Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه واگن‌های مسافری دارای سن ۳۰ سال باید حتما ایمن شوند، گفت: حال اگر شرکتی پول ایمن‌سازی ندارد، باید واگن خود را زمین‌گیر کند، زیرا راه‌آهن مسئولیت سیر واگن ناایمن را نمی‌پذیرد.

خبرگزاری فارس: مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه واگن‌های مسافری دارای سن ۳۰ سال باید حتما ایمن شوند، گفت: حال اگر شرکتی پول ایمن‌سازی ندارد، باید واگن خود را زمین‌گیر کند، زیرا راه‌آهن مسئولیت سیر واگن ناایمن را نمی‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 سعید محمدزاده در ششمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ریلی در جمع خبرنگاران درباره مشوق‌های دولت بابت جذب سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی، گفت: دولت کاری که می‌تواند در تسهیل سرمایه‌گذاری ریلی انجام دهد، بسترسازی و فراهم‌سازی شرایط است.

وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه اعلام شده است که سرمایه‌گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی نظیر سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته باشد، یعنی مجموعه‌ای از مشوق‌ها برای سرمایه‌گذاری داریم.

محمدزاده افزود: در برنامه ششم اعلام شده است که مالیات بر ارزش افزوده برای شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدماتی با نرخ صفر لحاظ شود که این خود نوعی مشوق و بسترسازی است.

وی اضافه کرد: یا مثلا اعلام شده است که راه‌آهن مشمول قانون توسعه گردشگری است و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری در راه‌آهن است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: ما قانون دائمی از مجلس گرفته‌ایم، مبنی بر اینکه راه‌آهن می‌تواند سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی را ضمانت کند، این مجموع قوانین و بسته‌ها باید سبب تسهیل سرمایه‌گذاری شود.

محمدزاده بیان کرد: یا محل همین بسته جذب سرمایه‌گذار اخیر که مطرح شد، در همین نمایشگاه ریلی بحث انتشار اوراق صکوک مطرح بود که برای ضمانت این اوراق منتشر شده راه‌آهن اقدام کرد. یعنی ما ضمانت اوراق منتشر شده را بر عهده گرفتیم که این نوعی بسترسازی برای سرمایه‌گذاری در راه‌آهن است.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم سرمایه‌گذاران در حوزه حمل و نقل ریلی توسط راه‌آهن حمایت شود. مقام معظم رهبری تکلیف را در این حوزه و توسعه صنعت مشخص فرمودند که همان ایجاد مزیت رقابتی است و منظور هم توسعه حمل و نقل ریلی خصوصا در بخش بار است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: از سوی دیگر بسته اتصال مراکز مهم اقتصادی، تجاری و صنعتی به شبکه ریلی مطرح است که اگر بخش خصوصی بخواهد خود هزینه کند، پرهزینه خواهد بود که ما در چارچوب قوانین جدید مساعدت داریم.

محمدزاده ادامه داد: اگر شرکتی بخواهد تامین لکوموتیو انجام دهد، ما برای آن‌ها خرید خدمت انجام می‌دهیم تا تضمین سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. یا کسانی که واگن نو در راه‌آهن آورده باشند، برای مدتی حق دسترسی یک ریالی پرداخت می‌کنند.

وی افزود: بسته حمایتی دیگر که در قانون بهینه سازی مصرف سوخت بند «ق» معروف که بعد‌ها به ماده ۱۲ تبدیل شد، نیز قابل ذکر است. اگر کسی سرمایه‌"ذاری در حوزه ریلی انجام دهد و به صرفه‌جویی سوخت منجر شود در حوزه بار ۳۵ سی‌سی و در حوزه مسافر ۲۰ سی‌سی به ازای هر تُن یا تَن کیلومتر به آن‌ها پرداخت می‌شود.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: این بسته‌ها سبب شده سرمایه‌گذاران در حوزه تامین ناوگان به سمت ریل اقبال داشته باشند.

محمدزاده بیان کرد: باید بدانیم بسته سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی نیازمند واسطه‌های سرمایه‌گذاری و تامین مالی که در نمایشگاه ریلی امسال قدمی در این حوزه برداشته شد و شرکت‌های تامین مالی هم حضور یافتند و ما امیدواریم بتوانیم حضور تامین کنندگان مالی و بازار سرمایه و بورس را برای سرمایه‌گذاران در حوزه ریلی تسهیل کنیم.

وی همچنین درباره ایمن سازی واگن‌های بالای ۳۰ سال اظهار داشت: به شرکت‌های ریلی الزام شد، واگن‌های بالای ۳۰ سال باید ایمن سازی کامل شود. دستورالعاملی در این باره وجود دارد که از سال ۹۴ ابلاغ شده است و حال اگر شرکتی اعلام کرد که پول ایمن سازی ندارد، پس باید واگن‌های با عمر بالای ۳۰ سال خود را از ناوگان خارج کند.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه راه‌آهن نمی‌تواند مسئولیت سیر واگن ناایمن را بپذیرد، گفت: هر واگنی ایمن باشد، اجازه سیر در شبکه را دارد.

محمدزاده همچنین درباره نرخ بلیت قطار بیان کرد: شرکت‌های ریلی با توجه به آنکه چندین سال نرخ بلیت‌ها افزایش نیافته بود، درخواست افزایش متوسط ۳۰ درصدی نرخ بلیت قطار را دادند که ما در حال طی کردن مراحل قانونی هستیم و ستاد‌های تضمین بازار و سازمان حمایت از مصرف کننده باید در این حوزه نیز اعلام نظر کنند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Ust

منبع: فردا

کلیدواژه: معاون وزیر راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر بوشهر اظهار داشت: با هدف تحقق عدالت پتروشیمی‌های مستقر در این استان باید به نابرابری‌ها در قبال بوشهری‌ها پایان دهند.

وی افزود: باوجود اینکه مطالبه دیرینه مردم، مسئولان و اصحاب رسانه استان بوشهر از صنعت پتروشیمی توجه به محیط زیست، بهداشت و درمان، فرهنگ، هنر و ورزش است، اما این کار انجام نمی‌شود یا حداقلی است این درحالی است که این خدمات برای برخی خاص در حوزه سرمایه گذاری و خرید انجام می‌شود.

آیت الله صفایی بوشهری یادآور شد: اگر این حمایت‌ها برای دیگران می‌شود برای استان بوشهر نیز می‌شود چرا که اکنون ورزش استان در شرایط سختی به سر می‌برد و حتی در حوزه مهمی مانند آموزش و پرورش یکهزار و ۷۰۰ کلاس درس تخریبی وجود دارد.

خطیب نماز جمعه بوشهر گفت:متولیان صنایع مستقر باید حریم استان و مردم بوشهر را حفظ و محترم شمرند و امور این استان را به طور جدی پیگیری کنند.

وی با اعلام این که پرداخت اعتبارات آلایندگی حق مردم استان بوشهر است، افزود: در عرصه حق آلایندگی و جغرافیای آلاینده خبر می‌رسد برخی شهرستان‌های این استان حذف و سهم آن سلب و به شهرستان‌هایی خارج از استان اختصاص داده شده است.

آیت الله صفایی بوشهری ادامه داد: این چنین تصمیمی باید دارای یک روش صحیح، منطقی و قانونی باشد بر همین اساس از دولت انتظار می‌رود اقدامی قانونی کند تا از تضییع حق مردم استان جلوگیری و حق آنها رعایت شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه  بوشهر با گرامیداشت ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس عنوان کرد: هیچکس نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد در این حوزه همچنین باید کشف ظرفیت‌های متنوع و شکوفایی آن مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی ادامه داد: باید توسعه اقتصاد دریاپایه و ایجاد پیمان‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و حتی در حوزه علم و فرهنگی جدی گرفته شود و مسئولان از ظرفیت دریا و ثروت جامع آن برای توسعه پایدار این استان نهایت استفاده را ببرند.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین با گرامیداشت روز معلم و کارگر اظهار داشت: ارائه خدمات گوناگون و مورد نیاز به کارگران و معلمان باید در اولویت باشد و حفظ مقام و جایگاه آنان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی گفت: نخستین معلم انسان خدا است و باید به معلمان و همچنین حوزه آموزش و پرورش توجه ویژه شود.

امام جمعه بوشهر با محکوم کردن حمله پلیس آمریکا به دانشجویان حامی فلسطین عنوان کرد: کشوری که ادعای حمایت از حقوق بشر دارد از رژیم سفاک صهیونیستی حمایت کرده و دانشگاهیان را این چنین مورد ضرب و شتم و روانه زندان می‌کند.

وی افزود: این نشان می‌دهد آمریکا نهادی پوشالی در حقوق بشر بوده و ناقض جدی این حقوق در کشور خود و حتی فضای بین الملل است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: هر جا که شرارت است ریشه در آمریکا دارد تا جایی که حرکت مردم خودش برای محکومیت شرارت‌ها را مورد سرکوب قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • طالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • رشد ۲ برابری تناژ بارگیری محمولات در راه‌آهن فارس
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار