Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، منابع میدانی اعلام کردند که ارتش سوریه امروز جمعه عملیات خود را در استان درعا واقع در جنوب این کشور آغاز کرده است.

این منابع به پایگاه خبری «مراسلون» اعلام کردند که یگانهای ارتش سوریه حملات مقدماتی به مواضع گروههای تروریستی در ریف شرقی درعا را آغاز کرده و برای شکستن خطوط دفاعی اولیه تروریستها از موشک‌انداز و توپخانه استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگنده‌های سوری نیز در حملات خود به مواضع تروریستها، از بمبهای «فاب» در شهرکهای «بصر الحریر، الملیحة الشرقیة و الملیحة الغربیة» استفاده می‌کنند؛ بمبهایی که شدت تخریب بسیار بالایی دارد.


اندازه بزرگتر

نیروهای ارتش سوریه نیز بصر الحریر و «اللجاه» را محاصره کرده اند تا بتوانند این شهرک را از روستاها و شهرکهای جنوبی آن جدا کنند و در نتیجه تروریستها مجبور به تسلیم شوند.

ارتش سوریه اخیرا یک کاروان بزرگ متشکیل از تانک، توپخانه و موشک‌انداز وارد جبهه‌های درعا کرده که شامل بیش از 100 تانک و موشک‌انداز است.

پایگاه خبری معارض «عنب» هم گزارش داد که ارتش سوریه در تلاش است از 3 محور به سمت مناطق تحت تسلط تروریستها در ریف شرقی درعا پیشروی کند.

«راکان الخضیر» سرکرده گروه تروریستی «جیش أحرار العشائر» اعلام کرد که ارتش سوریه از محورهای روستای «البستان»، پدافند هوایی «حران» و «صما الهنیدات» پیشروی کند.

تلویزیون سوریه هم روز گذشته اعلام کرد که ارتش این کشور توانسته است راههای امدارسانی گروه تروریستی جبهه النصره در منطقه اللجاه را قطع کند.

در همین راستا، منابع خبری معارض اعلام کردند که این روزها سلاحهای زیادی به دست تروریستهای حاضر در جنوب سوریه رسیده است.

یک منبع نظامی معارض حاضر در جنوب سوریه با اعلام اینکه گروههای تروریستی از مرزهای اردن این سلاحها را دریافت کرده‌اند، اظهار داشت که ارتش سوریه به زودی به آنان حمله خواهد کرد.

«ایاد برکات» که از سرکرده های معارض حاضر در جنوب سوریه است هم گفت که این تروریستها سلاحهایی مانند موشک تاو پیشرفته دریافت کرده‌اند که بُردش به 8 کیلومتر می‌رسد.

در استان درعا، منطقه «تل الحاره» از اهمیت راهبردی بسیاری برخوردار است؛ زیرا که آزادسازی آن، به منزله سقوط دهها روستا و شهرک تحت اشغال تروریستهاست. کما اینکه این ارتفاعات، منطقه نصب رادار ارتش سوریه بوده است.

تل الحاره 20 کیلومتر با ارتفاعات «جولان» اشغالی فاصله دارد و نقطه‌ای بود که به محض از زمین برخاستن جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از اراضی اشغالی، قابلیت رصد این جنگنده‌ها وجود داشت.

گذرگاه مرزی «نصیب» در مرز با اردن دومین هدف مهم عملیات ارتش سوریه در جنوب این کشور است؛ زیرا گذرگاه اقتصادی مهمی برای حکومت سوریه با اردن است.

پیشتر، مذاکراتی صورت گرفته بود که این گذرگاه به دولت سوریه تحویل داده شود، ولی به خاطر عدم پذیرش این مسئله از سوی تروریستها، همه این مذاکرات به شکست منهتی شد.

نبرد کنونی در درعا تا مرزهای سوریه با جولان اشغالی در قنیطره امتداد خواهد داشت و به مرزهای این کشور با اردن در اطراف «سویداء» خواهد رسید. لذا سومین هدف این عملیات، تسلط کامل بر مرزهای جنوبی سوریه خواهد بود.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس

تین نیوز

 مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان بطول ۲۲ کیلومتر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عطاء الله اکبری با بیان اینکه یکی از نگاه های ویژه و خاص دولت سیزدهم توجه به حوزه زیرساخت ها است، گفت: محور خاش سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

اکبری ادامه داد: طول کلی محور خاش سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب ۶ قطعه اجرایی می شود.

وی هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه ذکر کرد و گفت: توسعه بزرگراه ها به عنوان یکی از مهمترین مطالبات مردم این دیار، هم اینک در اولویت برنامه های توسعه ای دولت قرار گرفته بطوری که این استان به کارگاه بزرگ راهسازی جهت برخورداری از مسیرهای مطمئن، ایمن و پرامید برای خروج این استان از بست ارتباطی به سایر نقاط کشور تبدیل شده است.

اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس یزد
  • هشت هزار و ۴۰۴ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی افتتاح شد
  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد
  • وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی سفر می کند
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر