Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دکتر سید مهدی طباطبایی، اظهار داشت: اتباع خارجی دریافت کننده خدمات درمانی از طریق مرزهای میرجاوه، سراوان و زاهدان در قالب زوار اربعین و مسافر وارد سیستان و بلوچستان شده بودند.

وی افزود: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری و مرز طولانی مشترک با 2 کشور افغانستان و پاکستان در معرض بروز و شیوع انواع بیماری های واگیر و غیر واگیر قرار دارد که دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با محور قرار دادن این موضوع و ایجاد پایگاههای مراقبت مرزی در زمینه نظام مراقبت بیماری ها و بیماریابی گام های موثر و موفقی بر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: سال 96 بیش از 350 هزار تبعه افغانستانی و پاکستانی از طریق مرز وارد سیستان و بلوچستان شدند و تحت پوشش خدمات سلامت و برنامه بیماریابی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار گرفتند و موارد مشکوک بلافاصله خدمات بهداشتی و درمانی را دریافت کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: شرایط اقلیمی خاص سیستان و بلوچستان، ترددهای بی رویه مرزی، خشکسالی ها و درآمدهای کم مردم و دسترسی پایین برخی از مناطق دوردست به تسهیلات بهداشتی و پراکندگی زیاد، خدمات رسانی سلامت را به مردم دچار مشکل کرده است اما با این وجود تیم های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنان خدمات بهداشتی و درمانی را در دورترین نقاط استان به بهترین شکل ممکن ارائه می دهند.

دکتر طباطبایی ادامه داد: هزار و 200 روستا در سیستان و بلوچستان به طور سیار آبرسانی می شود که آموزش و نظارت های ویژه ای برای سلامت آب و غذا در اولویت برنامه های تیم های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار دارد.

رئیس اداره بیماری های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت که به منظور شرکت در کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا به زاهدان سفر کرده است در این کارگاه گفت: بیماری های منتقله از آب و غذا به طور کلی بیماری هایی هستند که عامل آنها از طریق غذا و آب به انسان منتقل می شود.

دکتر بابک عشرتی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین بیماری های منتقله از آب و غذا «وبا» است که از ابتدای سال 97 یک مورد در کشور تایید شده است.

وی از مسمومیت های غذایی به عنوان بیماری شایع که بیشتر به دلیل استفاده از مواد غذایی آلوده و آب آلوده یا رعایت نکردن بهداشت فردی منتقل می شود نام برد و افزود: متاسفانه هر ساله در کشور با طغیان مسمومیت های غذایی مواجه می شویم که به طور معمول با نظارت و برنامه ریزی محوری متخصصان عرصه سلامت در زمینه کنترل و پیشگیری از آن اقدامات اساسی انجام شده است.

وی با تقدیر از خدمات تمامی دست اندرکاران عرصه سلامت در مقابله با انواع بحران ها، از آمادگی و تجارب تیم های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ارزیابی سریع عوامل خطر در شرایط بحرانی به عنوان الگویی کشوری یاد کرد.

به گزارش ایرنا کارگاه 2 روزه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور مدیران و کارشناسان بیماری های وزارت بهداشت و کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی سیستان و بلوچستان به مدت 2 روز در زاهدان برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست سیستان و بلوچستان خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۴۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم