Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- دولت فلیپین با تصویب برنامه 5 ساله آینده دفاعی این کشور قرار است 300 میلیارد پزو (7.6 میلیارد دلار) برای خرید تجهیزات جدید نظامی به منظور نوسازی ، بهبود و ارتقاء سیستم دفاعی نیروهای مسلح خود هزینه کند.

به گزارش روز جمعه ایرنا، برنامه 15 ساله پیشین نظامی این کشور که از اواسط سال 1990 به اجرا درآمد، نتوانست نیازهای دفاعی این کشور را رفع کند و این کشور همچنان از سخت افزارهای قدیمی و خارج از رده نظامی مانند ناو جنگی دوران جنگ جهانی دوم و هلی کوپترهای قدیمی آمریکا در جنگ ویتنام استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فیل استار رسانه دولتی فیلیپین به نقل از یک مقام آگاه و عالی رتبه وزارت دفاع این کشور بدون ذکر نام وی، گزارش داد: دولت اکنون با موافقت رودریگو دوترته رئیس جمهوری درصدد است تجهیزات جدید نظامی مانند جنگنده، هواپیمای بدون سرنشین، تانک های سبک، رادار، یک فروند ناو جنگی و زیردریایی برای افزایش توان دفاعی کشور خریداری کند.
' بنیگنو آکوئینو' رئیس جمهوری پیشین فیلیپن در دوره 16-2010 میلادی (1389-1395) حدود 1.7 میلیارد دلار صرف خرید تجهیزات نظامی در چارچوب برنامه پیشین دفاعی این کشور کرد که عمدتا برای تهیه هواپیماها و کشتی های دست دوم هزینه شد.
دوترته برنامه جدید راهبردی 5 ساله دفاعی این کشور را ماه گذشته پس از نشست های مختلف با مقام های عالی نظامی این کشور تصویب کرد.
این برنامه شامل 33 پروژه خرید تجهیزات نظامی برای نوسازی ارتش این کشور با تمرکز بر امنیت داخلی و حفاظت از مرزهای وسیع دریایی این مجمع الجزایر در جنوب شرق آسیاست.
برخی از این پروژه ها در زمینه خرید هواپیماهای گشت زنی برای مسافت های طولانی، کشتی های گشت زنی دریایی و زیردریایی های دیزلی- الکتریکی است.
ارتش فیلیپین حدود نیمی از سال گذشته را درگیر جنگ داخلی با گروه مائوته وابسته به تروریست های داعش در شهر مراوی در جنوب این کشور بود.
محاصره پنج ماهه شهر مراوی در جنوب فیلیپین سال گذشته در روز 23 ماه مه (2 خرداد96) آغاز شد که تا آزاد سازی آن ، یک هزار و 100 نفر کشته و افزون بر نیم میلیون نفر آواره شدند.
پس از سرکوب و شکست داعش در خاورمیانه به ویژه درسوریه بسیاری از تروریست های وابسته به این گروه که از جنوب شرق آسیا بودند، به مناطق اصلی خود بازگشتند و از این رو تهدیدات تروریستی در یکسال اخیر دراین حوزه جغرافیایی رو به افزایش بوده است.
مانیل ازسوی دیگر با پکن در آبراه استراتژیک دریای جنوبی چین منازعات ارضی دارد. پکن در جزایر مختلف این دریا استحکامات نظامی تاسیس کرده است.
این اقدام در حالی انجام شده است که مانورهای نظامی پکن و حضور ناوهای جنگی آمریکا در دریای مورد منازعه جنوبی چین افزایش یافته و این مساله به نوبه خود تنش ها را در این منطقه تشدید کرده است.
چین ادعا می کند بیش از 90 درصد دریای جنوبی چین، محلی که ارزش تجارت دریایی سالانه آن 3میلیارد دلار است، به این کشور تعلق دارد، اما برونئی، مالزی، تایوان، ویتنام و فیلیپین نیز بخشی هایی از این دریا را متعلق به خود می دانند و این مساله به اختلافات در منطقه دامن زده است.
'آرسینو آندولونگ ' Arsenio Andolong سخنگوی وزارت دفاع فیلیپین نیزبه رسانه های این کشور گفت: طبق برنامه تازه دفاعی همچنین قرار است تا سال 2023 میلادی (1402) چهار فروند زیر دریایی نیز برای افزایش توان رزمی نیروی دریایی خریداری شود که تلاش براین است تا این تجهیزات هرچه سریعتر تهیه شود.
وی افزود: براساس توافق رئیس جمهوری حدود یک میلیارد دلار برای خرید تانک های سبک و بالگرد نیز اختصاص یافته که هنوز در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.
فیلیپین با جمعیت بیش از 100 میلیون نفر در جنوب شرق آسیا تاکنون تجهیزات نظامی مختلف در قالب کمک های بلاعوض از استرالیا، چین ، روسیه و آمریکا دریافت کرده که مانیل می گوید از این کمک ها برای مقابله با دزدان دریایی و شبه نظامیان تروریست در جنوب این کشور استفاده می کند.
آساق **1599**1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي فيليپين تجهيزات نظامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۴۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲

بانک مرکزی در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد . - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال 1401 حدود 3 میلیارد و 400 میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند 1402 به بیش از 4 میلیارد و 300 میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال 1402 بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( 1401 ) از رشد 26 درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت 1403 نیز بیش از 3 میلیارد و 143 میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و 854 میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ 41 هزار تومان به خود اختصاص داده است.

کالاهای اساسی و دارو با 636 میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ 561 میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و 75 میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد
  • آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید