Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن - ایرنا - چین می گوید با پیشرفت در برنامه خلع سلاح هسته ای شبه جزیره، تحریم های اقتصادی علیه کره شمالی کاهش می یابد و از دیگر کشورها خواسته است در این زمینه همکاری کنند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا پیش از این نیز دولت چین اعلام کرده بود با توجه به گام های کره شمالی در مسیر خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره، باید در اندیشه کاستن از فشار تحریم ها علیه این کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی می نویسد که یک مقام دولتی چین در جریان سفر 'کیم جونگ اون' رهبر کره شمالی به چین در روزهای سه شنبه و چهارشنبه این مطلب را در دیدار با گروهی از خبرنگاران کره ای عنوان کرده است.
گزارش، بدون نام این مقام آورده است 'شی جین پینگ' رییس جمهوری خلق چین اکنون با نظر داشت بهبود شرایط شبه جزیره کره و پیشبرد فرایند خلع سلاح هسته ای، به دنبال گسترش روابط با کره شمالی است.
او افزود اگر روابط دو کشور بهبود یابد کره شمالی نیز ترغیب خواهد شد تا در مسیر صحیح گام بردارد و همزمان با خلع سلاح، تحریم ها نیز کاهش خواهد یافت.
این مقام چینی البته تصریح کرده است کشورش به قطعنامه ها و تحریم های دو سال گذشته شورای امنیت سازمان ملل پایبند است و در کره شمالی سرمایه گذاری نکرده است.
مقام چینی تایید کرده است که شرکت های این کشور خود را برای ورود به تجارت با کره شمالی آماده کرده اند اما هنوز سیاست دولت تغییر نکرده است و همگام با خلع سلاح تحریم ها برطرف خواهد شد.
رهبر کره شمالی روزهای سه شنبه و چهارشنبه این هفته برای سومین بار در سه ماه گذشته به چین سفر کرد،کیم در هر سفر خود با رییس جمهوری چین دیدار و گفت و گو کرده است او پیشتر دو بار در 'فروردین' و 'خرداد' امسال به چین سفر کرده بود.
چین مهمترین حامی و شریک اقتصادی کره شمالی محسوب می شود و اکنون نیز خواهان برداشته شدن تحریم ها علیه این کشور است.
دیدار 'دونالد ترامپ' و 'کیم جونگ اون' سه شنبه 22 خرداد در سنگاپور برگزار شد.
کارشناسان معتقدند چین مایل است در مذاکرات هسته ای آمریکا و کره شمالی نقش مهمی ایفا کند و سفر کیم نیز با هدف ارایه جزییات مذاکره وی با ترامپ به رییس جمهوری چین و مشورت با وی انجام شده است.
آساق**231**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد چين تحريم كره شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است

به گزارش همشهری آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صدها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم‌ به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

کد خبر 846996 منبع: ایسنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا ایران و کره ‌شمالی خبر ویژه تحریم ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • تعداد عوامل اجرائی دور دوم انتخابات در حوزه ورامین کاهش می یابد
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد