Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@11:59:06 GMT

تنها نیم درصد کندوهای عسل بیمه هستند

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۳۷۸۴

تنها نیم درصد کندوهای عسل بیمه هستند

از هفت ونیم میلیون کندو کمتر از نیم درصدشان بیمه هستند و آن هم شامل کسانی است که بانک، آن‌ها را مجبور به این کار می‌کند. به عبارتی از هفت و نیم تا هشت میلیون کندو در حال حاضر تنها حدود 300هزار کندو بیمه هستند و این بیمه هم اجبار بانک‌ها است و از روی آگاهی و اختیار که زنبوردار به عنوان یک تولیدکننده باید آن را انتخاب کند، انجام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایانا، بیش از هفت و نیم میلیون کندوی عسل در کشور وجود دارد اما از این تعداد تنها 300 هزار کندو بیمه هستند. به گفته رییس اتحادیه زنبورداران، بیمه تنها نیم درصد کندوها را تحت پوشش دارد و این میزان هم به دلیل علاقه زنبورداران به استفاده از بیمه و خدمات حمایتی نیست، بلکه بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات و... زنبورداران را مجبور می‌کنند تا تحت حمایت‌های بیمهای قرار بگیرند.

عفت رئیسی سرحدی در ارتباط با وضعیت بیمه زنبورداران گفت: «هیچ گونه اقدامی در ارتباط با بیمه زنبورداران صورت نگرفته است. به زنبورداران، بیمه روستایی و عشایری را پیشنهاد دادند که آن‌ها هم از این بیمه استقبال نکردند چراکه عقیده دارند ما زنبوردار هستیم، روستایی و عشایر به حساب نمی‌آیم. شاید این بیمه ظرفیت‌های خوبی برای روستاییان و عشایرداشته باشد و پاسخگوی نیازهای روستاییان و عشایر باشد اما نمی‌تواند نیاز زنبورداران را رفع کند و زنبوردار خواستار حمایت بیمه تامین‌اجتماعی است، زیرا بیمه روستایی و عشایری برای زنبورداری که مشغول تولید بوده و به نحوی صنعت محسوب می‌شود، پاسخگو نیست. باید همانطور که کارگاه‌هایی مانند مرغداری، دامداری و... به عنوان کسب‌و‌کار تحت پوشش بیمه درمی‌آیند، زنبوردار هم حق دارد مثل سایر حرفه‌ها از حمایت بیمه برخوردار باشد.»

او یادآوری کرد: «کارگاه‌های زیر 5 نفره زنبورداران هم مانند سایر مشاغل باید تحت حمایت دولت  و بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرد اما متاسفانه علی‌رغم وعده‌هایی که داده شده است هیچ اقدامی برای ما صورت نگرفته است.»

رییس اتحادیه زنبورداران در ارتباط با عملکرد بیمه کندوهای عسل گفت: «کلنی‌های زنبور در سنوات گذشته به علت عملکرد بسیار منفی و طولانی شدن مدت پرداخت و مقررات بسیار سختی که بیشتر به نفع خود صندوق بوده تا زنبوردار؛ از خدمات این بیمه چندان برخوردار نشده البته از هفت ونیم میلیون کندو کمتر از نیم درصدشان بیمه هستند و آن هم شامل  کسانی است که بانک، آن‌ها را مجبور به این کار می‌کند. به عبارتی از هفت و نیم تا هشت میلیون کندو در حال حاضر تنها حدود 300هزار کندو بیمه هستند و این بیمه هم اجبار بانک‌ها است و از روی آگاهی و اختیار که زنبوردار به عنوان یک تولیدکننده باید آن را انتخاب کند، انجام نمی‌شود.»

رئیسی سرحدی از تفاهمات جدیدی با صندوق بیمه محصولات کشاورزی خبرداد و گفت: «مدیریت جدید صندوق بیمه کشاورزی در حال تلاش است که تفاهماتی انجام گیرد که بتوان زنبورداران را ترغیب به بیمه کندوها کرد، امیدواریم این نشست‌ها منجر به پذیرش خواسته‌های ما نیز شود. ما بیمه را یک پشتوانه برای تولید می‌دانیم. دولت موظف است که ابزارهای حمایتی مثل همین بیمه‌ها را برای ما فراهم کند.»

خدماتی که صندوق بیمه محصولات کشاورزی به زنبورداران خسارت دیده می‌پردازد بسیار ناچیز است و در واقع باید گفت اگر زنبوردار بتواند هفت خان دریافت غرامت بیمه را طی کند، مبلغ ناچیزی دستش را می‌گیرد که پاسخگوی خسارت وارده نیست، رییس اتحادیه زنبورداران، در ارتباط با همکاری اتحادیه با صندوق بیمه گفت: «این صندوق کارشناس چندانی ندارند ما  پیشنهاد دادیم در هر استان دو کارشناس برای کمک به ارزیابی خسارت بگذارند تا هم صندوق بتواند کارشناسی دقیق‌تری داشته باشد و هم زنبوردار بتواند زودتر به غرامتش برسد.»

سر بزرگ بر  گردن نحیف بیمه

رئیسی سرحدی در ارتباط با تنوع  بیمه محصولات کشاورزی گفت: «صندوق بیمه محصولات کشاورزی از تنوع بیمه‌ای بالایی برخوردار است و به لحاظ تنوع معادل تعداد بیمه‌های کشور آمریکاست اما سوال اینجاست که آیا به موازات رشد تعدد محصولات، پذیریش وظیفه و خدمات این بیمه‌ها  هم رشد داشته است یا باید گفت که بیمه یک سر بزرگ برای گردن نحیف است.»

رئیس اتحادیه زنبورداران تولید در شرایط اقتصادی حاکم را بسیار سخت و طاقت‌فرسا دانست و گفت : «زنبوردار تحت هر شرایطی و با هر سختی زیرفشار تحریم و برجام و... تولید می‌کند، اما بیمه و خدمات دولت ربطی به برجام ندارد و دولت نباید زنبوردار را در این شرایط اقتصادی تنها بگذارد.»

او در ادامه، تغییراقلیم را یک پدیده‌ مخرب دیگر برای کندوها دانست و گفت: «علاوه بر تغییراقلیم که مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده بارش‌های اندکی که اتفاق می‌افتد، برای زنبورداری زیان‌آور است و به نفعش نیست چراکه این بارش همین میزان گرده و شهد اندک را هم از بین می‌برد و از دسترس زنبورها خارج می‌کند.»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پوشش صنعت دولت تامین اجتماعی محصولات کشاورزی کارشناسی رشد شرایط اقتصادی بیمه زنبورداران کندوی عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۳۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به تداوم بیمه رایگان دهک‌های اول تا پنجم درآمدی گفت: در سال ۱۴۰۳ دهک‌های ۶ تا ۹ نیز از تخفیف برخوردار خواهند شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی ناصحی امروز در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به تداوم بیمه رایگان دهک‌های اول تا پنجم درآمدی در سال جاری اظهار کرد: در زمان حاضر بیش از 12.5 میلیون نفر در 5 دهک اول تحت پوشش رایگان بیمه سلامت قرار گرفته‌اند و در سال 1403 دهک‌های 6 تا 9 نیز از تخفیف برخوردار خواهند شد.

وی ادامه داد: دهک 6 به میزان 20 درصد، دهک هفت 30 درصد، دهک هشت 40 درصد و دهک 9 به میزان 50 درصد حق بیمه را پرداخت خواهند کرد.

آخرین وضعیت پرداختی‌های بیمه سلامت به مراکز درمانی

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت افزود: افرادی که تحت پوشش هیچ‌یک از بیمه‌های پایه قرار ندارند می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان بیمه سلامت یا مراکز پیشخوان‌ دولت، خود و خانواده را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟