Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@22:45:27 GMT

نوشته روی لباس ملانیا ترامپ خبر ساز شد +عکس

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۴۵۹۹

نوشته روی لباس ملانیا ترامپ خبر ساز شد +عکس

این شبکه آمریکایی افزود: بانوی اول آمریکا که پس از مدت‌ها در انظار عمومی ظاهر می‌شد، بر روی لباسش نوشته شده بود: «واقعا اهمیتی نمی‌دهم، شما چطور؟».

این رسانه تصویری ادامه داد: آیا این نوشته آن هم برای رفتن به چنین مکانی پیام نهفته‌ای دربرداشته، این درحالی است که سخنگوی مطبوعاتی ملانیا ترامپ در این باره گفت که نوشته روی لباس بانوی اول آمریکا پیامی در بر نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

'چارلز موران' استراتژیست جمهوریخواه در تفسیری در این باره به سی ان ان گفت:از آنجایی که رسانه‌های آمریکایی به شدت ملانیا ترامپ را تحت نظر دارند، منظور این نوشته متوجه آنهاست. آن‌ها را 'رسانه‌های اخبار جعلی' می‌خواند و می‌داند که آن‌ها تا چه اندازه فریبکار هستند.

سی ان ان درادامه گزارش داد: ملانیا ترامپ که برای بازدید وضعیت کودکان جدا شده از والدین خود که بطور غیر قانونی وارد خاک آمریکا شده اند، عازم تگزاس بود این لباس را پوشیده بود، اما وی هنگام ورود به مرکز نگهداری کودکان در 'مک آلن' تگزاس دیگر این لباس را به تن نداشت.

این رسانه تصویری آمریکایی افزود:ملانیا ترامپ به همراه دیگر بانوان اول سابق آمریکا اقدام دولت ترامپ در اجرای سیاست 'بدون ارفاق' که گشت مرزی آمریکا اقدام به جدا کردن کودکان از والدین آنان می‌کند، را اقدامی انزجار آور و آنرا محکوم کرده بودند.

'مایکل جنوز' (Micheal Geonvese) تحلیلگر سیاسی نیز دراین باره گفت: این پیامی تحریک آمیز بود، باید دید چه کسی پوشاندن چنین لباسی به تن بانوی اول آمریکا را مدیریت کرده است، آیا خود شخص دونالد ترامپ دستور این کار را داده است.

شبکه خبری بی بی سی نیز ضمن پوشش این خبر گزارش داد: این ژاکت که بهای آن ۳۹ دلار آمریکا برابر با ۲۹ پوند با مارک 'زارا' (Zara) بود، در شبکه‌های اجتماعی واکنش منفی را نسبت به بانوی اول آمریکا به همراه داشته است.

به گزارش ایرنا، ملانیا ترامپ درحالی روز گذشته (پنجشنبه) عازم تگزاس برای دیدن وضعیت حال کودکان جدا شده از والدین شان شد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی انتقاد‌های شدید داخلی و بین المللی در مورخ چهارشنبه ۳۰ خرداد ماه با امضای فرمانی جدا کردن کودکان از والدین شان را منع کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گزارش داد: یک مقام ارشد دولت آمریکا اعلام کرد از بین بیش از ۲ هزار و سیصد کودک مهاجر که از خانواده هایشان در مرز آمریکا- مکزیک جدا شده بودند، حدود پانصد نفر از آن‌ها نزد خانواده هایشان بازگشتند؛ هنوز مشخص نیست که از این تعداد چند نفر هنوز در بازداشت به سرمی برند.
این مقام آمریکایی افزود: نهاد‌های فدرال به دنبال آن هستند تا فرآیند بازگشت بقیه کودکان جدا شده به خانواده هایشان نیز صورت گیرد.

'آلیسون لیل پارکر' (Alison Leal Parker) مدیر'دیده بان حقوق بشر در امور آمریکا'درپی اجرای سیاست 'بدون ارفاق' موسوم به (Zero Tolerance) وطرز برخورد نیرو‌های مرزی آمریکا با خانواده‌های پناهجویان در مصاحبه با سی ان ان درمورخ ۲۹ خردادماه گفته بود:دولت ترامپ بحران انسانی ایجاد کرده است.

مقامات آمریکایی با ادعای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی اقدام به این کار کرده و کودکان والدینی که بصورت غیرقانونی وارد آمریکا شده اند را از آنان جدا کرده ودر یک کمپ نگهداری می‌کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ملانیا ترامپ رسانه های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند

رئیس‌جمهور سابق آمریکا تظاهرات گسترده روز‌های اخیر در دانشگاه‌های کشورش در حمایت از فلسطین را به «شستشوی مغزی» ربط داد.

به گزارش فارس به نقل از فاکس نیوز، دونالد ترامپ در این مصاحبه با خبرنگاران به شدت از این تظاهرات‌های ضداسرائیلی انتقاد کرد و آن را دستمایه‌ای برای حمله به برخی از سیاستمداران حزب دموکرات قرار داد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در گفتگو با «شان هنیتی»، مجری محافظه‌کار فاکس‌نیوز گفت: «من دارم می‌بینم سیاستمداران یهودی پشت اسرائیل را خالی کرده‌اند. من این را می‌بینم، شما هم می‌بینید.»

ترامپ در ادامه به انتقاد از «چاک شومر»، رئیس اکثریت دموکرات در مجلس سنا و بلندپایه‌ترین مقام یهودی در آمریکا پرداخت که چندی پیش به انتقاد از سیاست‌های «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل در جنگ غزه پرداخته و خواستار استعفای او شده بود.

ترامپ گفت: «شومر کجاست؟ چرا حرف نمی‌زند؟ مگر همیشه خودش را جلو نمی‌انداخت؟ فکر کنم دنبال رأی است!.»

شومر روز گذشته (سه‌شنبه) علیه اعتراضات تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا موضع گرفت. او گفت: «شکستن شیشه‌ها با چکش و اشغال کردن ساختمان دانشگاه‌ها آزادی بیان نیست. اسم این کار، قانون‌شکنی است و کسانی که مرتکب این اقدامات شدند بایستی با تبعات آن مواجه شوند.»

ترامپ در ادامه به حمایت از اقدامات اسرائیل در جنگ غزه پرداخت و از دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا نیز انتقاد کرد.

او گفت: «وقتی حمله‌ای غافلگیرانه‌ای مثل حمله ۷ اکتبر اتفاق می‌افتد که آنقدر خشونت‌بار و پر از تنفر است بایستی آن را پاکسازی کرد. باید آن سرطان را از بین برد و باید اجازه داد [اسرائیلی‌ها]کارشان را انجام دهند.»

علی‌رغم ادعا‌های ترامپ، دولت جو بایدن در بیش از ۲۰۰ روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد با اقدامات مختلف اعم از ارسال تسلیحات و جلوگیری از برقراری آتش‌بس اصلی‌ترین حامی اسرائیل در جنگ بوده است.

ترامپ گفت: «ایالات متحده بایستی شجاعت به دست بیاورد و حرف بزند. الان هیچ‌کس نمی‌داند آمریکا کجا قرار دارد. فکر می‌کنم بایدن طرف اسرائیل نیست و دارد اشتباه بزرگی مرتکب می‌شود. لازم است آن تروریسمی که در روز ۷ اکتبر شاهد آن بودیم پاکسازی شود.»

ترامپ مدعی شد از اظهارات مطرح‌شده توسط برخی از معترضان مبنی بر اینکه حمله ۷ اکتبر هرگز رخ نداده متعجب شده است.

او گفت: «وقتی شما با آدم‌هایی در آنجا مواجه هستید که دارند اعتراض می‌کنند و همزمان انکار می‌کنند که ۷ اکتبر اتفاق افتاده باید گفت آن‌ها یا مغزشویی شده‌اند- من واقعا معتقدم که آن‌ها به شیوه معینی مغزشویی شده‌اند؛ چون شما بعضی‌ها را می‌بینید که می‌گویند چنین چیزی هرگز اتفاق نیفتاده است.»

ساعاتی قبل‌تر، شهردار نیویورک از بازداشت ۳۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه کلمبیا خبر داد، اما مدعی شده اکثر آن‌ها دانشجو نبوده‌اند.

او همچنین مدعی شده پلیس سازمان‌ها و افرادی را شناسایی کرده که به عنوان «آشوبگر‌های حرفه‌ای» در تجمعات حضور داشته‌اند.

اریک آدامز گفت: «وقتی که من متوجه حضور آشوبگر‌های بیرونی شدم که بخشی از این عملیات‌ها بودند -همان چیزی که دانشگاه کلمبیا هم در نامه‌اش و درخواستش از اداره پلیس نیویورک‌سیتی به آن اشاره کرده بود- مشخص بود که باید اقدامات مناسبی انجام دهیم و دایره اطلاعات ما کسانی را که حرفه‌ای و آموزش‌دیده بودند شناسایی کرد.»

گروه‌های تظاهرات‌کننده در دانشگاه کلمبیا پیش از این ادعا‌ها درباره اینکه گروه‌های بیرونی در حال هدایت یا اثرگذاری بر تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطین هستند را رد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد