Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر بنا باشد سیاست را به دانش اجتماعی نزدیک کنیم و از آن بهره بگیریم نیازمند آن است که روش مطالعه خود را در حوزه جامعه شناسی تغییر و به جریانات واقعی اجتماعی نزدیک کنیم.

ایران آنلاین / علی ربیعی در همایش بررسی آسیب‌های اجتماعی ایران افزود: سیاست انتخاب «بهترین بهترین‌ها» برای رسیدن به وضع مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما فرصت برای این انتخاب کمتر پدید می‌آید.

معمولاً در ساختار سیاسی این انتخاب بسیار دشوار است. پرسش این است که نظریه‌های اجتماعی چقدر توانسته‌اند به انتخاب بهترین شیوه‌های عمل برای کنشگران کمک کنند؟وی در ادامه اظهار داشت: در تببین وضع موجود تحقیق شده است، اما هنوز در تبیین وضع مطلوب بدرستی عمل نمی‌کنیم.وزیر رفاه همچنین اضافه کرد: در کشور هم میل به نظریه انتقادی و دریافت آن نیست و هم روشنفکر تصور می‌کند تحقیق در کنار دولت مذموم است.

این بخشی از مواردی است که نشان می‌دهد چرا نظریه‌ها کاربست واقعی به خود نمی‌گیرند. ربیعی با بیان اینکه باید فاصله بین دانش و اجرا در حوزه اجتماعی را برطرف کنیم، تصریح کرد: امروز همه اتفاق نظر دارند که ریشه مسائل ایران اجتماعی است. گاهی نیز به‌صورت غلو‌آمیز درباره آن صحبت می‌شود. حتی اگر کشوری می‌خواهد با ایران خصومت کند می‌گوید هدف من بدنه اجتماعی ایران است. امروز بیان می‌شود در مورد آسیب‌های اجتماعی ‌20سال تأخیر داریم. هنر ما این است که نگذاریم فرصت ایجاد شده به سمت راهکارهای نادرست برود.

وی ادامه داد: طبق بررسی که در طرح کاج انجام شد، امروز اولین علت طلاق برهم خوردن ساختارهای طلاق در درون خانواده، سوءظن، عدم یادگیری رابطه جنسی و مسائل اقتصادی است. همچنین اولین علت اعتیاد ناامنی روانی است. در منطقه یک تهران این موضوع بیشتر از منطقه 22 دیده می‌شود. اعتیاد گاهی در میان افراد شاغل بیشتر دیده می‌شود./ روزنامه ایران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  سعید کمانی تهیه کننده مجموعه «خط روی خط»، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنان خود درباره شکل گیری این برنامه گفت: شکل گیری این برنامه به این شکل نبود ولی برنامه به سمت یک برنامه ترکیبی و نمایشی پیش رفت از اول قرار نبود که برنامه طنز باشد و قرار بود که کار نمایشی برنامه کمتر باشد ولی باتوجه به اینکه بحث نمایش در شبکه کم بود، کار نمایشی این برنامه بیشتر شد.

کمانی درباره انتخاب موضوعات و داستان‌ها گفت: بر اساس نیازی که خومان در جامعه احساس می‌کنیم و مسئولیتی که روی دوش خود شهروندان است مثل اخلاق، مثل احترام به بزرگتر و حقوق شهروندی، که رعایت این مسایل حاکمیتی نیست و خودمون باید رعایت کنیم، به سمت این موضوعات رفتیم و تمام قسمتهای این مجموعه از این قبیل موضوعات است.

وی گفت: مجموعه «خط روی خط» در شصت قسمت تولید شده است که ۲۰ قسمت را خانم آل اقا و ۴۰ قسمت بعدی را محمدرضا خسروی کارگردانی کردند. یکی از جنبه‌های مثبت این برنامه این است که بازیگر جدید، نویسنده و کارگردان جدید داشتند که خود اینها دست اورد این برنامه است.

کمانی درباره نقش شفیعی جم هم گفت: قرار بود شفیعی جم تا آخر برنامه همراه باشد ولی به دلایلی بیماری که داشت در آن مقطع فقط در ۲۰ قسمت همکاری کردند و بسیار انرژی خوبی داشت در کار.

کمانی درباره تولید فصل های دیگر این مجموعه گفت: تولید فصل های بعدی به استقبال و حمایت مردم بستگی دارد، امیدوارم که مردم این برنامه را دوست داشته باشند و درخواست مردم باعث تولید فصل های بعدی خواهد بود.

هومن رمضانی بازیگر مجموعه «خط روی خط» هم در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره شخصیتی که در این مجموعه دارد گفت: شخصیت یک آدم شرور و فضول را بازی می کند. 

وی افزود: وقتی متنی به بازیگر داده می‌شود دیگر آن بازیگر خودش نیست و بسته به متن و داستان بازیگر خودش را با آن شخصیت وفق می دهد.

رمضانی درباره نحوه کار کردن گفت: یک کار گروهی انجام می دهیم و کارها با مشورت با کارگردان و بقیه بازیگر ها پیش می رود .

وی گفت: هر کاری که انجام می دهیم هم نقاط مثبت دارد هم نقاط منفی، بعد از انجام کار نگاه می کنیم و نقاط منفی کار را می بینیم و تلاش می کنیم برای قسمت های دیگر ایراد هایی که وجود دارد را برطرف کنیم و همه اینها با تمرینات بیشتر میسر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»