Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مرکزی گفت: فروش محصولات غذایی غیر‌بهداشتی در حریم راه‌های استان مرکزی افزایش یافته است. ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۶ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه وکیلی ظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه جلوگیری از عرضه محصولات غذایی غیر‌بهداشتی در حریم راه‌های استان مرکزی اظهار داشت: بروز مشکلات برای مصرف کنندگان را می‌توان کمبود نظارت دانست  که قطعا باید نظارت و بازرسی دانشگاه علوم پزشکی در این رمینه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: در سال‌های اخیر ارائه محصولات غذایی غیر‌بهداشتی در حریم راه‌های استان افزایش یافته است بنابراین باید فکری جدی در این باره اندیشیده شود.

معاون عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: محصولات غذایی غیر‌بهداشتی در حریم راه‌های استان یکی از مسائل مهمی است که در سلامتی مردم ارتباط مستقیم دارد و جمع آوری عرضه این محصولات مورد تاکید استانداری مرکزی است.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: جلوگیری از عرضه محصولات غیر‌بهداشتی و جمع آوری جایگاه‌های عرضه این قبیل کالاها از سطح جاده های استان از اهم وظایف دستگاه‌های اجرایی استان است، دانشگاه علوم پزشکی شهرهای اراک، ساوه و خمین موظفند با توجه به آئین نامه ای که وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صادر کرده است، نسبت به انتشار آگهی با محتوای اطلاع رسانی به عموم مردم و آگاهی فروشندگان این موادغذایی در سطح شهرستان‌ها اقدام کنند.

وی عنوان کرد: در آگهی منتشره به صراحت باید اعلام شود که با عرضه کنندگان این‌گونه محصولات غیر بهداشتی از طریق مراجع قانونی برخورد خواهد شد

معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: در مرحله اول به فروشندگان محصولات غیربهداشتی تذکر خواهند داد و در صورت ادامه فعالیت در بازرسی‌های بعدی نسبت به انتقال وسایل نقلیه آنان به پارکینگ و معرفی به مقامات قضایی اقدام کنند.

زندیه‌وکیلی ادامه داد: کمیته‌ای با عضویت اداره راهداری شهرستان، اداره بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با محوریت فرمانداری ها تشکیل شود، تا با هماهنگی نیروی انتظامی نسبت به بازرسی از سطح جاده های شهرستان اقدام کنند زیرا این مسئله دارای اهمیت بسیار بالایی است.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از 50 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش این دانشگاه از اولویت‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

وی افزود: به همین منظور در ماه‌های اخیر گام‌های بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌ها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.

معاون اجرایی بهداشت خوزستان، گفت:  در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماه‌های گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های آب‌شناسی از قبیل اتوکلاو، فور، کدورت‌سنج و بن ماری برای 23 شهرستان‌ تحت پوشش این دانشگاه اقدام شد.

وی بیان کرد: در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاه‌های پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیت‌های پرتابل کلرسنجی و قرص های سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرص‌های پرکلرین، حلال‌ها و محیط‌های کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آب‌شناسی و همچنین دستگاه‌های پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتورهای سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاه‌های تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.

شریفی افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش و‌ تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب، شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه است.

وی تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزه‌‌ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه چمران در این زمینه افزود: 380 مهندس بهداشت محیط در 23 شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبت‌های صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در قالب تیم‌های بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.

شریفی همچنین گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت می‌باشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمی‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس قانون ماده 13 مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.

انتهای پیام/341/

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید؛ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • افزایش عرضه پوشاک مستعمل تاناکورایی در مشهد