Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شهریار حیدری گفت: در سال گذشته تعداد زائران اربعین حسینی به مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید و برنامه ریزی‌های ستاد اربعین برای سال جاری به گونه‌ای است که آمادگی پذیرش بیش از ۳ میلیون نفر را در مرز‌ها داشته باشد. سخنگوی ستاد مرکزی اربعین در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان در خصوص لغو روادید اربعین در سال جاری گفت: ستاد اربعین همواره طی دو سال گذشته آمادگی خود را برای لغو روادید به دولت عراق اعلام کرده و امسال نیز این آمادگی به اطلاع مسئولین اربعین عراقی رسیده، اما متاسفانه هنوز این کشور آمادگی خود را در این زمینه اعلام نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهریار حیدری افزود: باتوجه به اینکه لغو روادید یک توافق دو طرفه است، تا زمانی که دولت عراقی آمادگی خود را برای لغو روادید در ایام اربعین اعلام نکند کماکان زائران باید از روادید استفاده کنند.  
وی ادامه داد: در سال گذشته تعداد زائران اربعین حسینی به مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید و برنامه ریزی‌های ستاد اربعین برای سال جاری به گونه‌ای است که آمادگی پذیرش بیش از ۳ میلیون نفر را در مرز‌ها داشته باشد.
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین با اشاره به پیشنهاد دو مرز سومار و چیلات برای عبور زائران از سوی ایران بیان داشت: طبق توافق طرفین ایرانی و عراقی در حال حاضر مرز‌های شلمچه، چزابه، مهران و خسروی برای عبور زائران مجاز هستند، ولی ستاد اربعین براساس بررسی‌هایی که انجام داده دو مرز سومار در استان کرمانشاه و چیلات در استان ایلام را نیز به دولت عراق پیشنهاد داده تا در صورت نیاز و ضرورت برای عبور زائران از آن‌ها استفاده شود ولی تاکنون دولت عراق این پیشنهاد را نپذیرفته است.
وی یادآور شد: از گذشته به مرز چیلات در استان ایلام مجوز بازارچه چیلات داده شده و در حال حاضر زمینه برای فعالیت این مرز در قالب بازارچه چیلات فراهم شده و ستاد اربعین به وزارت خارجه کشورمان، دولت عراق و استاندار ایلام پیشنهاد داده تا در صورت نیاز از این مرز برای عبور زائران اربعین حسینی استفاده شود، اما هنوز توافقی در این زمینه صورت نگرفته و دولت عراق تمایلی به بازگشایی این مرز به عنوان مسیر عبوری زائران ندارد.
وی افزود: در حال حاضر وزارت خارجه کشورمان در حال رایزنی با دولت عراق برای بازگشایی این مرز است و در صورتی که دولت عراق با این پیشنهاد موافقت کند مرز چیلات می‌تواند به عنوان بازارچه فعالیت کند و بازگشایی شود.  
حیدری با اشاره به مرز‌های کنونی برای عبور زائران اربعین حسینی خاطرنشان کرد: همچون سالیان گذشته مرز شلمچه و چزابه در استان خوزستان، مرز مهران در استان ایلام و مرز خسروی در استان کرمانشاه چهار مرز زمینی هستند که زائران در ایام اربعین می‌توانند از آن‌ها عبور کنند؛ علاوه بر این مرز دریایی بندر خرمشهر و مرز‌های هوایی بغداد و نجف نیز به دولت عراق اعلام شده تا برای عبور زائران از آن‌ها استفاده شود.
وی ادامه داد: ۱۲ کمیته زیرمجموعه ستاد اربعین در این ایام فعالیت دارند که برنامه‌ها و فعالیت تخصصی این کمیته‌ها طبق سیاست گذاری‌ها و برنامه ریزی‌های ستاد اربعین در حال انجام است.
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین افزود: امسال برای اولین بار ستاد اربعین اقدام به تعمیم برنامه‌های اجرایی خود برای برگزاری اربعین حسینی به کلیه استان‌ها و شهرستان‌های کشور کرده است و در چارچوب سیاست‌های ابلاغی ستاد، برنامه ریزی‌ها انجام شده و امیدواریم امسال روان‌تر از سال‌های قبل برنامه اربعین حسینی ۹۷ برگزار شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سخنگوی ستاد مرکزی اربعین اربعین حسینی شهریار حیدری مرز شلمچه مرز خسروی مرز مهران ایران عراق زائران اربعین حسینی مرز سومار ستاد اربعین حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۲۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد سه‌شنبه ۷ فروردین در جلسه قرارگاه عملیاتی مرکزی خدمات سفر زائران استان افزود: از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ لغایت ششم فروردین ۱۴۰۳ مجموعا ۶ میلیون و ۸۷۹ هزار و ۸۸ نفر به استان خراسان رضوی و مشهد سفر کرده‌اند.

وی ادامه داد: بیشترین زائران با ۵ میلیون و ۷۳۸ هزار و ۲۱۱ نفر از طریق وسایل حمل و نقل شخصی وارد این استان شده‌اند.

گنابادی‌نژاد گفت: همچنین ۵۲۹ هزار و ۸۶ نفر با وسایل حمل و نقل عمومی جاده‌ای، ۳۴۹ هزار و ۹۱۹ نفر از طریق راه آهن و ۲۱۶ هزار و ۸۷۲ نفر از طریق فرودگاه در این ایام به استان و مشهد الرضا (ع) وارد شده‌اند.

وی خطاب به مسافرانی که قصد سفر به مشهد دارند، توصیه کرد: زائران قبل از این که به سمت مشهد عزیمت کنند، محل اقامت خود را رزرو نمایند. در همین زمینه تلفن ۰۵۱۳۷۰۴۵ قرارگاه عملیاتی خدمات سفر شهرستان مشهد برای هدایت، راهنمایی و دریافت شکایت زائران و مسافران پیش‌بینی شده است. 

دیگر خبرها

  • آمادگی جنوا برای فروش آلبرت گودموندسون با پیشنهادی ۲۵ تا ۳۰ میلیون یورویی
  • اسامی استان‌هایی که آمادگی پذیرش مسافران نوروزی را دارند
  • آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خدمت رسانی در شب‌های قدر
  • ورود بیش از ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر به خراسان رضوی
  • بیش از هفت میلیون و ۳۰۰ هزار زائر به خراسان رضوی سفر کردند 
  • زائران بقاع متبرکه خراسان جنوبی به ۲۰۵ هزار و ۶۰۷ زائر رسید
  • اسکان بیش از ۴۰ هزار زائر در بوستان غدیر مشهد
  • ورود بیش از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر زائر به خراسان رضوی
  • ورود بیش از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی
  • اسکان هشت هزار و ۷۰۰ زائر نوروزی در سبزوار