Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، «مارک دوبوویتز» مدیر اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» مستقر در شهر واشنگتن دی. سی. در یادداشتی مشترک با «ریچارد گلدبرگ» از مقام‌های سابق خزانه‌داری آمریکا و مشاور امور تحریمی این بنیاد که در نشریه «وال استریت ژورنال» به چاپ رسید، به دولت آمریکا توصیه کرد که برای وادار ساختن اروپایی‌ها به قطع دسترسی ایران به سامانه جهانی پیام‌رسان بین بانکی (سوئیفت)، بانکداران، مقامات و حتی بانک‌های مرکزی اروپا را مورد تحریم قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان رمز موفقیت «راهبرد فشار حداکثری» علیه ایران را قطع دسترسی تهران به شبکه سوئیفت دانسته و ادعا کرده اند که «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان در پشت صحنه می کوشد تا اقدامات واشنگتن برای اِعمال فشار بر ایران را تضعیف کند.

دوبوویتز و گلدبرگ در این یادداشت می نویسند: «طی دیدارهای انجام شده در واشنگتن، مقام‌های آلمانی هدفشان را که همان اطمینان یابی از دسترسی ایران به سامانه سوئیفت جهت تسهیل تراکنش‌های مالی جهانی بود، مطرح کردند. آلمان امیدوار است با حفظ دسترسی ایران به شبکه سوئیفت و با دور زدن تحریمهای آمریکا،  توانایی اروپا برای پرداخت پول نفت به ایران و دریافت وجوه مربوط به صادرات اروپا را حفظ کند. آلمان‌ها می‌دانند که اگر ایران به سوئیفت متصل بماند، کارزار فشار حداکثری موفقیت آمیز نخواهد بود».

آنها ضمن اشاره به پیشنهاد کمیسیون اروپا برای بررسی انجام پرداخت مستقیم به بانک مرکزی ایران از طریق بانک‌های مرکزی اروپا نوشتند: «اگر چنین پرداختی صورت بگیرد، آمریکا می‌تواند بانک مرکزی آن کشور اروپایی را در فهرست ناقضان تحریم قرار داده، دسترسی آن را به دلار مسدود کرده و آن را در سامانه مالی بین‌المللی منزوی کند.»

این نوشته در ادامه می افزاید: «خزانه‌داری آمریکا می‌تواند مقام‌های آن بانک مرکزی را به عنوان ناقضان تحریم معرفی کرده، دارایی‌های او را در آمریکا بلوکه کرده و از ورود او به خاک آمریکا جلوگیری کند».

در این یادداشت بر این نکته تأکید شده است که چنانچه استفاده از بانک‌های مرکزی اروپا برای انتقال پول به ایران به رویه تبدیل شود، ممکن است روسیه، هند و چین هم رویکرد مشابهی در پیش گیرند، که در این صورت «استراتژی دولت ترامپ برای تحت فشار قرار دادن رژیم ایران به تدریج بی اثر می شود».

دوبوویتز و گلدبرگ «قطع دسترسی ایران به سامانه سوئیفت» را راه حل این مسئله دانسته و نوشته‌اند که آمریکا تا روز چهارم نوامبر (۱۳ آبان) به سوئیفت فرصت داده تا دسترسی بانک مرکزی و دیگر بانک‌های ایرانی مورد تحریم را به سوئیفت قطع کند.

در پایان این یادداشت آمده است: «شاید این گام‌ها به نظر ترسناک برسند اما راهبرد آقای ترامپ برای اِعمال فشار حداکثری به ایران، به اجرای سفت و سخت تحریم‌ها بستگی دارد».

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۶۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد

وال استریت ژورنال گزارش داد که واشنگتن در حال تهیه پیش‌نویس طرح تحریم بانک‌های چینی تسهیل‌کننده رابطه با روسیه است.

به گزارش ایرنا، این روزنامه پرشمارگان آمریکایی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که ایالات‌متحده در حال تهیه پیش‌نویس تحریم‌ها علیه برخی بانک‌های چینی برای قطع دسترسی آن‌ها به سیستم مالی جهانی است. گفته می‌شود واشنگتن با این اقدام قصد دارد چین را از حمایت روسیه برحذر دارد.

در گزارش این روزنامه آمده است: در حالی که آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا قرار است این هفته به چین سفر کند، این سوال مطرح شده که آیا اقدام تهدیدآمیز جدید واشنگتن می‌تواند روابط تجاری چین و روسیه را خدشه دار کند.

بلینکن روز جمعه نیز در اظهاراتی مدعی شده بود که چین قطعات لازم برای ساخت تسلیحات روسیه را فراهم می‌سازد. وی ضمن بیان این ادعاها، پکن را به دلیل آنچه که تامین قطعات حیاتی برای تسلیحات روسیه دانست، عامل اصلی جنگ مسکو در اوکراین خواند.

در هفته‌های اخیر، مقامات آمریکایی فشار را بر چین افزایش داده و هشدار داده‌اند که واشنگتن آماده است تا علیه بانک‌های چینی که داد و ستد کالا‌های با کاربرد غیرنظامی و نظامی را تسهیل می‌کنند، اقدام کند.

دیگر خبرها

  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد
  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا