Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - پنجمین دوره انتخابات نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی روز جمعه همزمان با سراسر کشور در اراک آغاز شد.

به گزارش ایرنا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در حاشیه این انتخابات، گفت: 880 نفر از اعضای مجمع نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان عضویت خود را در این مجمع تمدید کردند که می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجید آنجفی افزود: رای گیری از واجدین شرکت در این انتخابات تا ساعت 16 امروز ادامه دارد و پس از زمان مقرر با حضور شورای مرکزی، هیات های نظارت و اجرایی صندوق های رای گشایش و شمارش آرا آغاز می شود.
وی اضافه کرد: 27 نفر به عنوان نامزد در این انتخابات شرکت کردند که در نهایت از بین نامزدهای این انتخابات هفت نفر به عضویت هیات مدیره نظام مهندسی کشاورزی استان درمی آیند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: همچنین یک نفر به عنوان نماینده سازمان حفاظت محیط زیست، یک نفر به عنوان نماینده دانشگاه اراک و 2 نفر نیز به عنوان نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی به عنوان اعضای انتصابی به هیات مدیره سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان راه پیدا می کنند.
آنجفی تصریح کرد: 21 درصد از مجموع شاغلان استان مرکزی در بخش کشاورزی فعالیت دارند.
قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاروزی و منابع طبیعی در سال 1380 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
انتخابات سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هر چهار سال یکبار برگزار می شود.
نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی بیش از چهار هزار و 500 عضو دارد.
استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است و 670 هزار هکتار زمین باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد.
این استان با تولید حدود 54 هزار تن گوشت سفید، 53 هزار تن تولید گوشت قرمز، 320 هزار تن شیر، حدود 41 هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.
3017/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاوزي نظام مهندسي استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت چیدن لاله واژگون

انشاءالله کولانی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه لاله واژگون جزو گونه‌های گیاهی در معرض انقراض است، گفت : اگرچه لاله واژگون هنوز در منابع طبیعی کرمانشاه فراوانی دارد، اما اگر به عنوان یک ذخیره‌گاه ژنی حفاظت نشود، در معرض انقراض قرار خواهد رفت.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه برای حفاظت از لاله واژگون محدوده رویشگاهی این گونه‌های کمیاب را در استان قُرُق اعلام کرده‎‌ایم، گفت: اجازه چرای دام را در محدوده رویشگاهی لاله‌های واژگون نمی‌دهیم و از گردشگران هم انتظار داریم هنگام حضور در طبیعت هوای این گونه‌های کمیاب را داشته باشند و به هیچ عنوان لاله واژگون نچینند.

وی تصریح کرد: مردم باید خودشان از این سرمایه طبیعی حفاظت کنند و مانع انقراض این گونه گیاهی شوند. مسوولین نیز باید اهتمام جدی برای حفاظت از این گونه گیاهی داشته باشند.

کولانی با اشاره به ممنوعیت چیدن لاله واژگون، گفت: با توجه به کمیاب بودن این گل‌ها چیدن آن ممنوع است و با سودجویانی که اقدام به چیدن لاله واژگون کنند، برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم می‌توانند چیدن گل‌های لاله واژگون در عرصه‌های منابع طبیعی را با شماره ۱۵۰۴ به منابع طبیعی گزارش بدهند، ادامه داد: یگان حفاظت این اداره با افرادی که اقدام به چیدن گل‌های لاله واژگون کنند، برخورد قانونی خواهد کرد.

کولانی با اشاره به کوتاه بودن عمر لاله واژگون، گفت: این گل بیشتر از یک هفته دوام نمی‌آورد، لذا چیدن آن به هیچ عنوان به گردشگران توصیه نمی‌شود. بهترین کار این است که طبیعت گردان بجای چیدن این گل‌های کمیاب فقط با آنها عکس یادگاری بگیرند. 

کولانی با بیان اینکه ارتفاعات امروله در شهرستان صحنه و ارتفاعات شهرستان دالاهو اصلی‌ترین رویشگاه‌های لاله‌های واژگون در استان کرمانشاه هستند، گفت:در دیگر ارتفاعات استان هم کم و بیش لاله واژگون می‌روید.

وی یادآور شد: در استان کرمانشاه دو گونه قرمز و سفید لاله‌های واژگون را داریم که فراوانی گونه قرمز بیشتر است.

کولانی با بیان اینکه اردیبهشت ماه فصل گل دهی لاله‌های واژگون است، گفت: از اواسط این ماه شاهد خودنمایی لاله‌های واژگون در منابع طبیعی استان هستیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • پاکسازی ۲ هکتار از زمین‌های محور قصرشیرین به خسروی
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی در شهرستان ساری
  • ممنوعیت چیدن لاله واژگون
  • لایروبی بیش از نیمی از انهار کشاورزی شهرستان رشت