Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-20@11:26:44 GMT

بررسی روزنامه های عرب زبان

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۳۴۱۸

بررسی روزنامه های عرب زبان

روزنامه " الحیات " عربستان در مقاله ای به قلم "رنده تقی الدین" با عنوان " جنگ ترامپ با اوپک" به تصمیم ترامپ برای مقابله با تولیدکنندگان نفت و اتخاذ سیاست های انتقام گیرانه می پردازد. نگارنده در این زمینه اعتقاد دارد: "برگزاری کنفرانس کشورهای سازمان تولیدکننده نفت (اوپک) در وین، جنگ کلامی ترامپ و کنگره آمریکا علیه این سازمان را دوباره مطرح نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ بعد از جنگ تجاری اش علیه چین ، اروپا و کانادا ، در اظهار نظر تویتری اش دوباره اوپک را به علت افزایش قیمت سرزنش کرد. در همین زمینه، برخی از اعضای کنگره آمریکا قانونی که به "nopec "معروف بود و مانع گرفتن غرامت از سوی آمریکا در قبال بلوک های تولید کننده و صادرکننده نفت می شد را دوباره احیا نموده و این قانون را برداشتند و به دولت آمریکا اجازه دادند تا از نظر قضایی اوپک را به علت این که بازار جهانی را به بازی گرفته و سبب خسارت ها و تهدید میلیاردها دلاری به منافع آمریکا گردیده است، تحت تعقیب قرار دهند. اوپک در چنین شرایطی که با تهدید آمریکا روبروست، تشکیل جلسه داده و از سویی دیگر انتظار می رود که با اجرای تحریم ها علیه ایران تولید نفت کاهش پیدا نماید."

روزنامه " البیان" امارات هم در مقاله ای با عنوان "کنفرانس سنگاپور و میزان توجه داخل آمریکا به آن " به قلم " منار الشوربجی" برگزاری دیدار میان ترامپ با رهبر کره شمالی را برای مردم آمریکا بی اهمیت دانسته به گونه ای که این مساله بیشتر مورد اهتمام کنگره می باشد و تصمیم های کنگره در این خصوص تاثیرگذار است نه افکارعمومی مردم آمریکا. وی می نویسد: "علی رغم اهمیتی که جامعه جهانی برای کنفرانس برگزار شده میان ترامپ و اون رهبر کرده شمالی در سنگاپور قایل و پی گیر نتایج آن بوده اند تا ببینند نتایج گفت وگوها میان دو کشور که سال ها به طول انجامید چه شده است اما واکنش داخل آمریکا به این کنفرانس نشان داد که برای آنان از اهمیت چندانی برخوردار نیست. رییس جمهور آمریکا رییس جمهوری است که سیاست خارجی کشورش را مدیریت می کند و سعی می کند تا در دور اول به موفقیت هایی دست پیدا کند تا بتواند از این موفقیت ها برای برنده شدن در دور دوم هم استفاده نماید. دست یابی به این هدف هم بدون کمک کنگره این کشور امکان پذیر نیست. از این رو، واکنش کنگره به طور مشخص به این مساله از اهمیت بالایی برخوردار است. واضح است که کنگره تصمیم دارد هر توافقی که با کره شمالی به دست می آید را نهایی کند."

روزنامه " الاهرام "مصر در یادداشتی با عنوان "فوتبال و مناطق نفوذ جدید " به قلم "فاروق جویده" بازی کنونی جام جهانی فوتبال را که در آن تیم های قوی آنچنان که باید موفق نیستند به بازی سیاست شبیه دانسته است که در آن با افول برخی از کشورها؛ کشورهای در حال پیشرفت جایگزین آنها می شوند. وی در همین زمینه اشاره دارد: " در سیاست همچنان که وقتی دولت های بزرگ از میان می روند جایش را دولت های کوچک تر که دارای نفوذ و تاثیر کمتری هستند، می گیرند و یا در اقتصاد اگر کشوری ورشکسته می شود، کشورهای دیگر در حال پیشرفت ظهور می کنند. به نظر می رسد که این نقش در فوتبال نیز خودش را نشان داد و کشورهایی مانند ایتالیا که در فهرست برندگان قرار داشتند در بازی های جام جهانی امسال روسیه شرکت نکردند و یا تیمی مانند آلمان در مقابل مکزیک باخت و سوییس هم توانست برزیل را متوقف نماید. در همین زمینه باید گفت که کشورهایی در عرصه فوتبال مانند مکزیک و کرواسی و سوییس ظهور پیدا کردند که در تاریخ فوتبال جهان نفوذی ندارند و کشورهای دارای نفوذ را در جهان تهدید کردند و این به خاطر آن است که فوتبال به تجارتی بین المللی و سرمایه گذاری بزرگ تبدیل شده است."

روزنامه " الوطن" عمان به قلم"زهیر ماجد" مطلبی را با عنوان"لبنان و تشکیل دولت " به رشته تحریر در آورده که در آن به مشکلدار بودن تشکیل دولت در لبنان برای همیشه و نقش بیگانگان در آن اشاره شده است. وی می نویسد: "تشکیل دولت در لبنان همیشه به سرعت و به طور طبیعی انجام نگرفته مگر این که تحت فشارهای بزرگ و شدید قرار گرفته باشند. همچنانکه در زمان های مختلف این فشارها صورت گرفت. لبنانی ها عادت کردند تا مانع تشکیل دولت شوند. به عنوان مثال در انتخاب ریاست جمهوری همیشه فشار خارجی بر روی وزرا بوده است. مثلا می گویند این وزارتخانه برای فلان جناح می باشد و وزارتخانه ای دیگر برای جناح دیگری و این باعث می شود تا گزینه ها میان بزرگان سیاسی در انتخاب وزرا برای وزارتخانه ها پیچیده باشد."

بررسی روزنامه عرب زبان الحیات عربستان نفت کنگره آمریکا سنگاپور البیان الاهرام فوتبال جام جهانی ایتالیا بین المللی افکارعمومی اوپک قضایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بررسی روزنامه عرب زبان الحیات عربستان نفت کنگره آمریکا سنگاپور البیان الاهرام فوتبال جام جهانی ایتالیا بین المللی افکارعمومی اوپک قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کنگره خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از الجزیره، بوش با اشاره به اینکه نوار غزه به طور کامل به ویرانه تبدیل شده است، گفت: فلسطینیان ساکن غزه با مشکلات بسیار مواجه هستند و از گرسنگی رنج می‌برند.

این نماینده دموکرات کنگره آمریکا با تاکید بر اینکه واشنگتن می‌تواند در توقف جنگ در غزه تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: اما دولت ایالات متحده فاقد اراده سیاسی لازم در این زمینه است.

به گزارش ایرنا، رشیده طلیب دیگر نماینده مجلس نمایندگان آمریکا نیز روز چهارشنبه (به وقت محلی) با بیان اینکه رژیم صهیونیستی هر ۱۵ دقیقه یک کودک را در غزه به خاک و خون می‌کشد، از حمایت بی چون و چرای واشنگتن از این رژیم انتقاد کرد.

این نماینده کنگره آمریکا با اشاره به اینکه نظامیان رژیم صهیونیستی کودکان غزه را به عمد هدف قرار می‌دهند، گفت: ساختار بهداشت و درمان غزه به عمد از سوی (رژیم) اسرائیل ویران شده است.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی میلیاردها دلار از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را برای کشتار کودکان در غزه دریافت می‌کند، خاطرنشان کرد: اگر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به ما گوش می‌کرد، جنگ در غزه چند ماه پیش خاتمه یافته بود.

وزارت بهداشت فلسطین امروز (چهارشنبه) از افزایش شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) تا به امروز به ۳۳ هزار و ۸۹۹ نفر و شمار زخمی‌ها به ۷۶ هزار و ۶۶۴ نفر خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در طول ۲۴ ساعت گذشته، در ۶ مورد جنایت، ۵۶ شهروند فلسطینی را شهید و ۸۹ نفر دیگر را زخمی کرده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • روایت روزنامه پاکستانی از اهمیت سفر رئیس جمهور ایران به اسلام آباد
  • بایدن در حال بررسی توافق جدید هسته‌ای با ایران
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ |برنت ۸۷ دلار و ۲۹ سنت شد
  • آمریکا بیش از یک میلیارد دلار تسلیحات جدید به اسرائیل می‌دهد
  • بررسی فروش یک میلیارد دلار سلاح به اسرائیل در دولت بایدن
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند
  • نماینده کنگره خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در غزه