Web Analytics Made Easy - Statcounter



رویداد۲۴ محمود سلامیان کارگردان برنامه های تلویزیون با اشاره به مجموعه «مل مل» که تا چندی پیش از کانال نهال روی آنتن می رفت، بیان کرد: «مل مل» مجموعه پرمخاطبی است که از سال ۸۸ در حال پخش است و همیشه هم با استقبال مخاطبان مواجه بوده است.

وی ادامه داد: این مجموعه هم مورد توجه خردسالان و هم کودکان است و علی رغم محدودیت های مالی طبق نظرسنجی ها از مجموعه های پرمخاطب شبکه کودک در سال ۹۶ بوده است اما متاسفانه چنین مجموعه ای باید به دلیل اسپانسر نداشتن در روند ساخت دوباره بلاتکلیف بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارگردان مجموعه «مل مل» اظهار کرد: تیم اتاق فکر و نویسندگان ما آماده ساخت ادامه فصل جدید این مجموعه برای کودکان هستند اما در حال حاضر مشکل اسپانسر مانع شروع دوباره کار شده است. من هیچ اعتقادی به اسپانسرینگ ندارم و حساسیتی دارم که هر اسپانسری را قبول نمی  کنم چرا که اسپانسر به برنامه های کودک لطمه می زند.

سلامیان با اشاره به مشکل پیدا کردن اسپانسر برای برنامه های کودک بیان کرد: برنامه هایی که دیگر به ویترین رسانه تبدیل شده اند و می توانند بیشترین کارکرد را برای ارتباط با مخاطبان گسترده خود داشته باشند نیاز به حمایت و توجه بیشتری دارند و منصفانه نیست که با همه پتانسیل های مثبت و مفیدی که در رسانه دارند مدام منتظر جذب حامی مالی بمانند و سایه استرس قطع ارتباط با مخاطبان و ناکامی ایده ها و تلاش ها بر سر تیم سازنده باقی بماند.

وی اظهار کرد: اکنون هم چندین اسپانسر آمادگی همکاری با برنامه را دارد اما مشکل ما روند اداری همکاری با اسپانسرهاست که برای ما مساله ساز شده و هنوز به نتیجه نرسیده است و ما هم نمی دانیم تکلیف چیست.

تهیه کننده و کارگردان مجموعه «مل مل» در پایان تصریح کرد: از سال ۹۶ با توجه به مشکلات عدیده مالی ادامه تولید برنامه منوط به جذب مشارکت مالی (اسپانسر) شد و همین امر باعث توقف زودهنگام و دوباره این مجموعه محبوب پس از ۳۰ قسمت در ۲۴ خرداد شده است که امیدواریم زودتر این مساله حل شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 برنامه تلویزیون برنامه کودک مل مل حامی مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۶۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به تازگی یک آگهی تبلیغاتی متعلق به یک مجله مطبوعاتی ویژه خردسالان، همراه با یک رپرتاژ آگهی، به جدول پخش شبکه کودک سیما اضافه شده است.

هرروز در چند نوبت، برنامه‌ای با عنوان «قصه‌های نبات» روی آنتن شبکه پویا می‌رود که در آن، گیتی خامنه مجری پیشکسوت سیما طی مدت زمان حدود ۲ تا ۵ دقیقه، قصه‌ای کوتاه را برای بچه‌ها روایت می‌کند. همزمان متن آگهی خرید این مجله از طریق سامانه پیامکی، چند بار به صورت زیرنویس پخش می‌شود. در انتهای این برنامه کوتاه نیز تیزر تجاری ۴۵ ثانیه‌ای که همراه با ترانه، کودکان را به خریداری این مجله ترغیب می‌کند، به شکل ثابت روی آنتن می‌رود.

این در حالی است که در بیش از چهار سال گذشته، جز پخش تیزرهای برخی فیلم‌های کودک و پویانمایی مورد تأیید سازمان صداوسیما نظیر «پسر دلفینی»، «بچه‌زرنگ» و «مسافری از گانورا»، تیزرهای تبلیغات تجاری از شبکه کودک پخش نمی‌شود.

از آبان ماه ۹۸ و با دستور مستقیم سید مرتضی میرباقری (معاون وقت سیما)، پخش آگهی‌های تجاری از شبکه کودک (پویا و نهال) متوقف شد. کمپین #پویا_بدون_تبلیغات که در آن زمان به راه افتاده بود و توسط مدیران وقت شبکه حمایت می‌شد، از عوامل مؤثر در این تصمیم بود.

سازمان صداوسیما طی سال‌های اخیر برای تأمین هزینه‌های منابع انسانی و برنامه‌سازی ناشی از کمبود بودجه تخصیص‌یافته دولتی، به پخش تبلیغات تجاری درون‌برنامه و جذب حامی مالی برای بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی روی آورده و به نظر می‌رسد پخش برنامه «قصه‌های نبات» نیز بخشی از آن پروسه باشد.

در شبکه‌های تلویزیونی خارجی مخصوص کودکان، تبلیغات تجاری با ملاحظات بسیاری انجام می‌شود، چراکه کودکان توانایی تشخیص تبلیغات تجاری از محتوای فرهنگی را ندارند. اگرچه برخی کارشناسان پخش تبلیغات فرهنگی مرتبط با کودکان را در شبکه مخصوص کودکان، دارای اشکال نمی‌دانند.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896429

دیگر خبرها

  • چگونگی تصمیم‌گیری مالی در سال‌های اول ازدواج
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • «سر سفره خدا» در طول سال تولید و پخش می‌شود
  • کاخ عالی‌قاپوی اصفهان ۳۰ فروردین تعطیل است
  • باشگاه استقلال به دنبال دستگیری مدیرعامل اسپانسر جنجالی
  • تغییر ناگهانی آمار پربیننده ترین برنامه ماه رمضان تلویزیون / محفل چگونه صدرنشین شد؟
  • برنامه ریزی برای پذیرش شرکت‌های کرمانشاه در بازار سرمایه
  • حکم جلب اسپانسر استقلال صادر شد!
  • پرمخاطب‌های نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • «زندگی پس از زندگی» و «محفل» در صدر پرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیون/ vod ها نرخ برنامه‌سازی را افزایش داده‌اند