Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رسانه های هند در روز پنجشنبه، دولت هند در یک اقدام تلافی جویانه تعرفه واردات چندین نوع کالای آمریکایی را افزایش داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، هند تعرفه گمرکی برخی کالاهای آمریکایی شامل چند نوع حبوبات را بالا برد. 
وزارت اموراقتصادی هند با اعلام این تصمیم در روز پنجشنبه گفت تعرفه های جدید از تاریخ 4 آگوست (13 مرداد ماه) اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انواع آجیل، آهن و فولاد، سیب، گلابی و انواع ظروف استیل نیز در این فهرست قرار دارد که در مجموع نام 30 کالا در آن ذکر شده است. اما روز پیش دولت تصمیم گرفت موتور 800 سی سی را از فهرست حذف کند بنابراین تعرفه های جدید در عمل روی 29 کالا اعمال خواهد شد.
هند قبلا اعلام کرده بود که در اقدامی متقابل قصد دارد از تیرماه (ژوئن) 100 درصد تعرفه مالیاتی برای 20 نوع کالای آمریکایی از جمله 
ماشین های گلف، موتورسیکلت با ظرفیت موتور بیش از 800 سی سی و سایر کالاها و وسایل نقلیه با موتورهای احتراق پیستونی اعمال کند اما پس از مدتی فهرست اعلامی را تصحیح کرده و تعداد آنها را به 30 مورد افزایش داد.
هند همچنین به سازمان تجارت جهانی اعلام کرده بود که اگر دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا مالیات واردات آلومینیوم و فولاد از هند را کاهش ندهد، دهلی نو به طور قطع تعرفه های گمرکی را افزایش خواهد داد.
هند در اخطاری به آمریکا اعلام کرده است که تعرفه های بالای گمرکی تا زمانی که اقدامات محافظتی آمریکا پایان نیابد همچنان ادامه خواهد داشت.
دولت ترامپ در ماه مارس (اسفند ماه سال گذشته) تعرفه گمرکی برای واردات محصولات آلومینیومی و فولادی از تمام کشورها به جز کانادا و مکزیک را به ترتیب 10 و 25 درصد افزایش داد.
این افزایش تعرفه های گمرکی سبب شده است که صادرات آلومینیوم و فولاد هند به ارزش 1.5 میلیارد دلار صدمه ببیند.
هند پیش از این از آمریکا درخواست کرده بود که تعرفه های گمرکی را برای این کشور کاهش داده و مساله را از طریق مشورت و به صورت دوستانه حل و فصل کند. اما دولت ترامپ با این پیشنهاد هند مخالفت کرده است.
هند و آمریکا در سازمان تجارت جهانی با یکیگر اختلاف های زیادی داشته اند.
ماه گذشته هند اعلام کرد در حال آمادگی برای مقابله با اتهامات آمریکا در سازمان تجارت جهانی مبنی بر عدم گزارش درست اطلاعات یارانه دولتی برای محصولات کشاورزی می باشد.
آمریکا به دلیل عدم گزارش صحیح هند در خصوص قیمت حمایتی آن در ارتباط با غلات در سازمان تجارت جهانی علیه این کشور شکایت کرده و از آن انتظار دارد که به قوانین سازمان تجارت جهانی در خصوص گزارش های لازمه احترام بگذارد.
پیش از آن آمریکا از کمک های یارانه ای هند به صادرات این کشور انتقاد کرده بود.
هند می گوید تعرفه های اعمالی از سوی آمریکا بر صادرات استیل و آلومینیوم تا کنون نزدیک به 250 میلیون دلار به اقتصاد آن ضرر زده است.
دهلی نو هر سال حدود 1.5 میلیارد دلار محصولات استیل و آلومینیوم به آمریکا صادر می کند.
مجموع صادرات آمریکا در سال 2016-17 بر بیش از 42 میلیارد دلار بالغ شد در حالی که واردات آن از هند حدود 22.3 میلیارد دلار بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دولت موتورسیکلت وسایل نقلیه سازمان تجارت مالیات فولاد واردات کانادا مکزیک دلار یارانه محصولات کشاورزی اقتصاد تعرفه واردات آمریکا دونالد ترامپ هند جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، داده‌های بررسی ملی رشد خانواده نشان می‌دهد که درصد زنان متأهل ۱۵ تا ۴۹ ساله که نابارور بودند از ۲۰۱۱-۲۰۱۵ (۶.۷٪) به ۲۰۱۵-۲۰۱۹ (۸.۷٪) افزایش یافته است.

محققان داده‌های مبتنی بر ۲۱۰۰۰ مصاحبه با زنان و مردان ۱۵ تا ۴۹ ساله را بررسی کردند.

این تجزیه و تحلیل همچنین به آنچه که محققان آن را «اختلال باروری» می‌نامیدند، نیز پرداخت.

طبق گزارش‌ها، به طور کلی، نرخ باروری مختل بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ ثابت بوده است. در میان زنان متأهل ۱۵ تا ۴۴ ساله، ۱۵.۵ درصد در بررسی قبلی اختلال باروری داشتند، در مقایسه با ۱۶ درصد در بررسی بعدی.

این گزارش تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۱۹ بیش از ۸.۵ میلیون زن آمریکایی ۱۵ تا ۴۴ ساله به نوعی مشکل باروری داشتند.

کد خبر 6090457

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است