Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:43:35 GMT

ترامپ مساله ای برای انتخابات آتی کنگره آمریکا

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۱۶۲۱

ترامپ مساله ای برای انتخابات آتی کنگره آمریکا

نیویورک- ایرنا- احزاب آمریکایی در حالی خود را برای رقابت های پیش روی کنگره آماده می کنند که نظر سنجی ها نشان می دهد عملکرد شخص دونالد ترامپ در موافقت یا مخالفت با نامزدها اثرگذار شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، انتخابات مجلس سنای ایالات متحده در تاریخ 6 نوامبر 2018 برگزار خواهد شد. در مجموع 33 کرسی از 100 کرسی سنا در این دوره از انتخابات تعیین تکلیف می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حال حاضر حزب جمهوریخواه 51 کرسی و دمکرات ها 47 کرسی سنا را در اختیار دارند و دو صندلی دیگر هم متعلق به احزاب مستقل است که بیشتر با حزب دمکرات همکاری می کنند.
حزب دمکرات در سال 2018 با خطر بیشتری مواجه است؛ چرا که آنها از 25 کرسی باید دفاع کنند ( با توجه به دو کرسی مستقل)، در حالی که جمهوریخواهان برای انتخابات 2018 باید از هشت کرسی دفاع کنند.
حزب دمکرات باید برای کرسی هایی از 10 ایالت تلاش کند که حامی دونالد ترامپ جمهوریخواه در برابر هیلاری کلینتون دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری 2016 بوده اند.
در انتخابات 2016، در ایالت های دمکرات مونتانا، داکوتای شمالی، میسوری، ویسکانسین، فلوریدا، ویرجینیای غربی، اوهایو، ایندیانا، میشیگان و پنسیلوانیا، ترامپ برنده شد و تنها نوادا ایالت جمهوریخواه به هیلاری کلینتون رای داد.
13 ایالت نیومکزیکو، داکوتای شمالی، میسوری، ویسکانسین، فلوریدا، اوهایو، ایندیانا، میشیگان، مریلند، ویرجینیای غربی، ماساچوست، ورمونت و مین با نماینده دموکرات وجود دارند که فرمانداری آنها را یک جمهوریخواه برعهده دارد اما هیچ ایالتی با نماینده جمهوریخواه و فرماندار دمکرات وجود ندارد.
در چهار ایالت فلوریدا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین که باراک اوباما در سال 2008 و 2012 در آنها برنده شد، در سال 2016 به دونالد ترامپ رای دادند اما هیچ ایالتی که در سالهای 2008 و 2012 به مک کین و رامنی نامزدهای جمهوریخواه رای دادند، به هیلاری کلینتون در سال 2016 رای ندادند.
تقسیم ایدئولوژیکی میان دمکرات های پیشرو و معتدل که در دوران انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری 2016 برجسته شده است، به عنوان تعریفی که این حزب برای خود در دولت ترامپ دنبال می کند، ادامه دارد. اگرچه کاندیداهای دمکرات با چالش هایی مواجه هستند اما شمار قابل توجهی از جمهوریخواهان بازنشسته شده و کرسی هایی غیر رقابتی را برای مناطق بزرگ دمکرات ها فراهم کرده اند.
فراتر از اختلافات سیاسی، منابع مالی نیز در چگونگی رقابت های شدید مبارزات اولیه دمکرات ها نقش خواهند داشت. حزب دمکرات اکنون دارای بیشترین نامزد است تا بتواند از کرسی های خود دفاع کند.
از سوی دیگر همه 435 کرسی مجلس نمایندگان در انتخابات تعیین تکلیف می شوند. در حال حاضر حزب جمهوریخواه با در دست داشتن 233 کرسی در برابر 193 کرسی دمکرات ها به اضافه هفت کرسی خالی در اکثریت قرار دارد. با توجه به اقبال عمومی اندک در این دور از رقابت، بعید است حزب دمکرات بتواند کنترل مجلس را در دست بگیرد. هرچند ممکن است دمکرات ها بتوانند کرسی های از دست رفته در انتخابات میان دوره ای را به واسطه رئیس جمهوری جدید، بازپس گیرند.
عملکرد شخص دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از دیگر موضوعاتی که بر انتخابات ماه نوامبر و کاهش یا افزایش رای دهندگان به نامزدهای حزب وابسته به او اثر گذار شده است.
(26٪) از کسانی که در نظر سنجی مرکز تحقیقاتی پیو، شرکت کرده اند موافق ترامپ و 34 درصد هم علیه او نظر داده اند که به گفته این مرکز، بالاترین میزان اثر گذاری دیدگاه ها نسبت به رئیس جمهوری بر انتخابات بیش از سه دهه اخیر بوده است.
48 درصد از ثبت نام کنندگان برای رای دادن می گویند که به دمکرات های منطقه خود احترام می گذارند و 43 درصد هم حامی جمهوریخواهان هستند.
در این نظر سنجی که از میان 2 هزار و 2 نفر انجام شده است، اشتیاق به رای دادن هم بیشتر از انتخابات پیشین شده است که این مساله در بین دمکرات ها 51 درصد و در بین جمهوریخواهان 50 درصد را نشان می دهد در حالی که در سال 2014 ، این مساله حدود 47 درصد برای دمکرات ها و 44 درصد برای جمهوریخواهان بوده است.
73 درصد دمکرات ها و 70 درصد جمهوریخواهان می گویند که سیاست های ملی و اینکه چه حزبی بر کنگره و ریاست جمهوری کنترل داشته باشد، در رای دادن آنها اهمیت دارد. این نگاه درباره انتخابات، بالاترین نوع نگاه حزبی در انتخابات میان دوره ای محسوب می شود.
در حال حاضر، ترامپ یک مساله بزرگ منفی برای دمکرات ها در مقایسه با باراک اوباما برای جمهوریخواهان و البته یک نکته مثبت برای جمهوریخواهان در مقایسه با اوباما برای دمکرات ها در طول مبارزات انتخاباتی سال های 2010 و 2014 مطرح شده است.
حدود 61 درصد دمکرات ها رای خود را مخالفت با ترامپ می دانند در حالی که این رقم برای جمهوریخواهان در برابر اوباما در انتخابات سال 2014 حدود 51 درصد بود. 52 درصد از جمهوریخواهان هم رای خود را به عنوان رای برای ترامپ می بینند که بالاتر از سهم دمکرات ها در مورد اوباما در سال 2014 (35 درصد) بوده است.
حال باید منتظر ماند تا با پایان یافتن انتخابات میان دوره ای در حدود 2 ماه دیگر، وزن طرفداران و مخالفان دونالد ترامپ را در انتخابات 6 نوامبر کنگره و مقامات محلی سنجید.
اروپام*1429

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي انتخابات كنگره آمريكا عملكرد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد

«دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در نشستی خصوصی، دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری این کشور را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی (گشتاپو) مقایسه کرد.

به گزارش مشرق، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در یک نشست خصوصی و پشت درهای بسته در اقاماتگاه خود در فلوریدا، دولت جو بایدن را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی (گشتاپو) مقایسه کرد.

وی این مقایسه را در میانه اظهاراتش در خصوص پرونده های حقوقی علیه خود مطرح کرد و ضمن حمله به دادستان های این پرونده‌ها گفت: «این افراد یک دولت گشتاپو را اداره می کنند و این تنها چیزی است که آنها دارند. این تنها راهی است که آنها از نظر خود پیروز می شوند».

ترامپ سپس با بیان اینکه بایدن بدترین رئیس‌جمهوری تاریخ کشورمان است، افزود: «زمانی که متهم شدم، گفتم خوب، حالا زمان مبارزه است. او [بایدن] به شدت ناتوان و متقلب است. مقادیر زیادی پول از چین، روسیه، اوکراین و بسیاری از کشورهای دیگر گرفته است. او یک کلاهبردار است.»

وی همچنین جک اسمیت بازرس ویژه‌ای که دو پرونده فدرال علیه ترامپ را در دست دارد، «قاتل شرور» و «دیوانه» خواند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • صادق خان با کسب سومین دور شهرداری لندن رکوردشکنی کرد
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه