر اساس مصالح بین المللی است نه خواسته یک کشور که قلدرمابانه به برخی اعضا تحمیل شود.

وی گفت: اکنون وزارت نفت ورود پیدا کرده و تقاضای خودش را به اوپک داده ولی هنوز خروجی و عکس العمل شجاعانه‌ای را از سوی اوپک شاهد نبودیم، چرا که سیاستی است دیکته شده از سوی ایالات متحده، همانگونه که عربستان از تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس بر علیه ایران حمایت می‌کند در رابطه با موضوع نفت نیز وقتی پای ضرررسانی به ایران در میان است همیشه همدست و همداستان با آمریکا است.

قره خانی در ادامه تاکید: با این وضعیت وزارت نفت باید  تلاش خود را داشته باشد و با سایر اعضای اوپک مذاکره کند. ما باید سیاست‌های خودمان را تعدیل کنیم، انعطاف بیشتری برای فروش نفت داشته باشیم، مشتریان را متکثر کنیم و مشوق‌هایی در نظر بگیریم تا از این گردنه عبور کنیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اوپک وزارت نفت عربستان آمریکا همدستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • آمریکا این بار با اف ۱۵ های جدید جیب عربستان را خالی می‌کند
  • بورل: آمریکا جایگاه مسلط خود را از دست داده است
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق