Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   محمدعلی سهمانی  درباره آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات به متقاضیان در چارچوب طرح توسعه اشتغال فراگیر و طرح توسعه اشتغال روستایی گفت: بخشی از منابع در نظر گرفته شده برای اجرای طرح اشتغال روستایی از سوی صندوق توسعه ملی و با توجه به مصوبه ای که در مجلس تایید شد، تامین می شود؛ ۴ بانک برای اجرای طرح توسعه اشتغال روستایی و ۹ بانک برای اجرای طرح اشتغال فراگیر به عنوان بانک های عامل تعیین شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه به دلیل شرایط خاص سال گذشته اجرای این ۲ طرح با تاخیر و از اواسط دی و بهمن ماه سال گذشته آغاز شد، تصریح کرد: با این حال هرچه از نظر زمانی جلوتر می رویم، اجرای این طرح ها وضعیت بهتری پیدا می کند؛ با این حال حجم قراردادهای مصوبی که به مرحله پرداخت رسیده، انتظارات را برآورده نکرده است.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران خاطرنشان کرد: با وجود پیگیری هایی که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفته اما تلاش شده تا اجرای آنها منطقی جلو برود و هیچ فشاری بر روی بانک ها نباشد؛

سهمانی گفت: تلاش می شود تا طرحی اجرا شود که توجیه پذیری اقتصادی، مالی و فنی داشته باشد و فکر می کنم شاید به همین دلیل آهنگ پیشرفت این طرح ها به اندازه ای که مورد انتظار بود، پیشرفت نداشته است.

وی خواستار تسهیل ضوابط و مقررات از سوی بانک مرکزی برای اجرای این طرح ها شد و افزود: با حمایت بانک ها و کمیته های استانی شکل گرفته برای اجرای این طرح  ها و همچنین سایر دستگاه ها می توان انتظار داشت که در نیمه نخست سال جاری شاهد نتایج خوبی درباره آنها باشیم.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران با بیان اینکه مهم ترین معضلات اقتصادی کشور در حال حاضر بیکاری، فقر و پایین بودن ظرفیت تولید بنگاه های تولیدی است، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح ها همراستا با توسعه اشتغال شهری و روستایی می تواند تحرک خوبی را در بخش تولید، خدمات و سایر بخش ها مانند فعالیت های دانش بنیان به وجود بیاورد.

سهمانی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال حمایت از کالای داخلی گفت: در صورتی که بخواهیم با تحریم ها روبرو شویم، نباید صرفا به دنبال تسهیل تعاملات بین المللی بانک ها باشیم یا تحت فشار بخواهیم اقدامی در جهت مدیریت تحریم ها کنیم بلکه اعطای تسهیلات اشتغال و رونق تولید نیز می تواند باعث به وجود آمدن تحرک خوب در این بخش ها شود تا به سمت اقتصاد درون زا برویم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل بانک رفاه کارگران اشتغال ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با نظام بانکی شوخی ندارد

ایسنا/اصفهان سخنگوی دولت گفت: اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد آنها را در مسیر درست ببریم.

علی بهادری جهرمی در جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان اظهار کرد: باید بتوانیم تورم نرخ مسکن را مهار کنیم، در این راستا در طرح نهضت ملی مسکن آورده دولت زمین است و تا جایی که می‌توان باید زمین‌های تک واحد و ویلایی به متقاضیان داده شود. اگر همه دست به دست هم دهیم جهش تولید که گفته مقام معظم رهبری است اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه منابع را به سمت اولویت‌ها سوق دهید، ادامه داد: تجارت خارجی ما در فروردین‌ماه سال جاری در مجموع ۱۰.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشته، پس تبادلات ارزی دارد انجام می‌شود و حال منابع ارزی کشور خوب است.

به گزارش ایسنا، سخنگوی دولت با بیان اینکه یکی از نهضت‌های دولت تکمیل پروژه‌ها و قوانین نیمه تمام است، گفت: سال گذشته سه موسسه مالی اعتباری ناسالم بدون اینکه اتفاق خاص اجتماعی و اقتصادی رخ دهد، منحل شد که نشان می‌دهد دولت اهل شعار نیست، بلکه اهل عمل است. نظام بانکی متوجه شده است دولت با آنها شوخی ندارد و با هر تخلفی برخورد می‌کند. این دولت اهل اراده و تصمیم است. مصمم هستیم منابع بانکی را به سمت حوزه‌های تولید و مولد سوق دهیم.  

بهادری جهرمی تصریح کرد: زمانی که این دولت شروع به کار کرد تورم تولید کننده ما ۱۰۳ درصد بود که به سختی این عدد اکنون به حدود ۲۳ درصد رسیده است. برخی‌ها فکر می‌کنند که در دهه ۹۰ فقط در حوزه اقتصادی مشکل داشتیم، اما در حوزه اجتماعی، فرهنگی و... هم قابل دفاع نبوده است، حل این موضوعات زمان می‌برد و باید درباره اینکه در دهه ۹۰ چه گذشته است کتاب‌ها نوشت. اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد که آنها را در مسیر درست ببریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد