Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - استاندار مازندران دستور استقرار میز خدمت را از روز شنبه اول تیر ماه در ساختمان استانداری صادر کرد و از تمامی دستگاههای اجرایی استان نیز خواست تا با استقرار میز خدمت ، به صورت جدی گره گشایی از مشکلات مردم را در دستور کار قرار دهند.

میز خدمت به واحد هماهنگ کننده ای گفته می شود که در دستگاههای اجرایی دارای ارباب رجوع در طبقه همکف ساختمان مستقر می شود و یکی از معاونان و یا مدیران دستگاه که اختیارات لازم را دارد در این محل مستقر می شود و مراجعه کنندگان بدون حضور در واحدهای داخلی دستگاه ، خدمت مورد نیاز خود را تنها از طریق این میز دریافت می کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ارایه اطلاعات و راهنمایی های لازم به مراجعین در ارتباط با امور مربوط ، دریافت مدارک و درخواست های مراجعین و انجام امور و درخواست های متقاضیان در صورت امکان از وظایف این میز است .
در صورتی که انجام کار ارباب رجوع در اولین زمان مراجعه امکان پذیر نباشد ، مدیر و کارکنان حاضر در میز خدمت تاریخ مراجعه بعدی یا زمان ارائه خدمت نهایی به مراجعین را تعیین می کنند.
دریافت نتایج اقدامات انجام شده از واحدهای ذیربط و اعلام آن به مراجعه کننده ، هدایت ارباب رجوع به واحدهای مرتبط در موارد بسیار ضروری و پس از انجام هماهنگی با واحد اقدام کننده ذیربط هم از دیگر وظایف این میز است .
آن دسته از خدمات دستگاههای اجرایی که قابل عرضه در دفاتر پیشخوان خدمات شهری و روستایی نیست ، از طریق میز خدمت دستگاه مربوط ارایه می شود.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری مازندران ، محمد اسلامی در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان استقرار میز خدمت را از نمادهای حقوق شهروندی دانست و افزود : میز خدمت و الکترونیکی شدن خدمات از دستورات و تاکیدات رییس جمهور است و باید از اول تیر ماه 97 در تمامی دستگاههای اجرایی استقرار یابد.
وی با تاکید بر این نکته که تحول اداری موضوعی بسیار مهم برای آینده کشور است ، گفت : تا زمانی که تحول اداری ، کوچک سازی و چالاک سازی در نهادها و ادارات دولتی و خصوصی اتفاق نیفتد ، نمی توان به اهداف عالیه اداری دست یافت.
اسلامی یکی از وظایف شورای راهبری توسعه مدیریت استان را تحقق تحول اداری برشمرد و افزود : رسالت قانونی ، ملی و شرعی شورای راهبری توسعه مدیریت این است که تفکر و ضرورت تحول ادارای را در بدنه دولت در استان بدمد و انجام وظایف ادارات و دستگاه ها را مطالبه کند.
مقام عالی دولت در مازندران ،استقرار میز خدمت را گامی موثر در تحول اداری ، حذف فرآیندهای زائد و رسیدن به نتیجه کار در زمان لازم دانست و تاکید کرد : میز خدمت باید به صورت فیزیکی و در همه دستگاهها و نهادها و ادارات استانی و شهرستانی استقرار یابد و ضمن به کارگیری افراد دانا و آموزش دیده، در امور مردم کارگشایی کند.
رییس شورای راهبری توسعه مدیریت استان با بیان این که تمرکز دشمن، توسعه نارضایتی اجتماعی در کشور است، گفت : هدف از استقرار و فعالیت میز خدمت، کارآمد سازی و روان سازی امور مردم و ارتقاء سلامت اداری است.
اسلامی، بر رصد و پایش ارایه خدمات به مردم از سوی دستگاهها تاکید کرد و افزود : در میز خدمت باید یک آهنگی حاکم باشد و همه هماهنگ عمل کنند.
استاندار مازندران هشدار داد : عدم استقرار میز خدمت تخلف است و رسیدگی و پیگرد خواهد داشت.
7335/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ميز خدمت حقوق شهروندي مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سند تحول قضایی در مازندران

به گزارش قدس آنلاین، عباس پوریانی عصر سه شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری استان بر اهمیت وضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی در دادگستری استان تاکید کرد وگفت: در راستای نیل به اهداف سند تحول قضائی فرایند به رسیدگی پرونده‌ها باید به گونه‌ای باشد که در کمترین زمان و با دقت فراوان انجام شود.

پوریانی تصریح کرد: سند تحول قضائی وبرنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ باید به صورت مشخص برای هریک از مجریان تعیین ومراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

وی خاطرنشان کرد: مقدمات اجرای موضوعات و بندهای مختلف سند تحول قضائی دراستان باید دراسرع وقت فراهم وتبیین شود و مهم‌ترین واثربخش ترین راهکارهای سند تحول به صورت منظم در دستور کار هریک از مجریان ومعاونان قرار گیرد.

پوریانی به اهمیت ایجاد انگیزه درهمکاران قضائی واداری اشاره کرد وگفت: بی شک اجرای درست سند تحول نیازمند انگیزه وهمت همکاران دادگستری استان است براین اساس، توجه به همکاران و ایجاد انگیزه در آنان برای اجرای مسئولیت‌های محول شده در سند تحول ضروری است.

وی همچنین اهمیت همکاری وتعامل بخش‌های مختلف بدنه دستگاه قضائی در اجرایی شدن سند تحول را مورد تاکید قرار داد واظهار کرد: انجام هریک از تکالیف محول شده در سند تحول به عهده‌ی همه ما است و باید پاسخگوی تک تک بندهای مقرر در سند تحول باشیم.

رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: درحوزه های مختلف به ویژه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم باید ازدستگاه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، سیاسی، اقتصادی واجرایی مطالبه گری وازهمه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد تا دستگاه‌های مختلف به وظیفه خود به درستی عمل کنند ودرپی آن زمینه‌های بروز ناهنجاری‌های مختلف در جامعه وتشکیل پرونده‌های مختلف شکل نگیرد.

پوریانی همچنین براهمیت اجرای احکام قضائی، تقویت جایگاه دادسرا، به کارگیری قضات شجاع، انقلابی ونترس دردادسراها، مدیریت درست پرونده‌های قضائی، اتخاذ راهکارهای مناسب درجهت کاهش اطاله دادرسی، رفع مشکلات مردم و همکاران قضائی تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ظرفیت تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • ۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد
  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان
  • خدمت‌رسانی گردان نانوایان خانوک کرمان با همراهی گروه‌های خادم یاران از ۸ استان کشور در دهه کرامت
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • تاکید استاندار جدید بر توسعه و توازن یکپارچه مازندران
  • آماده باش کامل دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدمت رسان در زرند