Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@19:05:25 GMT

17 صیاد آزاد شده از زندان سومالی وارد کنارک شدند

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۲۶۴۶

17 صیاد آزاد شده از زندان سومالی وارد کنارک شدند

چابهار- ایرنا- 17 صیاد زندانی در بند دزدان دریایی سومالی صبح امروز جمعه وارد فرودگاه کنارک شده و مورد استقبال گرم خانواده ها و مسئولان محلی قرار گرفتند.

سرپرست فرمانداری کنارک در جنوب سیستان وبلوچستان به خبرنگار ایرنا گفت: این صیادان با تلاش وزارت امور خارجه، سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا، پیگیری استانداری آزاد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابابکر بلوچ گفت: ملوانان آزاد شده چابهار و کنارک در هنگام صید در آب های دور حدود 9 ماه قبل بدون اطلاع وارد آب های آن کشور شدند که به اتهام ورود غیرمجاز به آب های سومالی بازداشت شده بودند.
وی ادامه داد: پس از توقیف لنج و درگیری بین دو طرف ناخدای لنج کشته شده و 17 ملوان دیگر توسط نیروهای کشور سومالی دستگیر و در طول ماههای گذشته زندانی بودند.
سرپرست فرمانداری کنارک گفت: 17 ملوان دستگیر شده توسط یک دادگاه در کشور سومالی محکوم به 2 سال زندان و پرداخت جریمه نقدی شدند.
وی از پیگیری و تلاش ‌های استانداری سیستان وبلوچستان، اداره کل شیلات سیستان وبلوچستان، وزارت اطلاعات، وزارت خارجه، سفارت ایران در کنیا، سفارت جمهوری اسلامی ایران در نایروبی برای آزادی صیادان زندانی قدردانی کرد.
بلوچ گفت: در ایام ماه مبارک رمضان نیز چهار صیاد در بند دزدان سومالی به کشور ایران بازگشته اند.
وی گفت: شغل صیادی خطرات زیادی دارد و بیش از 25 هزار صیاد به وسیله 930 فروند لنج و هزار و 400 فروند قایق در این منطقه مشغول صید و صیادی هستند.
وی ادامه داد: 10 صیاد ایرانی نیز در طول دو هفته اخیر از آبهای پاکستان نجات یافته و با تلاش و همکاری مقامات 2 کشور از طریق مرز زمینی ریمدان چابهار به وطن بازگشتند.
به گزارش ایرنا، چابهار و کنارک همجوار آب های ساحلی مکران در حدود 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان وبلوچستان واقع شده اند و بیش از 310 کیلومتر مرز دریایی دارند.
3043 **6081

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي صيادان آزاد شده كنارك سومالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۲۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت

بهرام ربیعی   بیان کرد: اواخر سال ۶۶ بود که تهران در انتهای بمباران بسر می‌برد و مسوولیت ساخت پناهگاه‌ها و پدافند غیرعامل را در سازمان هواپیمایی برعهده داشتم، آن موقع هنوز شرکت فرودگاه‌ها تشکیل نشده بود و تمام تشکیلات زیر مجموعه سازمان هواپیمایی کشوری انجام می‌شد.

وی افزود: اوایل انقلاب بود، به یاد دارم روزی محمدجواد رعنایی فر، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری وقت دعوت کرد که می‌خواهیم سفری به بهترین نقطه داشته باشیم، در سر فکر ترکیه و اتریش داشتم تا اینکه به زاهدان آمدیم؛ این شد که سال ۶۷، ۶۸ و اوایل ۶۹ به عنوان مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این استان مشغول به فعالیت شدم.

مدیرکل سابق فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در خصوص تغییراتی که در طول حداقل چهل سال گذشته رخ داده است، گفت: در آن سال‌ها روزی یک پرواز به تهران داشتیم، در مسیر مشهد به زاهدان نیز یک پرواز در هفته با مصیبت و گرفتاری زیادی به علت اینکه در اواخر جنگ بودیم انجام می‌شد، تا اینکه ترمینالی در سال ۶۸ در چابهار ساخته و اولین پرواز آن اوایل تابستان ۶۸ بر فراز آسمان انجام شد.

وی ادامه داد: پس از آن شرکت هواپیمایی ساها را در سیستان و بلوچستان تشکیل، و اولین پرواز از زاهدان - ایرانشهر- چابهار را به عنوان پرواز مسافری انجام شد؛ چرا که در آن سال‌ها این شرکت مختص به فعالیت‌های نیروی هوایی بود، همچنین در آن سال‌ها زمان فعالیت فرودگاه‌ها از طلوع تا غروب خورشید بود که توانستیم مجوز را بری فعالیت تا ساعت ۲۲ انجام دهیم.

انجام متوسط هشت پرواز روزانه

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این باره اظهارکرد: هم اکنون شرایط بسیار تغییر کرده به گونه‌ای که سالن‌های جدید در بخش‌های فرودگاهی ایجاد و ترمینال‌ها تغییر کرده، امکانات، تجهیزات و خدمات مورد نیاز حرکت مسافران و نیز جابجایی بار بر اساس استانداردها و قوانین موجود فراهم شده است.

مهدی خسروی بنجار افزود: امروز در سطح فرودگاه بین المللی زاهدان روزانه متوسط هشت پرواز به مقاصد تهران، مشهد، اهواز، شیراز، اصفهان، گرگان و چابهار انجام می‌شود که نسبت به آن سال‌ها که تهران یا گاهی مواقع مشهد بوده، این تغییرات حاصل شده است.

وی ادامه داد: به پاس خدمات صورت گرفته در طول این سال ها، سیستان و بلوچستان شرایط ممتازی نسبت به فرودگاه‌های کشور دارد که وجه تمایز آن نیز انجام پرواز در مسیر داخل استانی زاهدان - چابهار و همچنین وجود ۶ فرودگاه است که پنج فرودگاه فعال بوده و یک فرودگاه در خاش نیز برای پدافند غیرعامل در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • چهارشنبه این هفته سیستان وبلوچستان ودغدغه‌های شما هم استانی‌ها
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • اعزام زائران حج عمره سیستان وبلوچستان به سرزمین وحی
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت
  • آب شرب مناطق سیل‌زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد