Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا،  مبنا آموزش های پیش دبستانی باید انتقال از مهد کودک به مدرسه را تسهیل کند و کودکان را برای حضور در مدرسه آماده سازد. علاوه بر شادی و تفریحی که کودکان در محیط پیش دبستانی دارند، باید مفاهیمی در زمینه های مهارت های اجتماعی-احساسی، شناختی، حرکتی و زبان و ادراک حسی، تمرکز، تسهیل یادگیری، مدیریت کلاس به کودکان آموزش داده شود  تا کودکان بتوانند با توانمندی های بهتری وارد  مقطع دبستان شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سویی به دلیل نقش تعیین کننده ای که پیش دبستانی در یادگیری مفاهیم و مباحث دارد، عملا می تواند مسیر پیشرفت و تحصیل کودکان را مشخص کند. آموزش های پیش دبستانی قادر است کودکی را مشتاق به تحصیل کرده و یا در اثر برخورد نادرست فرد برای همیشه از درس خواندن متنفر شود. لذا نظارت آموزش و پرورش بر مفاهیم آموزشی در مراکز پیش دبستانی بسیار ضروری است .در خصوص نظارت هایی که آموزش و پرورش بر مراکز پیش دبستانی دارد، با رخساره فضلی، مدیر آموزش پیش دبستانی داشتیم که در ادامه می خوانید. 

 فضلی در خصوص نظارت های آموزش و پرورش بر مراکز پیش دبستانی چنین گفت: « نظارت از سوی آموزش و پرورش بر مراکز پیش دبستانی بر دو سطح صورت می گیرد. اولین سطح، سطح نظارت عمومی است که شامل همه بخش های آموزش و پرورش می شود که ذاتا مقطع پیش دبستان را هم شامل می شود. نظارت دوم به صورت تخصصی است که به حوزه های تخصصی ورود پیدا می کنند. مثلا مسوول آموزش پیش دبستانی بر این مقطع ورود پیدا کرده و  به این مقطع نظارت می کند. نظارت های تخصصی در سه سطح ستاد، منطقه و مدرسه نظارت انجام می شود که بر اساس معیارهایی که برای مقطع در نظر گرفته شده است، بازرسی می شود و نتایج به مراکز مربوطه اعمال می شود. بخش دوم نظارت برای خودارزیابی است. بدین صورت که فرم هایی به مدارس ارسال می شود، مدارس براساس فرم و تکنیک هایی که انجام شده خود را ارزیابی می کنند و سپس فرم را برای آموزش و پرورش ارسال می کنند.پس از جمع بندی در ابعاد کمی و کیفی، گزارش عملکرد ارسال شده و مراکز بر این اساس رتبه بندی می شوند. چنانچه موردی از نقص و ضعف گزارش شود، در جهت رفع آن کوشش خواهیم کرد.آغاز هر سال تحصیلی تفاهم نامه ای با معاونان ابتدایی هر سال منعقد می شود که طبق آن معاونان ابتدایی باید با مدیران مناطق تفاهم نامه ای منعقد کنند و طبق آن صحت گزارش های ارسالی مشخص می شود.»

 

وی در خصوص نظارت های آموزش و پرورش بر مفاهیم آموزشی در محیط پیش دبستانی ها گفت:« آموزش و پرورش راهنمای فعالیت های آموزشی در خصوص مفاهیم یادگیری  در محیط پیش دبستانی دارد که مفاهیم باید بر اساس این راهنما آموزش داده شود. چاپ کتب پیش دبستانی به صورت غیرمتمرکز است اما بر محتوا آن نظارت انجام می شود. علاوه بر این بر بعد کیفی فعالیت ها هم نظارت می شود.» 

 

فضلی در خصوص کتبی که در زمینه مفاهیم آموزشی در پیش دبستانی صورت می گیرد گفت: « در این خصوص کتاب راهنمایی برای مربیانی که قصد تنظیم فعالیت ها برای مفاهیم آموزشی را دارند تالیف شده است اما این کتاب مانند کتب مدارس به صورت تنظیم شده نیست بلکه تولید محتوا دوره پیش دبستان غیر متمرکز است و پیش دبستانی ها می توانند بر اساس آن فعالیت ها را طراحی و اجرا کنند و نظارت ها بر همین اساس صورت می گیرد که آیا فعالیت ها با چهارچوب انطباق دارد یا خیر.»

 مدیر کل دفتر آموزش پیش دبستانی در خصوص ضرورت آموزش پیش دبستانی برای کودکان گفت: « از هر منظر و علمی که به ضرورت پیش دبستانی نگریسته شود، خواهید دید که هیچ دوره ای به اندازه پیش دبستانی نقش تعیین  کننده  برای کودک ندارد چرا  که ظرفیت یادگیری کودکان در پیش دبستانی بسیار بالا است و در همین دوره  فرایند رشد تحصیلی شکل می گیرد.»

 

 

خبرنگار: پانیذ میلانی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش شادی کودکان وزارت آموزش و پرورش برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۰۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود سعادتی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی در جلسه انتخابات مجمع خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: خیرین مدرسه ساز، عزیزانی هستند که فرهنگ متعالی و ارزشمند مدرسه‌سازی را سال‌هاست که در کشور عزیزمان ایران پایه گذاری کرده‌اند و در سال‌های اخیر، فضاهای آموزشی زیادی را به جامعه تحویل داده و به یک الگوی متفاوت از کار خیر تبدیل شده‌اند.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل خیرین مدرسه ساز در ارتقا نظام تعلیم و تربیت استان و کشور گفت: امروزه خیرین مدرسه‌ساز، نقش تأثیرگذاری را در تأمین آینده دانش‌آموزان مملکت اسلامی دارند، چرا که کار خیر و استفاده از ظرفیت‌های مردمی در فرهنگ بخشش و وقف، یک فرهنگ دیرینه در ایران و فرهنگی ملی و دینی است؛ در گذشته کار خیر به کارهای شخصی و معیشتی افراد محدود شده بود ولی با باز شدن پای خیرین در حوزه مدرسه سازی، یک تحول فرهنگی بود و تلاش مضاعفی برای پیشرفت فرهنگی قابل توجه برای ارتقا آینده خانواده‌ها و جامعه بوده و هست.

سعادتی افزود: برادران مردانی آذر نه در استان آذربایجان‌شرقی و چه در سطح ملی، عزیزانی بوده اند که فراتر از یک محدوده جغرافیایی به نام آذربایجان شرقی، عمل کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی با بیان این که در سال‌های اخیر تصمیمات خوبی در استان گرفته شده است، یادآور شد: با سیاست‌های درست سازمان نوسازی مدارس کشور به تبع آن ادارات کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش در سال‌های اخیر، قسمت عمده پروژه‌های نیمه تمام در استان به بهره‌برداری رسیده است.

سعادتی بیان داشت: امروزه افتخار می‌کنیم که با همکاری شما عزیزان، ایمن‌ترین فضاها در کشور مدارس هستند.

این مقام مسؤول در دستگاه تعلیم و تربیت استان گفت: حدود ۳۰ درصد مدارس ما در استان آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است و از این باب جز استان‌های لازم التوجه هستیم چرا که جمعیت دانش‌آموزی در استان زیاد است. لازم به ذکر است که همکاری خیرین و دولت یک سرمایه ملی است و این سرمایه ملی باید علمی تر و دقیق‌تر خرج شود، و لذا باید تلاش کنیم تا برای این سرمایه اولویت بندی خوبی را داشته باشیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم تا با کمک شما عزیزان این اتفاق خوب در دوره جدید را شاهد باشیم و لذا بدانید که آموزش و پرورش و نوسازی مدارس در کنار شما عزیزان هستند تا سقفی استاندارد و مقاوم را برای همه دانش‌آموزان عزیز داشته باشیم.

کد خبر 6084407

دیگر خبرها

  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • سنجش ۵۱ هزار و ۱۳۰ هزار نوآموز سیستان و بلوچستانی برای ورود به مدرسه
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • پیگیری جدی برای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن کودکان
  • بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • سردیس امیر سپهبد شهید «سید محمد ولی قرنی» رونمانی
  • بازطراحی سامانه نماد برای کاهش بازماندگی از تحصیل
  • پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی بیش از ۹۷ درصد است