Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@16:27:36 GMT

350 دانش آموز مدال آور المپیادهای علمی تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۷۸۷۴

350 دانش آموز مدال آور المپیادهای علمی تجلیل شدند

تهران- ایرنا - آیین تجلیل از 350 دانش آموز مدال آور المیپادهای علمی کشور در رشته های مختلف عصر امروز - جمعه - در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، در این آیین که با حضور تنی چند از نخبگان، نمایندگان مجلس و شورای اسلامی شهر تهران در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد از 350 مدال آوران دانش آموز در المپیادهای کشوری در رشته های ادبیات، ریاضی، زیست شناسی، شیمی، فیزیک، کامپیوتر، نجوم و اخترفیزیک تجلیل بعمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فاطمه مهاجرانی رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش در حاشیه برگزاری این مراسم در گفت و گو با ایرنا با یبان این که اعضای تیم المپیاد دانش آموزی ایران اعزامی به خارج از کشور در رشته های مختلف انتخاب شده اند، افزود: از مجموع 350 نفر 57 نفر دوره طلا را می گذرانند که از بین آنها 30 نفر به مسابقات خارجی اعزام می شوند.
وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان مدال آور حاضر در واقع خروجی های دوره تابستان 1396 هستند که مدال های طلا، نقره و برنز را دریافت کرده بودند.
رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش در خصوص چگونگی برگزاری المپیاد علمی دانش آموزی در کشور نیز با یادآوری این که این المپیاد در چهارمرحله برگزار در سطح کشور برگزار می شود، تاکید کرد: در مرحله نخست نگاه ما به همه مدارس در برگزاری این آزمون کاملا یکسان است و هیچگونه تفاوتی بین مدارس استعادهای درخشان و غیره نیست.
مهاجرانی ادامه داد: همه دانش آموزان جدای از این که در چه مدرسه ای تحصیل می کنند در یک آزمون سراسری شرکت می کنند و این ویژگی در همه مراحل المپیاد رعایت می شود.
وی همچنین گفت: مرحله اول و دوم المپیاد دانش آموزی سراسری است و مرحله سوم در یکی از دانشگاه ها یا مراکز آموزشی تهران با حضور دانش آموزان منتخب سراسر کشور برگزار می شود و دوره طلا که دانش آموزان انتخابی برای اعزام به خارج از کشور در آن مشخص می شوند.
رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش افزود: درواقع بعد از مرحله نخست، مرحله تابستان را در پیش داریم که حدود 350 نفر از دانش آموزان تحت یک دوره آموزشی مفصل قرار می گیرند.
مهاجرانی به تعریف برخی عوامل انگیزشی برای مدال آوران دانش آموز مانند برخورداری از سهمیه کنکور و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکترا، اهمیت برگزاری المپیادهای دانش آموزی را مورد تاکید قرار داد و گفت: المپیاد های دانش آموزی کار بسیار مهمی به خصوص در حوزه علوم پایه محسوب می شود چراکه می تواند یک جنبش علمی در کشور ایجاد کند.
وی یادآور شد: مسابقه المپیاد علمی دانش آموزی رشته ریاضی امسال در کشور رومانی، شیمی در مجارستان، زیست شناسی در ایران، فیزیک، نجوم و اخترفیزیک در چین ، رایانه در کشور ژاپن و ادبیات نیز به صورت منطقه ای برگزار می شود.
رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش درعین حال اظهارداشت: البته قرار بود ایران امسال میزبان المپیاد دانش آموزی نجوم و اختر فیزیک نیز باشد که به دلیل این که میزبانی مسابقات زیست شناسی را عهده دار شده ایم و برگزاری دو المپیاد به صورت همزمان کار سختی است از پذیرش آن خودداری کردیم.
مهاجرانی با بیان این که امسال بعداز چندین سال المپیادهای علمی دانش آموزی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: این اتفاق خود به طور طبیعی یک موج مثبتی را در بین دانش پژوهان ایجاد می کند و عدم برگزاری این رویداد در واقع بی تفاوتی به نخبگان بود و حاشیه ایجاد می کرد.
علمی*1836**1336

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي تجليل مهاجراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند

ایسنا/لرستان مسؤول نهاد رهبری دانشگاه لرستان گفت: اساتید و معلمان، سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند و تربیت مطلوب دانشجو و دانش‌آموز مبتنی بر مفهوم قرآنی رحمانیت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی امروز (دهم اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از برترین‌های آموزشی عضو هیأت علمی و اساتید پیشکسوت که به‌مناسبت روز معلم در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان کرد: نقش استاد و معلم در هدایتگری بشر، یک نقش مورد تأکید در تعالیم دین اسلام است.

وی اظهار کرد: استاد و معلم، صاحب ویژگی‌های مهربانی، دلسوزی و روزی‌دهنده براساس مفهوم قرآنی «رحمان» است.

مؤیدی معتقد است: اگر بخواهیم به وضعیت ایده‌آل برسیم که در آن، استاد و معلم بتوانند همه‌جانبه بر دانشجو و دانش‌آموز تأثیرگذاری عمیق و پایدار از نظر تربیتی داشته باشند، باید استاد و معلم، ویژگی رحمانیت نسبت به دانشجو و دانش‌آموز داشته باشد که یک مفهوم مهم قرآنی است.

او افزود: تعلیم و تربیت یک امر خطیر و سنگین است، تعالیم دین اسلام و رهنمودهای امامین انقلاب همواره باید چراغ راهنمای ما در این عرصه باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • درخشش تکواندوکاران کرمانی در المپیاد استعداد‌های برتر منطقه ۶ کشور
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت