Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 تقی رستم وندی در جلسه ستاد فرهنگی، اجتماعی خراسان شمالی در بجنورد افزود: باید راهکارهای لازم به منظور جلوگیری از بازماندگی از تحصیل انجام شود.

وی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه همچون اعتیاد، طلاق، فساد اخلاقی و ... ادامه داد: فرهنگ سازی و تبلیغ در راستای نشاط اجتماعی در جلوگیری از بروز آسیب های اجتماعی تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر کشور اظهار کرد: حضور روحانیون در محلات و ارتباط آن ها با جوانان می تواند یکی دیگر از عوامل جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی در جامعه باشد.

رستم وندی با اشاره به اینکه یک مدل برای کاهش آسیب های اجتماعی، روش ایسلندی است، توضیح داد: در 19 سال گذشته کشور ایسلند بیشترین جمعیت مصرف کننده مواد مخدر و مشروبات الکلی را در اروپا داشت اما بعد از بررسی های صورت گرفته در مدارس به مدت 15 سال از ظرفیت یک روان شناس آمریکایی و ایسلندی استفاده کردند و ذهن دانش آموزان را از سوی مواد مخدر و مشروبات الکلی به سوی سایر موارد سوق دادند و در حال حاضر ایسلند یکی از پاک ترین کشورها در اروپاست.

وی با طرح این سوال گفت: چرا زمانیکه ذهن افراد می‌تواند به مواد مخدر معتاد شود، کاری نکنیم که ذهن ها به سوی سایر موارد همچون هنر و ... سوق پیدا کند.

محمود ثمینی معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، فساد اخلاقی، ضرب و جرح و خودکشی به ترتیب جزء آسیب های اجتماعی اولویت دار این استان است، بیان کرد: ظرفیت پذیرش مراکز ماده16 در این استان بسیار اندک است و باید این ظرفیت افزایش یابد.

وی تصریح کرد: معتادان به علت کمبود فضا در این مکان در کوتاه مدت درمان و سپس مرخص می شوند.

ثمینی توضیح داد: مرکز ماده 16 توسط بهزیستی به بخش خصوصی واگذار شده و این امر مشکل ساز شده است و باید راهکارهای لازم برای حل  این مشکل انجام شود.

احمد ریواده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه میانگین نرخ شیوع مواد مخدر در کشور 5.4و در خراسان شمالی 7.21 درصد و میانگین کشوری سن شروع مواد مخدر کشور 24 سال و در خراسان شمالی 32 سال است، گفت: طبق بررسی های صورت گرفته 95.2درصد از دانش آموزان این استان اعلام کرده اند که مواد مخدر استفاده نکرده اند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات استان در حوزه اعتیاد نبود مراکز اقامتی ترک اعتیاد به صورت ملکی است، افزود: درخواست ساخت احداث این گونه از مراکز را داریم.

ریواده ادامه داد: راه اندازی و تجهیز مراکز تخصصی درمان کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه مرکز مادر و کودک و مرکز تخصصی درمان شیشه و روان گردان از دیگر نیازهای این استان در حوزه اعتیاد است.

به گفته وی، افزایش سهم بیمه درمان سرپایی اعتیاد، احداث مرکز جامع توانمندسازی و صیانت اجتماعی و پایگاه های خدمات اجتماعی ویژه محلات آسیب پذیر از دیگر نیازهای استان در این حوزه است.

اسماعیل قربانی مدیر کل بهزیستی خراسان شمالی همچنین در ادامه جلسه اظهار کرد: میزان ازدواج های صورت گرفته در استان در سال گذشته 9202 مورد و در سال قبل تر از آن  9694 مورد بوده است.

وی تصریح کرد: تعداد طلاق های انجام شده در سال گذشته 1994 مورد و در سال 95، 1929 مورد بوده است.

سید ابراهیم محجوب معاون پیشگیری اداره کل دادگستری خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر اینکه متاسفانه آمار پرونده‌های مربوط به خشونت در استان رو به افزایش است، گفت: در سال گذشته 28 هزار و 831 پرونده مربوط به این موضوع وارد دستگاه قضایی شده است که نسبت به سال 95، 15درصد افزایش یافته است.

وی افزود: تعداد پرونده های خشونت در بجنورد هفت درصد کاهش اما در شیروان 39درصد، اسفراین 7 درصد و در جاجرم 19 درصد افزایش یافته است.

محجوب تاکید کرد: خشکسالی و کمبود آب یکی از علل بروز خشونت در مناطق روستایی این استان است.

وی تورم، بیکاری و پایین آمدن آستانه تحمل مردم را از علل بروز خشونت در مناطق شهری بیان کرد.


انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: منطقه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • تمامی بازماندگان از تحصیل آذربایجان‌غربی شناسایی شده‌اند
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • نیمی از تارکین و بازماندگان از تحصیل ابتدایی آذربایجان‌غربی جذب شدند