Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@14:26:59 GMT

اوتیسم در کودکان

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۰۶۷۴

اوتیسم در کودکان

دراین مطلب آمده است: اختلال طیف اوتیسم، اختلالی عصبی - رشدی است که در دوران کودکی و قبل از سه سالگی بروز می‌کند. این اختلال با تاثیر روی مغز کودکان، سبب می‌شود آن‌ها در سه حوزه تعامل اجتماعی، ارتباط با دیگران و نداشتن ابزارهایی برای تعامل از جمله تماس چشمی مشکل داشته باشند.
کودکانی که در 12ماهگی «هجا» را به کار نمی‌برند، در 19ماهگی کلمه نمی‌گویند، قبل از 24ماهگی ترکیب دو کلمه را نمی‌گویند و کودکانی که قادر به برقراری تماس چشمی نیستند دارای اختلال اوتیسم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل شناخته شده و مشخصی برای اوتیسم کشف نشده، اما تحقیقات نشان داده است که احتمال تاثیر عوامل ژنتیک و دارویی در بروز این بیماری وجود دارد.
در خانواده هایی که این بیماری نسل به نسل انتقال پیدا می‌کند احتمال تولد کودکان داخل طیف اوتیسم بیشتر است.
مصرف قرص‌های دیابت و مسکن در زمان بارداری و سن بالای پدر و مادر از عوامل تولد نوزاد مبتلا به بیماری اوتیسم است.
علائم شایع اوتیسم شامل برقرار نکردن ارتباط چشمی، ناتوانی کلامی، انواع رفتارها و علاقه به بازی‌های تکراری، تاخیر در یادگیری و حرف زدن، بی‌توجهی به احساس درد، وابستگی شدید به پدر و مادر و ارتباط نداشتن با دیگران در روابط اجتماعی می‌شود.
از هر 100 نفر یک نفر به این اختلال مبتلا می‌شود و در پسران چهار برابر شایع‌تر از کودکان دختر است. طبق آمار 80 درصد مبتلایان به اوتیسم هوش کمتری دارند و در سطح نرمال نیستند، افراد داخل طیف اوتیسم که دارای ضریب هوشی بالای 85 درصد هستند بدون هیچ گونه تاخیر زبانی می‌توانند صحبت کنند و ضریب هوشی نرمالی دارند. کودکان داخل طیف شدید اوتیسم نیز ضریب هوشی کمتر از 70 درصد دارند که ممکن است همراه با عقب ماندگی باشد. همچنین کودکان دارای ضریب هوشی 70 تا 89 درصد نیز در مرز قرار دارند و در رده کودکان دارای اختلال اوتیسم متوسط قرار می‌گیرند.
آن ها نه عادی هستند و نه عقب مانده. نارسایی‌های پایدار در ارتباط اجتماعی، نقص در ادراک کاربرد مهارت‌های ارتباطی برای اهداف اجتماعی، کمبود در رفتارهای غیرکلامی و ناتوانی در درک معانی پنهان و مبهم زبان از معیارهای تشخیص اوتیسم است.
8006**3042
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 اوتیسم پدر و مادر ژنتیک کودکان مغز جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر

پژوهش محققان بریتانیایی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان معروف جهان مانند ام‌اندامز (M&Ms)، اریو (Oreo) و کیندر سورپرایز (Kinder Surprise) با ترفندهای غیراخلاقی، بسته‌بندی‌ها را به‌گونه‌ای طراحی‌ می‌کنند که کودکان را به هوس برای خوردن شیرینی و غذاهای ناسالم بیندازند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق یک گزارش، شرکت‌های مواد غذایی از رنگ‌های روشن جذاب و شخصیت‌های کارتونی در تلاشی «غیراخلاقی» استفاده می‌کنند تا بچه‌ها را به سمت خواستن شیرینی‌ها و خوراکی‌های ناسالم سوق دهند. گروهی از کارشناسان تغذیه ۲۶۲ محصول غذایی شیرین فروخته شده در بریتانیا را با بسته‌بندی‌های خاص کودکان مورد بررسی قرار دهند که توسط ۱۰ شرکت بزرگ مواد غذایی ساخته شده بود.

این کمپین تحقیقاتی تولیدکنندگان مواد غذایی را متهم کرده است که به‌عمد از بسته‌بندی‌هایی استفاده می‌کنند که برای «تسخیر ذهن‌های کودکان» طراحی شده است تا مواد غذایی ناسالم بیشتری را بفروشند.

تحقیق گروهی از متخصصان مواد غذایی دانشگاه کوئین مری لندن نشان داد که:

۷۸ درصد این محصولات به دلیل محتوای چربی، نمک یا قند ناسالم تلقی شدند. ۶۷ درصد از افرادی که عکس یک شخصیت کارتونی را روی جلد خود داشتند، ناسالم بودند. ۸۰ درصد محصولات از رنگ‌های روشن و همچنین الگوهای سرگرم‌کننده و نوشته‌ها برای جلب توجه کودکان استفاده می‌کنند.

در این پژوهش مشخص شد که پاستیل‌های رنسام (Randoms)، کیندر سورپرایز (Kinder Surprise)، ام‌اندامز (M&Ms) همگی جزو خوراکی‌های ناسالمی دسته‌بندی می‌شوند که با وجود داشتن جلدهای رنگارنگ و جذاب برای کودکان، دارای شکر و چربی نامناسب برای کودکان هستند.

نتایج تحقیق نیز نشان داد که همه ۵۸ محصول جذاب مختص کودکان که توسط برند موندلیز، مالک برندهای Cadbury، Oreo، Milka و Dairylea، تولید شده است، ناسالم بودند.

در ماه فوریه، وس استریتینگ، مقام ناظر بر فعالیت وزیر بهداشت بریتانیا، ابراز نگرانی کرد که «به عنوان شهروند ما به‌شدت تحت تأثیر بازاریابی [غذایی] هستیم که دائماً به ما عرضه می‌شود و اکنون یک مورد فوریت برای اعمال محدودیت‌های جدید در بسته‌بندی مواد غذایی وجود دارد.»

پیش از این نیز سازمان دیده‌بان مردمی موسوم به «Public Eye» اعلام کرده است شیر خشک و غلات مخصوص نوزادان با نام‌های تجاری Cerelac و Nido که توسط شرکت سوئیسی نستله (Nestlé) برای کشورهای فقیر آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تولید می‌شود، دستورالعمل‌های ضدچاقی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اروپا را نادیده گرفته است.

کد خبر 749925

دیگر خبرها

  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • افزایش دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر