Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا روز پنجشنبه گفت این اتحادیه آماده است برای حل مناقشه تجاری با آمریکا که بعد از تصمیم واشنگتن برای اعمال تعرفه روی واردات فولاد و آلومینیوم از اروپا ایجاد شد با آمریکا وارد گفتگو شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از ولینگتون، سسیلیا مالمستروم تعرفه های آمریکا را غیرقانونی و ناقض قوانین سازمان تجارت جهانی خواند و گفت اتحادیه اروپا گزینه ای جز اقدام تقابل جویانه برای حفاظت از منافع و مشاغل اروپایی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در یک سمینار گفت:«ما همواره برای گفتگو با آمریکا آماده ایم. کل اتحادیه اروپا بر اساس این ایده است که ما صحبت کنیم.»
­وی افزود بعد از اینکه آمریکا اوایل این ماه تعرفه هایی را برای واردات فولاد و آلومینیوم از اتحادیه اروپا اعمال کرد، این اتحادیه از روز جمعه اعمال تعرفه 25 درصدی روی مجموعه ای از تولیدات آمریکایی را شروع خواهد کرد.
آمریکا بعد از اعمال تعرفه های تنبیهی علیه برخی از شرکای تجاری ارشد خود این هفته چین را تهدید کرد که تعرفه های بیشتری را درباره 200 میلیارد دلار کالاهای چینی اعمال خواهد کرد.
مالمستروم که برای آغاز گفتگوها درباره توافق تجارت آزاد به نیوزیلند رفته است به دنبال جلب حمایت از یک نظام تجاری باز و قانون محور است؛ نظامی که به گفته وی، تنش های فزاینده میان آمریکا و سایر اقتصادهای بزرگ، آن را در معرض تهدید قرار داده است. وی ضمن ابراز نگرانی درباره اوضاع کنونی هشدار داد شرایط کنونی می تواند به یک جنگ تجاری کامل تبدیل شود که باعث ایجاد اختلال در زنجیره های عرضه جهانی شده و اقتصاد جهانی را تخریب کند.
وی همچنین با انتقاد از سیاست های حمایت گرایانه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت برخی کشورها «بیرون از حیطه قوانینی عمل می کنند» که در سازمان تجارت جهانی مورد توافق همگان قرار گرفته است و این امر باعث نگرانی است.
اولین دور از مذاکرات مربوط به توافق تجارت آْزاد میان اتحادیه اروپا و نیوزیلند در تاریخ شانزده تا بیستم ژوئیه در برکسل برگزار خواهد شد.
مالمستروم گفت با اینکه قوانین سازمان تجارت جهانی کامل نیست ولی این قوانین به اقتصاد جهانی به خوبی خدمت کرده است و به کشورهای جهان از جمله آمریکا سود رسانده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اتحاديه اروپا آمريکا مناقشه تجاري تعرفه هاي آمريکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، زاهدی سفیر تاجکستان در ایران گفت: دورنمای کشور تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار خیلی روشن و‌امید بخش است و باور داریم که این بندر یکی از صحنه‌های همکاری دوجانبه ایران و تاجیکستان برای رونق تجارت و حمل ونقل است.

معاون وزیر حمل و‌نقل و‌سفیر تاجیکستان در ایران افزود: درگذشته ما ازتوانمندی‌ها و‌ظرفیت‌های بندرچابهار خیلی شنیده بودیم، اما امروز با سفر به این بندر برای ما مشخص‌شده که چابهار در زمینه سرمایه گذاری، از ظرفیت بالای برخوردار است.

سفیر کشور تاجیکستان در ایران، افزود: سال گذشته ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران به تاجیکستان سفر کرد که در آن سفر تفاهم نامه همکاری‌هایی برای مراودات تجاری بین دو کشور ایران و تاجیکستان، با محوریت بندر چابهار به امضا رسید که امروز برای اجرایی کردن این تفاهم نامه‌ها ما به بندر چابهار سفر کرده ایم تا ضمن بررسی فرصت‌های تجاری در بندر چابهار، زمینه را برای سرمایه گذاری مهیا کنیم.

همچین شایسته مرادزاده معاون‌حمل و نقل کشور تاجیکستان در بازدید از بندر شهید بهشتی گفت: بندر چابهار برای کشور تاجیکستان که مردمانش با مردم ایران غرابت فرهنگی دارند، یک‌ بندر جدید و‌مفیدی برای رونق تجارتِ دو کشور است که همکاری دوکشور برای کشور تاجیکستان بسیارخوب است.

وی گفت: بندر چابهار برای کشور تاجیکستان که در خشکی محصور است، نزدیکترین مسیر برای تجارت کالا است و از مسیر دریا به دیگر نقاط دنیا است.

شایسته مرادزاده بیان کرد: کشور تاجیکستان برای داشتن یک مرکز لجستیکی در بندر چابهار، برنامه ریزی‌هایی پیش بینی کرده است که امیدواریم مفید واقع شود.

دیگر خبرها

  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند