Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه، از ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع در نظر گرفته شده برای اشتغال زایی در سطح خرد تنها ۱۵ درصد تخصیص پیدا کرده است، گفت: رئیس جمهور پایان تیر ماه را به عنوان زمان نهایی برای پرداخت تسهیلات مذکور تعیین کرده است. ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۲ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات

شهباز حسن پور بیگلری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت وامهای اشتغال زایی که در قوانین بودجه سنواتی به تصویب رسیده بود، گفت: تا به امروز میزان پرداخت وامهای اشتغال زایی خرد کمتر از 15 درصد کل منابع در نظر گرفته شده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، برای اشتغال زایی در سطح خرد و روستایی در سال جاری حدود 1.5 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی و به همین میزان نیز از محل سیستم بانکی در نظر گرفته شده است. به این ترتیب قرار بوده که حدود 6 هزار میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی با نرخ سود صفر درصد و همین میزان نیز از محل منابع بانکها در اختیار متقاضیان قرار بگیرد و در نهایت با تلفیق این دو منبع نرخ سود متعادل برای  تسهیلات مذکور در نظر گرفته شود.

وی افزود، متاسفانه از 12 هزار میلیارد تومان مورد اشاره  تا پایان خرداد ماه تنها 15 درصد در اختیار متقاضیان قرار گرفته است و این موضوع در جلسه اخیر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز به بحث گذاشته شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه رئیس جمهور التیماتوم یک ماهه برای پرداخت و تخصیص کامل این تسهیلات در نظر گرفته است، گفت: ما هم  امیدواریم تا پایان تیر ماه سال جاری تمام 12 هزار میلیارد تومان مورد اشاره در اختیار مردم  چه در حوزه روستایی و چه شهری قرار گیرد.

ابهام در خصوص اجرایی شدن اولتیماتوم رئیس جمهور

حسن پور با بیان اینکه بعد از گذشت یک سال از زمان ابلاغ قانون مذکور تنها 15 درصد منابع تخصیص یافته است، گفت: با این وضعیت مشخص نیست مسئولان مربوطه در بانک مرکزی و سیستم بانکی کشور چگونه میتوانند طی یک ماه 85 درصد تسهیلات باقی مانده را پرداخت کنند.

وی افزود، در این خصوص جای سوال جدی وجود دارد و این موضوع به یکی از بحثهای جدی و چالشی نمایندگان در کمیسیون برنامه و بودجه تبدیل شده است.

بر اساس موافقت مقام معظم رهبری قرار شده بود 1.5 میلیارد دلار با مصوبه مجلس شورای اسلامی از منابع صندوق توسعه ملی در اختیار دولت قرار گرفته تا برای رونق اشتغال روستایی و مشاغل خرد در شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت استفاده شود. همین مبلغ نیز باید از سمت بانکها تامین شود و در نهایت باید تا پایان تیر ماه 12 هزار میلیارد تومان در اختیار تولید و اشتغال قرار می گرفت.

انتهای پیام/

R1389/P1010113/S7,77/CT1 واژه های کاربردی مرتبط بحران بیکاری و اشتغال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران بیکاری و اشتغال بحران بیکاری و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند