Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش پشت پرده آلمان برای متصل ماندن ایران به شبکه سوئیفت، عملیات نظامی امارات با پشتیبانی اسرائیل در سینای مصر، بازگشت ۱۷ ملوان ایرانی محبوس در سومالی به کشور، رایزنی نمایندگان ترامپ با امیر قطر درباره «معامله قرن» و درخواست دو قانوگذار ارشد آمریکایی برای قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، باید به حمله جنگنده های ائتلاف آمریکایی به سوریه نیز اشاره کرد.

به گزارش تابناک، جنگنده های ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا مناطق مسکونی حومه شرقی دیرالزور را بمباران کردند که منجر به کشته شدن ۸ شهروند و زخمی شدن شماری دیگر شد.

به گزارش خبرگزاری سانا، منابع محلی اعلام کردند جنگنده های ائتلاف بین المللی مناطقی را در شمال شهر البوکمال هدف قرار دادند که بر اثر آن ۸ غیر نظامی کشته و شماری دیگر زخمی شدند.

همچنین طبق اعلام منابع محلی، در این حمله تعداد زیادی از منازل مسکونی و زیر ساخت های منطقه بمباران شده تخریب شد و شمار زیادی از غیر نظامیان به علت ترس از حملات خانه های خود را ترک کردند.

ائتلاف بین المللی از اوایل ماه جاری، ۵ بار در حملاتی غیر نظامیان را هدف قرار دادند که در این حملات دستکم ۶۰ غیر نظامی که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند، کشته شده اند.

تلاش پشت پرده آلمان برای متصل ماندن ایران به شبکه سوئیفت

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی به قلم مارک دوبوویتز و ریچارد گلدبرگ نوشت: در حالیکه آمریکا برای اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران اقدام می‌کند، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در پشت صحنه تلاش می‌کند که این تلاش‌ها[ی آمریکا] را تضعیف کند.

این گزارش افزود: نحوه واکنش ترامپ می‌تواند راهبرد او برای اعمال فشار حداکثری به ایران را چه پیروز شود یا شکست بخورد، را تضعیف کند.

وال استریت ژورنال در ادامه افزود: مقامات آلمانی در بریفینگ‌هایی در واشنگتن هدف‌شان را نشان داده‌اند و آن این است که آنها اطمینان حاصل کنند که ایران به سیستم سوئیفت متصل بماند.

این روزنامه نوشت: با حمایت از دسترسی ایران به شبکه سوئیفت، آلمان امیدوار است که توان و امکان اروپا برای پرداخت پول نفت ایران را حفظ کند، و پول صادرات اروپایی را دریافت کند، اقدامی که تحریم‌های آمریکا را نقض می‌کند.

عملیات نظامی امارات با پشتیبانی اسرائیل در سینای مصر

مجله آمریکایی نیویورکر در گزارشی نوشت: همکاری بین اسرائیل و امارات و کشورهای عرب دیگر خلیج فارس در برهه اخیر به صحرای سینای مصر کشیده شده است.

این مجله افزود: امارات با حمایت و پشتیبانی نیروی هوایی اسرائیل به ادعای شرکت در جنگ علیه داعش در صحرای سینای مصر دخالت نظامی کرده است.

نیویورکر نوشت: محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی نیروهای اماراتی را در صحرای سینای مصر برای آموزش و حمایت از نیروهای مصری با کمک جنگنده های اسرائیلی و هماهنگی با دستگاههای اطلاعاتی اسرائیل مستقر کرده است.

این محله تاکید کرد: نیروهای اماراتی گاهی اوقات آنچه آن را "ماموریت های مبارزه با تروریسم در سینا توصیف می کنند"، اجرا می کنند.

نیویورکر افزود: با وجود تمایل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای اعلام روابطش با محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان اما نمی خواهد که آنها را به مخاطره بیاندازد اما در بلند مدت، نتانیاهو از بن زاید و بن سلمان می خواهد که گام هایی را برای به رسمیت شناختن اسرائل بردارند که باعث تنفر فلسطینی ها خواهد شد.

بازگشت ۱۷ ملوان ایرانی محبوس در سومالی به کشور

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه از ورود 17 تن از ملوانان ایرانی محبوس در سومالی به میهن خبر داد.

قاسمی با اعلام خبر فوق گفت: به دنبال تلاش ها و اقدامات چند ماه گذشته وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا، 17 ملوان یک لنج صیادی که مهرماه سال گذشته به اتهام ورود غیرمجاز به آب‌های سومالی بازداشت و در یک دادگاه محلی هر یک به تحمل دو سال حبس و پرداخت جریمه مالی محکوم شده بودند آزاد و پس از انتقال به نایروبی و تحویل به سفارت جمهوری اسلامی ایران از طریق هوایی به کشور بازگشتند.

صیادان ایرانی در بازگشت به کشور در فرودگاه امام خمینی از سوی حسین پناهی آذر معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه و دیگر مسئولان مورد استقبال قرار گرفتند.

رایزنی نمایندگان ترامپ با امیر قطر درباره «معامله قرن»

کاخ سفید از دیدار داماد و مشاور ارشد ترامپ به همراه «جیسون گرینبلات» نماینده ویژه ترامپ در امور صلح خاورمیانه با امیر قطر خبر داد.

بر اساس این بیانیه، «جرد کوشنر» و گرینبلات در دیدار با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» درباره افزایش همکاری‌ها بین دو کشور و «تلاش‌های دولت ترامپ برای تسریع و پیشرفت صلح بین اسرائیلی‌ها و فلسطینیان صحبت کردند».


کوشنر(سمت چپ) و گرینبلات

فرستادگان ترامپ پیش از این به عربستان سعودی، اردن و مصر هم سفر کرده و درباره توافق احتمالی سازش که «معامله قرن» توصیف شده ، با سران این کشورها گفت‌وگو کرده‌اند..

ترامپ توافق احتمالی میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی را «معامله قرن» خوانده است.

در خبرها آمده بود که دولت ترامپ در تلاش است تا طرفین را به پذیرش این توافق راضی کند؛ توافقی که طبق برخی گزارش‌ها با حمایت عربستان سعودی و امارات مواجه شده و آنها تشکیلات خودگردان و اردن را برای تن دادن به این معامه تحت فشار قرار داده‌اند.

درخواست دو قانوگذار ارشد آمریکایی برای قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF

دو عضو ارشد کنگره آمریکا از وزیر خزانه‌داری این کشور خواستند با استفاده از نفوذ واشنگتن، ایران را به لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی برگرداند.

«اد رویس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان به همراه «راب پورتمن» رئیس کمیته فرعی دائمی مجلس سنای آمریکا در نامه به وزیر خزانه‌داری آمریکا بر لزوم قرار گرفتن و حفظ نام ایران در فهرست سیاه پولشویی گروه ویژه اقدام مالی (FATF) تاکید کردند.

آنها در این نامه از «استیون منوچین» خواستند با استفاده از نفوذ آمریکا، در جلسه هفته آینده گروه ویژه اقدام مالی اقدام به قرار گرفتن ایران در این فهرست سیاه کند.

این دو قانونگذار جمهوریخواه آمریکایی با انتقاد از مواضع دولت سابق دموکرات این کشور و توافق هسته‌ای ایران، برجام را «توافقی به شدت معیوب» خواندند.

آنها همچنین از دولت باراک اوباما به دلیل کم کردن فشارهای اقتصادی و حمایت آن از تصمیم ژوئن 2016 گروه ویژه اقدام مالی برای تعلیق ایران از لیست سیاه کشورهای پرخطر در حوزه مالی و بانکی به شدت انتقاد کردند.

رویس و پورتمن در این نامه، ناخرسندی خودشان را از تمدید تعلیق ایران از لیست سیاه مذکور  طی دو سال گذشته ابراز داشته و مدعی شدند که ایران در این مدت به «اقدامات خطرناک خود ادامه داده است».

به ادعای این دو قانونگذار کنگره آمریکا، «به تامین مالی سازمان‌های تروریستی از قبیل حماس و حزب‌الله (لبنان) ادامه می‌دهد».

در پایان این نامه آمده است: «زمان آن فرا رسیده که بفهمین ایران به رغم قول‌هایش در دو سال گذشته، اقدامات ضروری بریا خارج شدن از فهرست سیاه کشورهای پرخطر گروه ویژه اقدام مالیناکام مانده است. آمریکا باید اکنون از نفوذ خود در داخل گروه ویژه اقدام مالی برای اعمال مجدد تدابیر تنبیهی علیه ایران و حفاظت از سیستم مالی بین‌المللی استفاده کند».

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: تحولات خاورمیانه تحولات سوریه ایران برجام عربستان سعودی امارات متحده عربی قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فریز شدن رژیم صهیونیستی پس از عملیات موشکی وعده صادق

خبرنگار اعزامی بی بی سی فارسی در تل‌آویو عنوان کرده که این رژیم پس از عملیات وعده صادق با چالش جدی در برابر برخورد با قدرت روز افزون ایران مواجه شده است.

به گزارش مشرق، عملیات وعده صادق رژیم صهیونیستی را در وضعیتی قرار داده که نه راه پس دارد نه راه پیش. این رژیم که خود را به عنوان یک دولت تروریستی تعریف کرده و با حمایت آمریکا و غرب دست به ترور و کشتار نیروهای ذی نفوذ کشورهای مختلف در خاورمیانه می‌زند پس از حمله مستقیم ایران به اسرائیل و هدف قرار دادن مراکز مهم نظامی از جمله پایگاه هوایی نواتیم با چالش جدی مواجه شده است.

اقدامات گذشته این رژیم نشان می‌دهد که اسرائیل امکان حمله رو در رو نظامی را نداشته و با ترورها و حملات کوچک با تاکتیک «حمله هزار خنجر»‌ سعی می‌کرد به کشورهای مختلف ضربه بزند اما پس از انجام عملیات وعده صادق که ضعف پدافند هوایی این رژیم آشکار شد و موشک‌های ایرانی حتی با مشارکت ۱۰ کشور برای دفاع از اسرائیل به مراکز حساس نظامی برخورد کرد، صهیونیست‌ها در حالت فریز شده قرار گرفتند.

«کسری ناجی»‌ خبرنگار بی بی سی فارسی که اخیرا برای تهیه گزارشی به اسرائیل سفر کرده است طی مطلبی با اشاره به چالش جدی اسرائیل در خصوص ادامه حملات تروریستی خود نوشت:‌«در بیت‌المقدس به‌نظر می‌رسد اسرائیل امیدوار است به دوران جنگ غیرعلنی برگردد که بعد از بیش از ۴۰ سال مثل ایران قواعد آن را خوب بلد است. ایران، اما، از معادله‌ای تازه‌ صحبت می‌کند.»

گزارش بی بی سی به آچمز شده اسرائیل اشاره می‌کند و می‌افزاید:‌« از یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل نقل شده که گفته است معادله جدید ایران برای اسرائیل قابل قبول نیست چون اسرائیل نمی‌تواند هر وقت که به هدفی در سوریه حمله می‌برد مورد حمله ایران قرار بگیرد.»

بی سی سی تصریح می‌کند:‌«روزها و هفته‌ها و ماه‌های آینده نشان خواهد داد که چقدر امکان دارد که دو طرف به شرایط قبل از حمله به کنسولگری ایران در دمشق برگردند یا دو طرف از مرزی عبور کرده‌اند که برگشت به آن مشکل یا حتی غیرممکن است.»

صهیونیست‌ها امیدوار هستند که معادله جدیدی که تهران با عملیات وعده صادق برقرار کرده عملی نباشد اما پیام ایران با حمله‌ای قدرتمند و مستقیم نشان می‌دهد که قرار نیست دو طرف در سیستم بازدارندگی که جمهوری اسلامی ایران تعریف کرده‌اند به گذشته بازگردند و با حجم حمله در عملیات ایران و ضعف‌هایی که اسرائیل نشان داده به نظر نمی‌رسد این رژیم بخواهد دوباره وعده صادق تهران در این خصوص را امتحان کند.

گزارشگر بی‌بی سی فارسی طی این سفر به تل‌آویو از بقایای موشک‌هایی که ایران به سمت اسرائیل شلیک کرده است بازدید و آنرا وحشتناک توصیف کرد. این رسانه همچنین در گزارشی با بررسی تصاویر هوایی مراکز حساس نظامی اسرائیل تصریح کرد که ۵ الی ۷ موشک ایرانی به اماکن نظامی راهبردی این رژیم برخورد کرده است.

وال‌استریت‌ژورنال نیز به نقل از یک مقام ارشد نظامی که نخواسته نامش فاش شود از غافلگیری غرب نسبت به ابعاد حمله ایران سخن گفته و درباره لحظاتی که دامنه رگبار موشکی ایران آشکار شد، گفت: «فکر می‌کنم این حمله در بالاترین حد چیزی بود که ما پیش‌بینی می‌کردیم.» غافلگیری غرب از حمله نظامی ایران درحالی بود که پس از هدف قرار دادن کنسولگری تهران در دمشق مشخص بود که ایران به این حمله تروریستی پاسخ می‌دهد و با اجرای عملیاتی با نام «وعده صادق»‌ به وعده خود جامعه عمل پوشاند.

پس از این عملیات شاهد موج استعفاها و برکناری مقامات نظامی صهیونیست هستیم که به نوعی حاکی از ضعف عمده این سیستم است. به اعتقاد تحلیل‌گران صهیونیست استعفای فرمانده سرویس اطلاعات نظامی اسرائیل (امان) فقط بخش بیرونی کوه یخ شکاف داخلی در اسرائیل است.

«عاموس هرئیل» تحلیلگر ارشد روزنامه هاآرتص در این باره نوشت: «در متن استعفای آهارون حالیوا که تقدیم هرتسی هالوی رئیس ستاد ارتش می‌کند، وی اعتراف می‌کند که سرویس اطلاعات نظامی به مأموریت محوله خود عمل نکرده است.»

براساس پیش‌بینی هرئیل، موج گسترده‌ای از استعفاها در صفوف رهبران سیاسی و امنیتی اسرائیل در پیش است و همگی به دلیل شکستی است که عملیات ۷ اکتبر نوار غزه برای اسرائیل به همراه آورده است.

عملیات وعده صادق دومین شوک نظامی صهیونیست‌ها پس از عملیات ۷ اکتبر حماس بود که سیستم نظامی صهیونیست‌ها را دچار چالش جدی کرد و بلافاصله بعد از آن موج گسترده استعفاها و جابه‌جایی‌های نظامی در این رژیم آغاز شد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل | هشدار مهم فرمانده کل ارتش
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • فریز شدن رژیم صهیونیستی پس از عملیات موشکی وعده صادق
  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • اسکله کمک‌رسانی آمریکا به غزه؛ پرده دودی برای حمله به رفح
  • برجای ماندن چندین شهید و زخمی در بمباران بامدادی غزه
  • شکست پنجه عقاب در صحرای طبس