Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامبد جوان در زندگی به هیچ چیز به اندازه کاری که در «خندوانه» انجام می‌دهد، اعتقاد ندارد.

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، رامبد جوان بازیگر، مجری و کارگردان گفت: ما عادت داریم دنیا را سخت بگیریم. فکر می کنیم که اگر راحت با همه چیز برخورد کنیم می گویند فلانی را ببین چقدر بی‌خیال است و سریع به ما انگ بی‌خیالی می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم تلاش می‌کنیم تا از این برچسب ها دور بمانیم!

او که در سال‌های اخیر مجموعه «خندوانه» را کارگردانی می‌کند و اجرای شاداب و سرحالش باعث شده تا اهمیت موضوع خنده را به جامعه اش یادآوری کند، ادامه داد: بهتر است این فکر باطل و مسخره را از خودمان دور کنیم و ادای آدمی را در نیاوریم که هیچ چیزی خوشحالش نمی‌کند. اگر ما ذهن مان را رها کنیم و اجازه بدهیم که خنده در زندگی ما به یک قانون بدل شود. آن وقت خیلی راحت به همه چیز می خندیم و بعد می بینیم که چطور زندگی هم به ما لبخند می زند. باور کنید این یک قانون است که "وقتی می خندید زندگی هم به شما خواهد خندید"

کارگردان فیلم هایی چون «اسپاگتی در هشت دقیقه» و «نگار» با اشاره به این که خوشحال نبودن به سلامت جامعه آسیب می‌رساند، در ادامه درباره طراحی برنامه جذاب خندوانه گفت: «روزی که ایده خندوانه به ذهنم رسید مطمئن بودم باید کاری کنم تا مخاطبم حالش خوب باشد و به همین خاطر مرتب در برنامه این موضوع را یادآوری می‌کنم. آیتم های مختلفی طراحی و مهمان هایی را دعوت کردیم که یا راهکار می دهند یا با هنرشان این موضوع را به مخاطب یادآوری می کنند! وقتی شما حال تان خوب باشد و این خوبی را هم به دیگران انتقال می دهید. در واقع حال خوب یا بد مسری است و این روزها برای جامعه ما کیمیاست. بسیاری براثر فشار زندگی و استرس های جامعه شهری خنده را فراموش می کنند. توجه به این موضوع من را به فکر ساخت خندوانه انداخت.

رامبد جوان گفت: همیشه با خودم می گفتم ما مردم خوشحالی نداریم و اصلا خندیدن را به ما یاد نداده اند، به همین خاطر باید یک آموزشی در این رابطه ایجاد کنیم. ایده اصلی خندوانه ترویج فرهنگ خنده بود.

این برنامه ساز تلویزیون در پایان متذکر شد: من در زندگی ام به هیچ چیز به اندازه کاری که در خندوانه انجام می دهیم، اعتقاد ندارم.

رامبد جوان این حرف‌ها را در گفتگو با ستاد خبری جشنواره فیلم سلامت بیان کرد. سومین دوره جشنواره فیلم سلامت از یکم تا پنجم شهریور با شعار «سلامت برای همه؛ اجتماعی شدن سلامت» برگزار خواهد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: خندوانه برنامه رامبد جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی» اجرایی می‌شود

دبیر هیئت ممتحنه رشته طب سنتی و تاریخ پزشکی با اشاره به شعار دومین روز هفته سلامت «سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی»، از اجرایی شدن طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی در ۱۰ استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، حسین رضایی‌زاده اظهار کرد: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی یک طرح تخصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است که در یک تعامل چند جانبه توسط دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و همکاری وزارت آموزش و پرورش و با تمرکز بر سه قشر از مخاطبان در مدارس کشور آغاز خواهد شد که مخاطبان آن شامل معلمان و مربیان پرورشی و سلامت مدارس، دانش آموزان و والدین است.

وی با اشاره به اینکه طب ایرانی روش‌مند و علمی به دلیل آمیختگی با فرهنگ مردم یکی از بهترین ظرفیت‌های اصلاح سبک زندگی است، افزود: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی، با هدف آموزش‌های ساده و کاربردی با زبان کودکان برای دانش آموزان مقطع اول تا ششم تدوین شده است تا با بهره‌گیری از فنون گرافیک و اصول آموزش کودکان، مهمترین آموزه‌های سبک زندگی را در قالب داستان به آنها بیاموزد.

دبیر هیئت ممتحنه رشته طب سنتی و تاریخ پزشکی تصریح کرد: در مرحله اول طرح بیش از یک هزار مدرسه در ۱۰ استان تهران، قم، البرز، قزوین، اصفهان، کرمان، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و اردبیل و مازندران و ۳۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان قرار است آموزش‌های کلی سبک زندگی و سلامت و تغذیه سالم را فرا بگیرند تا بتوانیم سلامت خانواده را در کنار نظام آموزشی داشته باشیم.

رضایی زاده اضافه کرد: پیچیدگی و عظمت ساختار جسمی و روانی انسان از یک سو و ابعاد مختلف زندگی فردی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی از سوی دیگر، همواره این سوال را در ذهن ما ایجاد می‌کند که چگونه می‌توانیم تعادل و سلامت خود و عزیزانمان را در این شرایط حفظ کنیم، زیرا ما به عنوان پدر و مادر می‌خواهیم بهترین کار ممکن را برای سلامتی فرزندانمان انجام دهیم و در این نقش بهترین باشیم.

وی افزود: وظیفه اصلی و مهم ما این است که برای حفظ سلامت خود به شیوه‌ای درست سواد سلامت بیاموزیم، بدانیم که چه چیزهایی لازم است بیاموزیم و چگونه آموخته‌هایمان را انجام دهیم، تا سبک زندگی ما سلامت محور شود؛ سواد سلامت و مهارت زندگی سالم، یکی از مهمترین مؤلفه‌های خانواده و جامعه سالم است تا گذشته از حفظ سلامتی به ارتقای آن بپردازیم.

کد خبر 746647

دیگر خبرها

  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • قتل هولناک پدر به دست دختر جوان | همکاری ۲ پسر در اجرای نقشه قتل | متهم: پدرم با زندگی من در خانه مجردی مخالف بود!
  • سخت‌نگیر! بیا وسط
  • شوهرم بوی سیگار و مشروب و عطر زنانه می‌دهد! | طلاق می‌خواهم چون شب‌ها دیر به خانه می‌آید
  • طلاق می‌خواهم، چون شوهرم شب‌ها دیر به خانه می‌آید
  • صحنه مشکوک روی دروازه رئال مادرید که بارسلونایی ها اعتقاد به رد شدن توپ از خط دروازه داشتند
  • طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی» اجرایی می‌شود
  • سحر دولت‌شاهی: از ازدواج‌های جنجالی تا مادر شناگرش!
  • سحر دولت‌شاهی: از ازدواج‌های جنجالی تا مادر شناگرش! پ
  • ۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند