Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، محمدرضا واعظ مهدوی در اجلاس سراسری مدیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایر، اظهار کرد: در حال حاضر در شرایط خاصی قرار داریم که محور اعتقادی ما، تلاش برای عدالت و پیروزی حق علیه باطل است.

وی افزود: وعده خدا پیروزی حق و نابودی باطل است که پایداری در این خط مشی آرمانی است که به آن وابستگی، اعتقاد و ایمان داریم و انسانیت انسان‌ها به حق‌طلبی و حق‌جویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واعظ مهدوی گفت: "شهید بهشتی به صراحت نابرابری‌های اجتماعی و فاصله‌های بسیار اجتماعی را جهنمی می‌دانستند و بیان می‌کردند تا زمانی‌ که وضعیت به این شکل باشد نمی‌توان نام جامعه را جمهوری اسلامی دانست."

وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 177 هزار و 316 نفر بیمه شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 26 درصد افزایش داشته است، همچنین حق بیمه‌ها 16 درصد افزایش و دریافتی بیمه‌ها نیز دو برابر شده است.

واعظ مهدوی ادامه داد: متاسفانه میزان تعهدی که مشخص شده، محقق نشده که امید است کارها گسترده‌تر و وسیع‌تر انجام شود تا این امر محقق شود.

وی بیان کرد: لازم است تمامی سازمان‌ها برای فراهم کردن ضریب اعتماد و آرامش تلاش کنند تا اقداماتی در راستای کاهش نابرابری‌ها صورت گیرد.

مدیرعامل صندوق اجتماعی بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با اشاره به اینکه لایه مساعدت‌های اجتماعی از بیمه‌های پایه و تکمیلی جداست، تصریح کرد: محور ما بیمه‌های پایه است زیرا بیمه یک پس‌انداز محسوب می‌شود و استراتژی دولت، تقویت بیمه‌های پایه است.

وی ادامه داد: بیمه پایه بیمه‌ای همگانی بوده که حمایت و حفاظت از نیروی کار محسوب می‌شود.

واعظ مهدوی عادلانه‌تر شدن توزیع درآمدها و نصف شدن شکاف طبقاتی را از گام‌های بعد از انقلاب عنوان کرد و گفت: طی 15 سال گذشته میانگین درآمد خانوارهای شهری و روستایی تقریبا ثابت بوده است.

وی اهتمام بر گسترش بیمه روستاییان، حرکت در مسیر اصلاح ساختار، تعادل‌بخشی میان منابع و مصارف و پایش مستمر بازار هدف به منظور ایجاد تنوع در ارایه خدمات را از برنامه‌های صندوق در سال جاری عنوان کرد.

واعظ مهدوی بازنشستگی، از کارافتادگی، فوت و بیماری را از خدمات بیمه‌ها دانست و تصریح کرد: از این خدمات سه مورد توسط بیمه روستاییان به مردم ارایه می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این صندوق فرصت مناسبی را برای افراد فراهم کرده به طوری که توصیه می‌شود در سنین جوانی به این صندوق بپیوندند تا از این طریق بتوانند علاوه بر فراهم شدن ضریب ایمنی، دوران سالمندی مستمری دریافت کنند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جامعه جمهوری اسلامی نیروی کار انقلاب درآمد شهری و روستایی فوت درآمد پارس ثبات روستایی شهری خانوارهای پارس نیوز 15 ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۳۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها

امتداد - رئیس بیمه مرکزی با اعلام تبعات عدم اصلاح سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی بر صنعت بیمه پیشنهاد داد این بند بر درآمد سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه لحاظ نشود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استاد هاشمی رئیس بیمه مرکزی با ارسال نامه‌ای به محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص تبعات عدم اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ بر صنعت بیمه، اعلام کرد: پیرو نامه ۴ اردیبهشت ملزم به طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در سال جهش تولید با مشارکت مردم موضوع حکم بند س تبصره ۶ قانون بودجه، دلایل توجیهی و پیشنهادات بیمه مرکزی به شرح زیر جهت استحضار ایفاد می‌شود.

۱. به موجب بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری، سقف ریالی برای انواع معافیت‌های مالیاتی، نرخ‌های مالیاتی صفر و مشوق‌های مالیاتی تعیین شده است. در رابطه با این حکم هر چند صنعت بیمه بطور مستقیم مشوق مالیاتی مصداق این بند را ندارد با این حال با توجه به اینکه بخش مهمی از فعالیت‌ های اصلی صنعت بیمه معطوف به سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی شامل سپرده گذاری نزد بانک‌ها، خرید انواع سهام و اوراق بهادار در بازار سرمایه( اوراق مالی اسلامی اوراق گواهی سپرده اوراق نوآوری و …) و سایر ابزارهای مالی است، چنانچه سقف ریالی فوق برای این گونه درآمدها اعمال شود محدودیت و مشکلاتی برای بیمه‌گذاران و بیمه‌گران ایجاد می‌کند.

۲. به موجب قراردادهای بیمه بخش قابل توجهی از مزایا و خدمات بیمه ناشی از بازدهی و درآمد سرمایه‌گذاری منابع بیمه گذاران در قالب ذخایر فنی است. درآمد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه عمدتاً متعلق به بیمه گذاران مربوط بوده و نباید به عنوان درآمد شرکت‌های بیمه تلقی شود. شرکت‌های بیمه نقش جمع آوری منابع مالی خرد اشخاص حقیقی و حقوقی را بر عهده دارند و این منابع مالی را از طریق خرید اوراق بهادار( اوراق مالی اسلامی اوراق بدهی و …) و سایر ابزارهای مالی به بازار سرمایه تزریق می‌کنند. بنابراین اعمال مالیات و تعیین سقف برای درآمد حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها برای صنعت بیمه موجه نیست. چرا که این منابع درآمد مستقیم شرکت بیمه نیستند.

۳. از سوی دیگر احتساب درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و اعمال سقف مالیاتی بر این درآمدها موجب اعمال مضاعف مالیات است. به نحوی که شرکت بیمه یک بار بابت درآمد سرمایه‌گذاری مالیات می‌دهد و یک بار هم بابت سود عملکرد شرکت مالیات پرداخت می‌کند که این مالیات مضاعف عملاً موجب زیانده شدن بیشتر شرکت‌های بیمه خواهد شد.

۴. عدم معافیت درآمد سرمایه‌گذاری موسسات بیمه عملاً قیمت تمام شده خدمات آنها را بالا برده و امکان اخذ نرخ بازدهی مناسب برای این شرکت‌ها را دشوار می‌سازد که این امر باعث تضعیف شرکت‌های بیمه در بازار سرمایه در شرایط اقتصاد کنونی خواهد شد.

۵. یکی از تکالیف بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه است که با لحاظ کردن حکم فوق در قانون بودجه دستیابی به هدف تعیین شده غیر ممکن می‌شود.

با عنایت به موارد فوق و به منظور رفع ابهام و جلوگیری از مشکلات مطروحه برای صنعت بیمه و در راستای سیاست‌های نظام در خصوص تشویق و توسعه امر بیمه و تحقق شعار سال، خواهشمند است حکم فوق به نحوی اصلاح شود که درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر موسسات بیمه و بیمه مرکزی مشمول محدودیت‌های این بند نشود.

پیشنهاد می‌شود متن زیر به انتهای بند س تبصره ۶ اضافه شود: “معافیت‌های مقرر برای درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه و بیمه مرکزی مصداق معافیت‌های موضوع این بند نیستند و در محاسبه سقف ریالی مقرر در این بند لحاظ نمی‌شود.”

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه