Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@21:58:19 GMT

ترامپ: خلع‌سلاح هسته‌ای در کره شمالی آغاز شده

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۰۴۴۷

ترامپ: خلع‌سلاح هسته‌ای در کره شمالی آغاز شده

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه چهار سایت بزرگ آزمایش موشکی در کره شمالی منهدم شده است مدعی شد که فرآیند «خلع کامل سلاح هسته ای» در این کشور آسیایی هم اکنون آغاز شده است.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ» روز پنج شنبه در نشستی با حضور اعضای کابینه خود در کاخ سفید اظهار داشت که کره شمالی چهار سایت بزرگ آزمایش موشکی خود را منهدم کرده و مدعی شد که فرآیند «خلع کامل سلاح هسته ای» در این کشور هم اکنون آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ در ادامه افزود: «آنها [کره شمالی] پرتاب موشکها از جمله موشکهای بالستیک را متوقف کرده اند. آنها یک سایت آزمایش خود را منهدم کردند. آن را منفجر کردند. آنها در حال حاضر یکی از بزرگترین سایتهای آزمایش موشکی خود را منهدم کردند و در واقع، این یکی از چهار سایت بزرگ آزمایش موشک در این کشور است».

از سوی دیگر، «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا در پاسخ به این پرسش خبرنگاران که آیا کره شمالی پس از نشست تاریخی سران واشنگتن- پیونگ یانگ (در روز دوازدهم ژوئن] تا بحال اقدامی برای خلع سلاح هسته ای انجام داده است یا خیر، گفت :«نه، من از آن اطلاعی ندارم. مذاکرات مفصل در این باره هنوز آغاز نشده است. من تا بدین حد پیش بینی نمی کردم».

این در حالی است که گروه دیده بانی کره شمالی مستقر در آمریکا موسوم به «۳۸ نورث» در تحلیلی که اوایل هفته جاری منتشر شد، اعلام کرد که هیچ نشانه ای دال بر فعالیت در جهت انهدام سایت «سوهائی» و هیچ سایت آزمایش موشکی دیگر دیده نشده است.

ترامپ که رهبری یک جریان بین المللی را برای اِعمال فشار بر کره شمالی جهت کنار گذاردن فرآیند توسعه موشکهای هسته ای با قابلیت دسترسی به خاک آمریکا برعهده داشت، خطاب به خبرنگاران گفت که پس از دیدار با رهبر کره شمالی در روز دوازدهم ژوئن، «کیم جونگ اون» به وی قول داد که یکی از سایتهای پرتاب موشک کره شمالی را منهدم کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ترامپ رئیس جمهور آمریکا کره شمالی خلع سلاح هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۰۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری