Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با یورونیوز  اظهار داشت:امروز در کنفرانس مربوط به ایران گفتم، برجام در آی سی یو است، زیرا مهم‌ترین نقطه تعادل خود را از دست داده است؛ نقطه تعادل آن خروج آمریکا از برجام است.

وی افزود: حال اگر اروپا و دیگر امضاکنندگان برجام می‌خواهند این توافق هسته‌ای را حفظ کنند باید فداکاری بیشتر کنند و خصوصا عدم حضور آمریکا و تحریم‌های دوباره این کشور علیه ایران را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو ارشد تیم مذاکره کننده ایران با گروه ۱+۵ در موضوع هسته‌ای در بروکسل گفت: برجام و تحریم‌ها هیچ گاه نمی‌توانند درکنار هم بنشینند؛ اغلب مردم ایران امروز به اروپا نیز اطمینانی ندارند و اروپا برای کسب اطمینان این مردم باید تلاش کند، ایرانی‌ها می‌گویند خروج آمریکا از برجام تنها بازی پلیس بد و پلیس خوب است، نقش پلیس خوب را اروپا بازی می‌کند.

وی درباره خواسته‌های ایران از اروپا افزود: آنچه که برای ما اهمیت دارد اجرای کامل و تمام عیار برجام است، برای ما اهمیتی ندارد چگونه اروپا قصد دارد برجام را حفظ و تحریم‌های آمریکا را دور بزند، آنچه که برای ما اهمیت دارد حضور و ماندگاری شرکت‌های اروپایی در ایران است، آنچه که برای ما اهمیت دارد فروش نفت خام است، ما می‌خواهیم که پول‌ها براحتی به حساب ما واریز شود.

به گفته وی، باید یک ارتباط بین بانکی بین ما و اروپا باشد و این موضوع با اروپایی هاست تا راه اصلی را پیدا کنند.

عراقچی گفت: ایران حاضر است برای یافتن راه حل و بسته‌های اروپا برای حفظ برجام به اروپا کمک کند.

عضو تیم مذاکره کننده توافق هسته‌ای ایران افزود: چشم انداز روشن و مثبتی برای ادامه مذاکرات با اروپا برای حفظ برجام وجود ندارد، اما همانگونه که ایران فداکاری‌های زیادی برای حفظ برجام کرده است، اروپا نیز دست به فداکاری بزند.

وی گفت: انتظار ایران بسر آمده است و احتمال خروج ایران از برجام در هفته‌های آینده وجود دارد؛ نمی‌توانم بگویم چشم انداز ادامه مذاکرات با اروپا روشن و مشخص است و می‌تواند ما را به دستیابی یک بسته مشترک برای حفظ برجام رهنمون کند، ما همچنان منتظریم و امیدوار تا بسته پیشنهادی اروپایی‌ها مورد رضایت ایران باشد تا ایران از برجام خارج نشود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اواسط اردیبهشت، کشورش را از توافق هسته‌ای ایران با ۱+۵ خارج کرد و یادآور شد که تحریم‌ها را باز خواهد گرداند.

روسیه، چین و دیگر اعضای گروه ۱+۵ با انتقاد شدید از آمریکا اعلام کردند که به توافق هسته‌ای پایبند می‌مانند.

ایران مهلت زمانی را به اروپا داده است تا با حمایت از برجام این توافق را زنده نگه دارد.

مقامات در تهران تاکید کرده اند که «اگر در پایان این مهلت و زمان کوتاه به این نتیجه رسیدیم که با همکاری پنج کشور می‌توانیم همه آنچه در برجام خواست ملت ایران بوده است به دست آوریم، برغم میل آمریکا و رژیم صهیونیستی برجام پایدار خواهد ماند.»

کد خبر 4327416 حسام رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا برجام سید عباس عراقچی مجلس شورای اسلامی ایران حسن روحانی وزارت امور خارجه ایران علی لاریجانی برجام دولت دوازدهم محمد جواد ظریف ایالات متحده آمریکا رهبری اقتصاد مقاومتی عید سعید فطر اسحاق جهانگیری بهرام قاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران

به گزارش همشهری آنلاین، جوسپ بورل در نشست با خبرنگاران در لوگزامبورگ عنوان کرد که تحریم‌های پیشنهادی، ممنوعیت انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و صادرات آن به آنچه گروه‌های نبابتی ایران در منطقه خواند، شامل می‌شود.

وی گفت: «ما درباره گسترش تحریم‌ پهپادی ایران به نحوی که تولید موشک‌ و احتمال انتقال آن‌ها به روسیه را شامل شود، به توافق سیاسی دست یافتیم.» این مقام اروپایی ادامه داد که حوزه تحریم ها نیز بر اساس پیشنهاد اعضای شورا، کل منطقه خاورمیانه و دریای سرخ را شامل می‌شود.

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ساعاتی پیش در جمع خبرنگاران گفت: ایران به اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک خود در دمشق پاسخی مشروع و قانونی داد و اعلام کرد که از نطر ما عملیات خاتمه یافته است، اما اگر رژیم صهیونیستی اقدام دیگری کند پاسخ سخت‌تری خواهیم داد.

وی تصریح کرد: سیاست تحریم‌ شکسته خورده است، برای ما اذیت و آزارهایی دارد اما برای تحریم کننده هم هیچ منفعتی نخواهد داشت و نتایج این اقدامات را دیده‌اند. آن‌هایی که از تحریم‌های فلج کننده صحبت می‌کردند امروز از پیشرفت های ایران در حوزه‌های فناورانه حیرت کرده‌اند و باید از تجارب گذشته درس بگیرند.

فاجعه انسانی در غزه ادامه دارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ در غزه پرداخت و گفت:‌ در خصوص آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) پیشرفتی صورت نگرفته است، دورنمایی از برقراری آتش‌بس دیده نمی‌شود و فاجعه انسانی نیز در غزه کاهش نیافته است.

وی از ممانعت رژیم صهیونیستی برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به داخل غزه انتقاد کرد و هشدار داد: تا زمانی که جنگ در غزه ادامه دارد صلح در منطقه خاورمیانه برقرار نخواهد شد.

بورل بر همین اساس عنوان کرد که اعضای شورا، در نشست امروز (دوشنبه) توافق کردند که از وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی و نخست وزیر جدید تشکیلات خودگردان فلسطین برای شرکت در نشست آتی شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا دعوت و در خصوص حل‌وفصل این مناقشه رایزنی شود.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی طی بیش از ۶ ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشتر قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه تصویب کرد. در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده است که به توقف فوری درگیری‌ها در ماه مبارک رمضان احترام بگذارند اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، با وجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۶ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

کد خبر 846465 منبع: ایرنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا خبر ویژه ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • توافق اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • تشدید تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران