Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@10:46:31 GMT

میراث آشوریان در موزه بریتانیا به نمایش درمی‌آید

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۳۵۱۱

میراث آشوریان در موزه بریتانیا به نمایش درمی‌آید

قرار است داستان «بزرگ‌ترین پادشاهی که هرگز نامش را هم نشنیده‌اید» در نمایشگاه موزه بریتانیا در کنار صدها گنجینه‌ آشوری از قرن هفتم قبل از میلاد مسیح به نمایش دربیاید.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، این نمایشگاه به زندگی و میراث شاه «آشوربانی‌پال»، آخرین فرمانروای مقتدر پادشاهی آشوری، می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشوربانی‌پال طی سلطنتش در قرن هفتم قبل از میلاد مسیح در عراق قدرتمندترین فرد کره زمین بود.

بیش از 200 اثر باستانی در موزه بریتانیا در لندن به نمایش درخواهد آمد که شامل مجسمه‌های حکاکی شده از جنس عاج، مبلمان برنزی، حکاکی‌های چوبی پیچیده و نقاشی‌های دیواری لوکس می‌شود.

قلمروی وسیع آشوربانی‌پال از مصر شروع می‌شد و تا ترکیه امروزی کشیده می‌شد. پایتخت این پادشاهی در نینوا در موصل واقع در عراق امروزی قرار داشت.

متخصصان امیدوارند این نمایشگاه بتواند اهمیت نواحی مانند نینوا را نشان بدهد؛ اکثر آثار باستانی این منطقه در سال 2014 توسط ستیزه جویان دولت اسلامی تخریب شد.

شاه آشوربانی‌پال از سال 668 تا 631 قبل از میلاد مسیح پادشاه آشور بود؛ آشوریان در این دوره بزرگ‌ترین و قدرتمندترین امپراتوری در جهان بودند.

آشوربانی‌پال خود را پادشاه جهان نامید و یکی از بزرگ‌ترین کتابخانه را طی سلطنتش ساخت و کتاب‌های زیادی را جمع‌آوری کرد. آشوربانی‌پال توانایی خواندن و نوشتن داشت که مهارتی خاص در میان شاهان آن زمان محسوب می‌شد.

دیلل شهرت آشوربانی‌پال، مبارزات بی‌رحمانه در برابر متجاوزان به قلمرویش بود.

نمایشگاه جدید «من آشوربانی‌پال هستم: پادشاه جهان، پادشاه آشوری» نام دارد و بیش از 200 اثر باستانی از قرن هفتم قبل از میلاد مسیح را به نمایش می‌گذارد. این آثار باستانی از سایت‌های غارت‌شده توسط ستیزه‌جویان دولت اسلامی جمع‌آوری شده است.

مترجم: هانا حیدری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: ۲۵۰ برنامه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ اظهار کرد: روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی تاریخی استان گیلان به منظور حفاظت بهتر و گسترده‌تر از آن‌ها است.

وی با بیان اینکه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها ۲۵۰ برنامه طراحی و برنامه‌ریزی شده است، افزود: افتتاح و بهره‌برداری از بناهای تاریخی که طی سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد مرمت قرار گرفته از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان خاطرنشان کرد: بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی استان، افتتاح پروژه‌های مرمت و احیای بناهای تاریخی در سطح استان، تقدیر از میراث‌بانان و برگزاری رویداد تخصصی افتتاح موزه مردم‌شناسی رودبار بخشی از برنامه‌های پیش‌بینی شده در این هفته میراث فرهنگی است.

جهانی اضافه کرد: افتتاح دفاتر خدمات مسافرتی، نمایشگاه باستان‌شناسی و نمایش اشیای شاخص و کمتر دیده شده، برگزاری جشنواره بهار نارنج ثبت ملی استان و دیدار با چهره‌های شاخص فرهنگی و مذهبی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.‌

وی تصریح کرد: برنامه‌هایی ویژه این هفته از جمله پاکسازی آثار و محوطه‌های تاریخی سطح استان، برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آنلاین و حضوری آموزشی، نمایشگاه‌ها، تجلیل از مفاخر و میراث‌بانان حوزه میراث فرهنگی، تورهای آشناسازی برای دانش‌آموزان، دانشجویان، مدیران و سازمان‌های مردم نهاد انجام خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان با قدردانی از مقام عالی دولت در گیلان گفت: استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان تعامل خوبی با حوزه میراث فرهنگی دارند و اعتبار خوبی برای سه حوزه تخصصی تخصیص داده شده که بخش عمده این تخصیص مربوط به مرمت و بازسازی بناهای تاریخی است.

کد خبر 748691

دیگر خبرها

  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • ساخت یک شهرک جدید؛ تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت!
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت
  • نمایش فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در پردیس