Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده ولی فقیه در امورحج و زیارت خطاب به زائران حج تمتع امسال تاکیدکرد: به هیچ وجه نگرانی و اضطراب به خودتان راه ندهید، درانجام مسائل و مناسک حج استرس نداشته باشید، روحانیون همکاری کامل را خواهند داشت.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در همایش آموزشی و توجیهی زائران در مشهد مقدس با اشاره به شرایط سال گذشته حج تمتع گفت: سال گذشته فضاسازی‌های سنگینی علیه حج صورت گرفت، اما الحمدلله حج خوبی برگزار شد و همه کسانی که مشرف شدند مشاهده کردند که همه شایعات مطرح شده دروغ بود و ما حجی عزتمندانه، آبرومندانه و درکمال آسایش و رفاه برگزارکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر افزود: امسال خوشبختانه درفضای آرامی برنامه‌ها را آغاز کردیم و پیش بینی ما این است که انشاءالله حج امسال را بهتر از سال قبل برگزارکنیم. هرچند ما رابطه سیاسی با عربستان نداریم، اما مساله حج را از روابط سیاسی جدا کرده یم وآن‌ها هم پذیرفته اند؛ آن‌ها سال گذشته به توافقنامه میان سازمان حج و زیارت و وزارت حج عربستان مبنی برعزت و کرامت زائران ایرانی پایبند بودندو انشاالله امسال نیز حدود۸۵ هزار زائر ایرانی در کمال عزت و امنیت مشرف می‌شوند.


نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد: از زائران عزیز هم درخواست داریم که با رعایت قوانین کشور میزبان، ما را در اجرای حجی آرام و ارائه شایسته خدمات یاری کنند.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با اشاره به شبهه پراکنی‌های معدود افراد علیه حج، اظهارکرد: طبق اطلاعاتی که مطرح می‌کنند، تعداد زیادی از افراد در ایام مختلف سال برای تفریح به کشور‌های مختلف دنیا سفر می‌کنند، اما برای سفر ۸۵ هزار زائر به سرزمین وحی، تبلیغات می‌کنند که به حج نروید.

وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای حداقل بودن نرخ حج گفت: با هماهنگی‌های انجام شده مقررشد نرخ ارز امسال حج را با نرخ مبادله‌ای حساب کنند بنابراین جهش در قیمت نداریم؛ البته اختلاف قیمت حج با سال گذشته مربوط به نرخ ارز می‌شود چراکه نرخ حج در سال قبل با ارز ۳۳۰۰ تومان محاسبه شد و هیچ کس در حج سودجویی ندارد.


نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: درحج تبعیض نداریم، اگر هتل‌ها همه مثل هم بود قیمت را یکسان می‌گرفتیم؛ برخی هتل‌ها شاید وضعیت بهتری داشته باشند و نرخ آن‌ها هم بیشتر است، اما درخدمات هیچ فرقی ندارد. تغذیه، بهداشت، تدارکات و حمل و نقل همه زائران مثل یکدیگر است و تفاوت تنها درقیمت مسکن است.


وی افزود: ضمنا درمدینه منوره، به لحاظ شرایط عربستان، سه سال است که ساخت و ساز‌ها متوقف و بدون حرکت شده بنابراین ظرفیت اسکان ما محدود است و زائر تنها حدود ۶ روز در مدینه استقرار می‌یابد و بقیه ایام در مکه خواهد بود.


نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: ما بناداریم طول سفر ۲۸ روز بیشتر نشود، اما به لحاظ مشکلاتی که درفرودگاه‌های سعودی وجود دارد، برخی زائران ممکن است ۳۸ تا ۴۰ روز طول سفر داشته باشند، اما بقیه شاید ۲۹ تا ۳۰ روز در عربستان بمانند و این تفاوت مربوط به ما نیست.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر درمورد پخت غذا برای زائران چنین گفت: ما برکیفیت غذا و پخت درست و رعایت بهداشت تاکید داریم؛ امسال یک آشپزخانه مدرن و جدید درمکه با ظرفیت ۸۰ هزار پخت ایجاد شده است. البته موادغذایی را نمی‌توانیم از ایران ببریم و همه را باید از بازار عربستان تهیه کنیم، اما سعی می‌کنیم بهترین را تهیه و تنوع غذایی داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در امورحج و زیارت خطاب به زائران حج تمتع امسال تاکیدکرد: به هیچ وجه نگرانی و اضطراب به خودتان راه ندهید، درانجام مسائل حج استرس نداشته باشید، روحانیون همکاری کامل را خواهند داشت.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر در ادامه با تاکید بروحدت مسلمانان اظهارداشت: همان طور که حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری از آغاز انقلاب بروحدت شیعه و سنی تاکید داشته اند، زائران ما به مقدسات دیگران توهین نمی‌کنند، به امام جماعت مسجد النبی و مسجدالحرام اقتدا می‌کنند؛ خواهشم این است که از بحث‌های تفرقه انگیز دوری کنیم و همه به دنبال منافع حج باشیم.


وی خطاب به زائران حج تمتع امسال یادآورشد: برکات حج آن قدر زیاد است که مثل آن را کمتر جایی می‌توان پیدا کرد. درحدیث داریم کسی که پشت مقام ابراهیم نمازطوافش را تمام می‌کند مثل کسی است که تازه متولد شده و خدا از گناهش درمی گذرد. حاجی نورانی می‌شود و تازمانی که به گناه آلوده نشده این نور در او وجود دارد. خدا به شما آرامش می‌دهد، اگرکسی یک ختم قرآن در مکه داشته باشد، قبل از این که از دنیا برود پیامبر را زیارت خواهد کرد.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: مدینه مرقد پیامبر (ص) است و بین منبر و مرقد، باغی از باغ‌های بهشت است. در بقیع مرقد چهار امام را داریم]همچنین مرقد گم شده حضرت زهرا (س) و مرقد هزاران صحابی پیامبر در آنجا است و مزار شهدای احد را هم داریم.


وی اظهار کرد: درمکه هم علاوه برمسجدالحرام فضا‌های عظیمی، چون مشعر، منا و عرفات را داریم که در روزعرفه امام زمان (عج) آنجا حضوردارند و زائران از همه این‌ها باید بهره معنوی راببرند.

نماینده ولی فقیه در امورحج و زیارت با اشاره به انواع آموزش برای حجاج، اظهارداشت: علاوه برکلاس‌های آموزشی کاروان‌ها، فضای مجازی ایجاد شده توسط بعثه مقام معظم رهبری نیز آماده آموزش‌های لازم است

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حج تمتع حج تمتع 97 حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر حجاج ایرانی عربستان مناسک حج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرس می‌تواند عامل رفلاکس و سوزش معده شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) اختلالی است که در آن اسفنکتر تحتانی مری به اشتباه بسته می‌شود. بازگشت اسید معده به مری می‌تواند باعث سوزش سر دل و سایر علائم شود.

اضطراب یک وضعیت سلامت روان است که با نگرانی نامتناسب با موقعیت مشخص می‌شود و عملکرد روزانه را محدود می‌کند. انواع مختلفی از اختلالات اضطرابی وجود دارد و تخمین زده می‌شود که ۳۱.۱ درصد از بزرگسالان در ایالات متحده در مقطعی از زندگی خود به اختلال اضطراب مبتلا شوند.

اگرچه ممکن است GERD و اضطراب کاملاً نامرتبط به نظر برسند، محققان معتقدند که بین این دو بیماری ارتباطی وجود دارد؛ در واقع، محققان از پزشکان می‌خواهند تا ارزیابی‌های سلامت روانی را برای هر بیمار مبتلا به GERD ارائه دهند تا بهترین نتیجه درمانی ممکن را فراهم کنند.

علل GERD

زمانی که ما غذا می‌خوریم، از طریق مری وارد معده می‌شود که برای کمک به هضم، اسید و پپسین تولید می‌کند. در یک فرد معمولی، اسفنکتر تحتانی مری مانعی است که از برگشت این اسید، پپسین یا غذا به مری جلوگیری می‌کند.

گاهی اوقات این اسفنکتر به درستی عمل نمی‌کند و اسید معده دوباره وارد مری می‌شود. این به خودی خود یک بیماری قابل تشخیص نیست و بسیاری از افراد گهگاه در طول زندگی خود این را تجربه خواهند کرد. با این حال، زمانی که این وضعیت در درازمدت رخ می‌دهد، ممکن است یک فرد علائم و عوارض تاثیرگذار بر زندگی را تجربه کند و GERD تشخیص داده شود.

محققان یک علت واحد قابل شناسایی برای GERD پیدا نکرده اند. با این حال، عوامل فیزیکی که می‌توانند باعث ریفلاکس شوند عبارتند از:

اسفنکتر تحتانی مری ضعیف یا آسیب دیده

تاخیر در تخلیه معده

اتساع شکم (مانند بارداری)

عفونت هلیکوباکتر پیلوری (که می‌تواند محتوای اسید معده را افزایش دهد)

فتق هیاتال

مشخص نیست دقیقاً چرا این وضعیت اتفاق می‌افتد و پاسخ احتمالاً بر اساس شرایط هر فرد متفاوت است.

علائم GERD عبارتند از:

رفلکس اسید

سوزش سردل

درد سینه و شکم

بوی بد دهان

خس خس سینه

سرفه مزمن یا گرفتگی صدا

مشکل در بلع

حالت تهوع یا استفراغ

بیخوابی

عوارضی که ممکن است در اثر GERD درمان نشده ایجاد شود عبارتند از:

ازوفاژیت

تنگی مری

مری بارت

آدنوکارسینوم مری

آسم

لارنژیت

سایش مینای دندان

GERD و اضطراب

چندین مطالعه نشان داده اند که اضطراب در افراد مبتلا به GERD به طور قابل توجهی بیشتر از افراد بدون GERD است و کاملاً مشخص نیست که چرا. محققان دو نظریه در مورد ارتباط بین GERD و اضطراب ارائه کرده اند:

اضطراب ممکن است باعث ایجاد GERD شود یا احتمال ابتلای فرد به GERD را افزایش دهد. به دلیل شیوع افراد مبتلا به GERD و اضطراب، برخی از محققان این فرض را مطرح کرده اند که اضطراب می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به GERD کند.

سایر محققان پیشنهاد کرده اند که شرایط روانی، از جمله اضطراب، ممکن است اثرات فیزیولوژیکی داشته باشد که منجر به GERD شود، مانند تغییر حرکت مری و افزایش ترشح اسید معده از طریق پاسخ استرس بدن. این نظریه در مطالعات حیوانی با موش‌ها تایید شده است، اما در مطالعات اخیر انسانی تایید نشده است.

علائم GERD ممکن است اضطراب را افزایش دهد. همچنین به نظر می‌رسد بین شدت علائم GERD و اضطراب رابطه وجود دارد. داشتن علائم شدید GERD می‌تواند یک تجربه استرس زا باشد و در نتیجه ممکن است اضطراب را افزایش دهد.

یک مطالعه افراد مبتلا به GERD را در یک دوره ۲۴ ساعته زیر نظر گرفت و دریافت که سطح بالاتر اضطراب با شدت بالاتر درد و سوزش رترواسترنال مرتبط است. مطالعه دیگری در سال ۲۰۱۹ نشان داد که در افراد مبتلا به GERD، اضطراب در کسانی که درد قفسه سینه نیز داشتند افزایش یافته است.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ همچنین ارتباط مثبتی بین GERD، اضطراب و کیفیت پایین خواب که یکی از علائم مشترک این دو بیماری است، نشان داد.

متأسفانه، به دلیل نحوه انجام این مطالعات، مشخص نیست که آیا علائم GERD اضطراب را بدتر می‌کند یا اینکه آیا اضطراب علائم GERD را بدتر می‌کند. با این حال، واضح است که بین این دو رابطه مستقیمی وجود دارد.

علائم همپوشانی اضطراب و ریفلاکس معده به مری

در حالی که GERD و اضطراب دو وضعیت متمایز با مشخصات علائم و معیار‌های تشخیصی خاص خود هستند، اما برخی علائم همپوشانی دارند. این شامل:

کیفیت خواب ضعیف

حالت تهوع

استفراغ

درد قفسه سینه

درد شکم

درمان GERD و اضطراب

اگر فردی مبتلا به GERD و اضطراب باشد، داشتن یک برنامه درمانی با در نظر گرفتن هر دوی این شرایط بسیار مهم است. این به این دلیل است که دارو‌های رایجی که برای درمان اضطراب استفاده می‌شوند، علائم GERD را بدتر می‌کنند.

به عنوان مثال، ممکن است بخواهید از مصرف بنزودیازپین‌ها اجتناب کنید، زیرا این دارو‌ها می‌توانند آستانه درد بدن را کاهش داده و حساسیت و درک دردناک فرد از علائم رفلاکس را افزایش دهند.

مهم است که بهترین دارو را با پزشک خود با در نظر گرفتن سابقه شخصی و موقعیت منحصر به فرد خود در میان بگذارید.

درمان اضطراب

دارو‌هایی که می‌توانند به افراد مبتلا به اضطراب و GERD کمک کنند عبارتند از:

دارو‌های ضد افسردگی سه حلقه‌ای (TCAs)

مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs)

مهارکننده‌های بازجذب سروتونین- نوراپی نفرین (SNRIs) یکی دیگر از دارو‌هایی است که معمولاً برای درمان اضطراب استفاده می‌شود که نشان داده نشده است علائم GERD را بدتر کند.

درمان GERD

پزشکان ممکن است ترکیبی از دارو‌های بدون نسخه و تجویزی را برای درمان GERD توصیه کنند. در موارد نادرتر، جراحی ممکن است لازم باشد.

درمان‌های معمولی برای GERD که در صورت داشتن اضطراب منع مصرف ندارند عبارتند از:

آنتی اسید‌های بدون نسخه

مسدود کننده‌های H ۲

مهارکننده‌های پمپ پروتون

جراحی فوندوپلیکاسیون

سایر گزینه‌های درمانی

علاوه بر دارو یا جراحی، سایر گزینه‌های درمانی و تغییرات سبک زندگی مناسب برای اضطراب و GERD عبارتند از:

روان درمانی یا مشاوره

خوردن یک رژیم غذایی متعادل

اجتناب از غذا‌های محرک

کاهش استرس

آرامش داشتن

یوگا

مراقبه

بهداشت خواب

اهمیت کیفیت خواب

همانطور که سبک زندگی خود را برای درمان اضطراب و ریفلاکس تنظیم می‌کنید، تمرکز بر کیفیت و طول خواب ممکن است مفید باشد. تحقیقات ارتباطی بین اضطراب، GERD و کیفیت خواب ضعیف پیدا کرده است.

ما رابطه دقیق بین این‌ها را نمی‌دانیم، اما این نظریه مطرح شده است که بهبود کیفیت خواب می‌تواند باعث بهبود GERD و علائم اضطراب شود.

الگو‌های خواب خود را با پزشک یا درمانگر خود در میان بگذارید. آن‌ها ممکن است مکملی مانند ملاتونین یا تغییراتی مانند استفاده از پرده خاموشی، حذف وسایل الکترونیکی از اتاق خواب و موارد دیگر را توصیه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعزام سه هزار و ۷۰۰ زائر خوزستانی به سرزمین وحی در حج ۱۴۰۳
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • بیش از ۸۳ هزار زائر به حج ۱۴۰۳ اعزام می‌شوند
  • نخستین کاروان عمره گزاران ایرانی عازم سرزمین وحی شد 
  • ۱۲ اردیبهشت، اعزام زائران حج عمره از شیراز
  • حداقل و حداکثر مدت حضور حجاج ایرانی در عربستان
  • قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است
  • ازسرگیری عمره پس از ۹ سال توقف
  • تعداد خدام کاروان حج امسال هم کاهش پیدا کرد
  • استرس می‌تواند عامل رفلاکس و سوزش معده شود؟