Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@21:07:21 GMT

صندوق بیمه روستایی بیشترین کمک دولتی را دریافت می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۵۱۰۴

صندوق بیمه روستایی بیشترین کمک دولتی را دریافت می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین نشست سراسری کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان‌شرقی با هدف تبادل نظر و انتقال تجربیات کارگزاری‌های صندوق در مناطق مختلف استان برای فرهنگ‌سازی و ترویج بیمه اجتماعی در بین روستائیان و عشایر در تبریز برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی برگزار شد، مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور استان‌ها و کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور طی سخنانی به تبیین برنامه‌های صندوق در سال ۱۳۹۷ پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی شریعتی با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، دومین صندوق بیمه بزرگ کشور و اولین صندوقی است که در راستای اصل ۲۹ قانون اساسی تاسیس شده، اظهار داشت: این صندوق، بیشترین کمک دولتی را دریافت می‌کند به طوری که میزان مشارکت دولت در این صندوق برخلاف تامین اجتماعی ۱۰ درصد می‌باشد.

وی خطاب به پرسنل و کارگزاری‌های صندوق گفت: فعالیت و خدمت خود را با اهمیت بدانید چرا که خدمت به جامعه روستایی، کشاورزی و عشایری کمتر از خدمت در مساجد نیست.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور استان‌ها و کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور در ادامه سخنانش با اشاره به موفقیت‌های صندوق بیمه اجتماعی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان‌شرقی در چندین شاخص مهم، رتبه نخست کشوری را از آن خود کرده که بیشترین جمعیت بیمه شده، بیشترین درصد پوشش و بیشترین میزان مستمری‌بگیران از آن جمله است.

وی با بیان اینکه هنوز طرح بازنشستگی صندوق شروع نشده، گفت: با وجود این امر هم اکنون ۷۰ درصد حق بیمه دریافتی از بیمه شدگان صندوق، در قالب پرداخت مستمری‌های مختلف به جامعه روستایی و عشایری کشور باز می‌گردد.

وی همچنین با اشاره به طرح پالایش کارگزاری‌های صندوق در سال‌های اخیر افزود: در این طرح با حذف، ادغام و تغییر برخی از کارگزاری‌ها، تعداد کارگزاری‌ها از ۳۶۰۰ مورد به حدود ۱۹۰۰ کارگزاری کاهش یافت که این امر زمینه افزایش میانگین درآمد ماهیانه کارگزاری‌ها از ۵ میلیون ریال به ۱۷ میلیون ریال را فراهم ساخت.

شریعتی، رتبه‌بندی کارگزاری‌ها و کاهش فاصله پرداخت حقوق کارگزاری‌ها از چند ماه به یک ماه را از دیگر موفقیت‌های صندوق در سال گذشته برشمرد و گفت: صندوق در تلاش است این فاصله را به کمتر از ۱۰ روز برساند.

وی ادامه داد: همچنین با الکترونیکی شدن فرآیند تشکیل پرونده‌ها، امکان صدور احکام در عرض یک ماه میسر شده است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور استان‌ها و کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور در ادامه به تبیین برنامه‌های صندوق در سالجاری پرداخت و تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای جذب حداقل یک نفر از هر خانواده، استفاده از ظرفیت خیرین، جذب بیمه‌شدگان جوان با سطح درآمدی اول و تلاش در راستای تحت پوشش قرار دادن فعالان برخی حوزه‌ها مانند جامعه قالیبافان، زنبورداران و فعالان حوزه صنایع دستی و گردشگری از اولویت‌های صندوق در سال ۹۷ می‌باشد.

مدیر استانی صندوق نیز در افتتاحیه این نشست با اشاره به تاکید مدیرعامل صندوق بر برگزاری نشست‌های ماهیانه کارگزاران در استان‌ها افزود: تبادل نظر و انتقال تجربیات کارگزاری‌های صندوق در مناطق مختلف استان برای فرهنگ‌سازی و ترویج بیمه اجتماعی در بین روستائیان و عشایر و نیز ارائه آموزش‌های ضمن خدمت و مستمر به کارگزاری‌ها در حوزه‌های مرتبط با وظایف فنی صندوق از جمله حوزه‌های نام‌نویسی و حساب‌های انفرادی و تعهدات قانونی و فناوری الکترونیک از اهداف عمده نشست کارگزاران می‌باشد.

محمد نظری، تشریح دستورالعمل‌های ابلاغی و رفع ابهام از برخی مشکلات کاری در حوزه فعالیت کارگزاران و شرکای اجتماعی صندوق را از دیگر موضوعات مطرح شده در این قبیل نشست‌ها اعلام کرد.

وی با تشریح سهمیه تکلیفی برای جذب و تمدید عضویت بیمه‌شدگان صندوق در سالجاری اظهار داشت: برابر همین سهیمه، علاوه بر تمدید عضویت ۱۱۹ هزار نفر از اعضای موجود صندوق، تلاش می‌شود طی سال ۹۷ بالغ بر ۱۸ هزار بیمه شده جدید بویژه افراد زیر ۳۰ سال در استان تحت پوشش قرار گیرند.

وی با بیان اینکه براساس اطلاعات سامانه بیمه‌گری سبا، از ابتدای سالجاری ۲۵۰۰ نفر متقاضی عضویت در صندوق استان شده‌اند، گفت: همچنین از میان ۱۷۲ هزار بیمه‌شده فعلی صندوق، بالغ بر ۲۰ هزار نفر نسبت به پرداخت حق عضویت سالانه خود اقدام کرده‌اند که اثرات آن در پایداری منابع مالی صندوق بسیار حایز اهمیت است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان، میانگین سنی بیمه‌شدگان جدید را ۳۵ سال اعلام کرد و افزود: این امر حاکی از استقبال و گرایش جوانان روستایی و عشایر استان برای مشارکت در این طرح ملی است.

وی با معرفی کارگزاران معین در شهرستان‌های ۲۱ گانه استان، گفت: کارگزاران معین نقش رابط مدیریت استان در ایجاد هماهنگی‌های شهرستانی بویژه در تعامل با فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و سایر ادارات مرتبط با صندوق داشته و شیوه‌نامه فعالیت ایشان بزودی ابلاغ می‌شود.

وی همچنین با اشاره به رتبه‌بندی کارگزاران بر اساس شاخص‌های فنی و ارزیابی صورت گرفته در چهار قسمت ممتاز، یک، دو و سه، از انتخاب ۴ کارگزاری ممتاز از بین ۹۲ کارگزار فعال استان در قالب تعاونی‌های تولید روستایی و عشایری و دهیاران و شرکت‌های طرف قرارداد صندوق از شهرستان‌های هریس، بستان‌آباد و مراغه و تقدیر از ایشان طی همین نشست خبر داد.

نظری، سهمیه کلی استان را ۳۶۱ هزار نفر اعلام کرد و افزود: هم اکنون ۱۷۲ هزار نفر از سهمیه ابلاغی در سطح استان تحت پوشش صندوق قرار گرفته‌اند که ۴۷ درصد مشمولین را شامل می‌شود.

وی تعداد مستمری‌بگیران صندوق در آذربایجان‌شرقی را در مجموع ۱۲۵۲۱ نفر اعلام کرد و ابراز داشت: از این تعداد، ۶ هزار نفر بازنشسته پیش از موعد، ۲۵۷ نفر از کارافتاده و ۶۲۶۴ نفر دیگر مستمری‌بگیر فوتی هستند.

شایان ذکر است نشست کارگزاران صندوق در استان آذربایجان‌شرقی بصورت ماهانه و با حضور کلیه کارگزاران به میزبانی دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، فرمانداری‌ها و سایر نهادهای همکار صندوق در مرکز استان و شهرستان‌ها برگزار خواهد شد و تلاش می‌شود از این فرصت برای افزایش همکاری بین نهادی برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به جامعه هدف صندوق بهره‌گیری شود.

کد خبر 4326991

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه روستاییان و عشایر تبریز روستا گرگان بوشهر شهرکرد مشهد شیراز یاسوج عید سعید فطر خرم آباد بیرجند مواد مخدر سانحه تصادف ماه مبارك رمضان خبرگزاری مهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه

معاون خرید راهبردی اداره‌ کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌ اجتماعی از اتصال داروخانه‌ها به سازمان بیمه سلامت و فراهم‌شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در زمینه داروهای مورد تعهد این صندوق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است، هر سال اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد، بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی، مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است، تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند، با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است، به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود؛ در واقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست، در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

خدایی گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است؛ در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

وی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج ادامه داد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند، به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود؛ در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است؛ طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است، موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و مانند آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 747470

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت ثبت نام بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود