Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@07:24:39 GMT

فعالیت ۱۵۰ گروه جهادی جدید در آذربایجان‌شرقی

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۵۰۸۶

فعالیت ۱۵۰ گروه جهادی جدید در آذربایجان‌شرقی

خبرگزاری شبستان: مسؤول بسیج سازندگی آذربایجان‌شرقی از تشکیل و فعالیت ۱۵۰ گروه جهادی جدید در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، جعفر رزمی، مسؤول بسیج سازندگی آذربایجان‌شرقی امروز در مراسم اعزام گروه های جهادی به مناطق محروم استان از تشکیل گروه‌های جهادی جدید خبر داد و اظهار داشت: در سال‌جاری به دنبال تشکیل ۱۵۰ گروه جهادی جدید هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که بخش عمده‌ای از گروه‌های جهادی را به خواهران اختصاص می‌دهیم، گفت:  شعار گروه‌های جهادی «می‌سازیم تا ساخته شویم» انتخاب شده است که در حوزه دانش آموزی، دانشجویی، اقشار، طلاب و محلات فعال هستند.

رزمی ادامه داد: علاوه بر تقویت گروه‌های جهادی با حضور در شهرستان‌ها با مسؤولان مربوطه گروه‌های جهادی تشکیل جلسه داده و با حضور در بین اعضای گروه‌های جهادی و صحبت کردن با آنها روحیه جهادی افراد را تقویت و پشتیبانی می‌کنیم.

وی یادآور شد: فعالیت اردوهای جهادی استان تنها مختص فعالیت‌های تابستانی نیست، بلکه فعالیت‌های این جهادگران از تعطیلات عید نوروز شروع شده و قبل از آن نیز فعال بوده‌اند.

مسؤول بسیج سازندگی آذربایجان‌شرقی خدمات‌رسانی در نقاط محروم را از اولویت‌های کاری بسیج سازندگی اعلام کرد و افزود: گروه‌های جهادی به عنوان یگان‌های خط شکن حرکت‌های جهادی هستند.

 

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت فوتبال مجلس مقام معظم رهبری مساجد جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ایرانشهر کانون های مساجد سیاسی خبرگزاری شبستان تبریز اردوهای جهادی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مالک رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم در سال جاری به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فراروی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تامین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است اما اگر ما برنامه نداشته باشیم، اقدامی انجام نخواهد شد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده، تعیین تکلیف شود، تشریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم بیان کرد: نقطه قوت این استان فعالیت موثر بخش خصوصی است که باید زمینه های فعالیت بی‌دغدغه‌اش را فراهم کنیم.

وی در عین حال یادآوری کرد: باید در ابتدا مسئولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است، دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریتی استان باشد.

رحمتی مطرح کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است، نظام برنامه‌ریزی و اداری استان باید برنامه محور، مطالبات و نظارت‌ها نیز براساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه‌ریزی‌ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود، ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

وی بیان کرد: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد که باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم، مدیرکلی که نتواند مولدسازی کند مدیر نیست.

وی افزود: محیط زیست نباید مانع جهش تولید شود بلکه راهکارهای رفع موانع را باید پیدا کند مثلا لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن، حفظ محیط زیست استان تامین شود.

 

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • خدمات رسانی گروه جهادی حیدریون در مناطق کم برخوردار
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • خرداد امسال ۱۲۱ روستا از آب پایدار برخوردار می‌شوند
  • برخورداری ۱۲۱ روستای آذربایجان شرقی از آب پایدار در خردادماه
  • جذب ۲۶ هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت
  • تشکیل دو قرار گاه برای تحقق شعار سال در آذربایجان غربی
  • ۳۷۶ میلیاردتومان اعتبار جهت تسهیلات اشتغال و جهش تولید اختصاص یافت