Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:42:36 GMT

اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در 9 استان کشور

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۱۸۵۵

اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در 9 استان کشور

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی به‌صورت پایلوت در 9 استان کشور اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهناز امامدادی در مراسم رونمایی از طرح و سامانه الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی لرستان که با حضور دکتر محمد صادق بیجندی رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی، مهندس منصوری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، علی آشتاب مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان، دکتر سیدعلی نادر دهقانی‌الوار رئیس جهاد دانشگاهی لرستان و مدیران استانی برگزار شد، با بیان اینکه توجه به مشاغل خانگی طی سال‌های اخیر پررنگ‌تر شده است، افزود: اکثر کشورهای دنیا در این رابطه اقدام‌ کرده‌اند و در ایران این طرح با تاخیر شروع شده اما روند خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: بعد از تصویب قانون مشاغل خانگی در سال ۸۹ این طرح آغاز شد که در ادامه متوجه خلاء یک سری از حلقه‌های مفقوده شدیم که در نهایت منجر به معرفی الگوی نوین این طرح شد.

امامدادی با بیان اینکه در این طرح به اشخاص حقیقی، حقوقی و بخش خصوصی اهمیت داده شده و پیاده‌سازی آن برعهده جهاد دانشگاهی است، افزود: قبلا شناسایی طرح انجام نمی‌شد و در این الگو اقدامات سایر کشورها مورد مطالعه قرار گرفت و اولین گام ارزیابی آنها بود.

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون با بیان اینکه این طرح در سه فاز انجام می‌شود، افزود: فاز اول بررسی و شناسایی مزیت‌ها و توانمندی‌های مناطق، فاز دوم توانمندسازی متقاضیان و فاز سوم و نهایی اتصال به بازار است. 

وی با اشاره به اینکه تمامی مراحل فاز اول به طور کامل انجام شده و در اجرای فازهای دوم و سوم، پیشرفت‌هایی صورت پذیرفته است، ادامه داد: با توجه به اینکه سایت الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی برای امکان ارتباط مستقیم با متقاضیان و راهنمایی، آموزش، مشاوره و استعدادسنجی آنها توسط جهاد دانشگاهی به نشانی  www. Inhb.ir  راه‌اندازی شده است که امیدواریم با راه‌اندازی این سامانه مرحله توانمندسازی متقاضیان با سرعت بیشتری انجام ‌گیرد.

امامدادی ارتقای کمیت و کیفیت و استانداردسازی تولید را در الگوی نوین از اولویت‌های کاری عنوان کرد و افزود: استانداردسازی مورد نظر به معنای حداقل‌های بازارپذیری طرح است و ماهیت محصول باید به گونه‌ای باشد که در بازار بتواند به خوبی فروش کند.

این مسئول منظور از آموزش‌ را آموزش‌های کوتاه‌مدت عنوان کرد و ادامه داد: اشخاصی که به ستاد مراجعه می‌کنند، مهارت‌هایی دارند و نیازمند مهارت‌های تکمیلی هستند که ضمن این کار موفقیت آنها در فاز اتصال به بازار بیشتر خواهد بود. 

وی بیان کرد: امیدواریم با اجرای این الگوی نوین، حلقه‌های مفقوده شناسایی شده و با تیم‌سازی و شبکه‌سازی لازم، باعث افزایش کمی و کیفی محصولات عرضه شده در بازار توسط برندهای مطرح شویم.

امامدادی سامانه لرستان را در اجرای این طرح پیشتاز عنوان کرد و گفت: این استان نسبت به سایر استان‌های پایلوت عملکرد مثبتی داشته و امیدواریم با همین سرعت، کار ادامه پیدا کند.

وی عنوان کرد: طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی به‌صورت پایلوت در 9 استان کشور اجرا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی