Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:38:05 GMT

استاندارد سازی نان بدون نظارت جدی محقق نمی شود

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۵۰۳۳

استاندارد سازی نان بدون نظارت جدی محقق نمی شود

قزوین-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: نان مهم ترین بخش سبد غذایی ایرانیان است و باید برای استاندارد سازی کیفیت آرد و نان موضوع نظارت را جدی گرفت.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، منوچهر حبیبی روز پنجشنبه در شورای آرد و نان استان اظهار داشت: باید قیمت نان براساس هزینه های انجام شده منطقی و واقعی شود تا هرگونه اسراف و زیاده روی در مصرف نان کنترل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حبیبی همچنین گفت: مردم در مجموع از روند تولید نان و کیفیت آن رضایت کامل ندارند و کیفیت نان دلخواه مردم نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین تاکید کرد: بحث نان مردم موضوع بسیار مهمی است و در این راستا باید نظارت درستی بر کیفیت نان و چگونگی عرضه آن صورت گیرد تا نان با کیفیت به دست مردم برسد.
وی با تاکید بر لزوم بهداشت نان،گفت: دانشگاه علوم پزشکی به همراه سایر نهادهای مربوطه باید در این باره کنترل های لازم را داشته باشند تا نان با کیفیت و بهداشتی به مردم عرضه شود.
حبیبی با بیان اینکه شرکت غله باید بر تولید آرد سبوس دار و میزان روند تولید و توزیع آن نظارت و بررسی داشته باشد،افزود: باید بر نان و آرد عرضه شده در نانوایی ها حساسیت بسیار زیادی میان مسئولان وجود داشته باشد تا هرگونه قصور و کوتاهی در این زمینه به سرعت مرتفع شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین یادآور شد: ما مسئول سلامت مردم هستیم و در این راستا یکی از ارزیابی های مسئولان دولتی مربوطه در این زمینه نظارت بر عرضه نان و آرد مردم است.

**1785 بازرسی از واحدهای نانوایی قزوین انجام شد
دبیر کارگروه آرد و نان استان قزوین نیز در این نشست گفت: تاکنون یک هزار و 785 بازرسی از واحدهای نانوایی استان انجام شده که در این رابطه 263 پرونده تخلف تشکیل شده است.
علی پرزحمت با اشاره به انجام گشت های نظارتی مشترک بازرسان سازمان صنعت،معدن و تجارت به همراه کارشناسان بهداشتی و ماموران تعزیرات،گفت: از عمده تخلفات کشف شده در این بازرسی ها می توان به کم فروشی،عدم درج قیمت و گران فروشی اشاره کرد.
6101*3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد نان استانداردسازي كيفيت استان قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۱۰ پالایشگاه نفت کشور در حال کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت هستند.

به گزارش شانا، علی سلاجقه ظهر امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در حاشیه نشست هیئت دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گام اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، گفت: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

وی با تأکید بر اینکه حداقل استاندارد بنزین مصرفی کشور باید یورو ۴ باشد، تصریح کرد: ما به‌دنبال رعایت این حداقل در همه کشور هستیم.

به گزارش شانا، در اجرای پروژه‌های کیفی‌سازی که برای همه پالایشگاه‌های کشور به استثنای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس که خوراک آن میعانات گازی است، دو هدف کیفی‌سازی انواع فرآورده‌ تولیدی در پالایشگاه‌های کشور و کاهش نفت کوره به‌صورت موازی دنبال می‌شود.

بر اساس قانون هوای پاک نیز بنزین توزیعی در کلان‌شهرهای کشور باید استاندارد یورو ۴ را داشته باشد که این مهم در حال انجام است، خودروهای ایرانی در هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش به‌طور میانگین ۱۲ لیتر بنزین مصرف می‌کنند که این عدد در استاندارد جهانی ۳ تا ۴ لیتر است، بنابراین هر چقدر هم سوخت با کیفیت بالا در اختیار خودروها قرار گیرد، باز هم احتراق بالا باعث آلودگی هوا خواهد بود.

با این حال، توجه به ارتقای تولید سوخت در پالایشگاه‌های کشور در اولویت قرار دارد و اکنون بیشتر پالایشگاه‌ها طرح‌های ارتقای کیفیت را در دستور کار خود دارند. نکته مهم آن است که بنزین حتی اگر با کیفیت‌های بالا تولید شود هم در خودروهایی با موتورهای قدیمی ایجاد آلودگی خواهد کرد، بنابراین در کنار افزایش کیفیت سوخت، توجه به بهینه‌سازی مصرف خودروها نیز باید انجام شود.

جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرودرین‌ماه امسال در تشریح تازه‌ترین وضع طرح‌های توسعه‌ای این شرکت گفته بود: سال ۱۴۰۲ طبق تکالیف قانون بودجه سال ۱۴۰۱، اجرای طرح‌های کیفی‌سازی در همه پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت و طرح جامع ارتقای کیفی نفت کوره نیز طراحی و با برگزاری ۱۱ نشست ماهانه در همه پالایشگاه‌ها، روند اجرایی آن بررسی و نهایی شد و امسال وارد مرحله اجرایی این طرح‌ها خواهیم شد.

وی همچنین با اشاره به بومی‌سازی دانش فنی واحدهای ارتقای کیفی نفت کوره در کشور در سال ۱۴۰۲ تصریح کرده بود: در این بخش از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کردیم و برای نخستین بار در کشور، دانش فنی کیفی‌سازی نفت کوره بومی شد و هم‌اکنون در اولویت طرح‌های توسعه‌ای در ۹ پالایشگاه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • سکانس‌هایی از فیلم ممیرو
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • ◄ آزمایش بوژی SF400 واگن های دوطبقه بر اساس استاندارد UIC 518