Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@12:19:48 GMT

تهدید‌های آمریکا و اسرائیل علیه ایران توخالی است

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۳۶۸۶

تهدید‌های آمریکا و اسرائیل علیه ایران توخالی است

روزنامه الوطن عمان نوشت: به رغم تهدید‌های مداوم آمریکا و اسرائیل، احتمال اقدام نظامی علیه ایران، ضعیف‌تر از همیشه است.

ایرنا: الوطن چاپ عمان جمعه در مقاله‌ای به قلم 'علی بدوان' نوشت: به رغم تمایل و خواست افسارگسیخته بنیامین نتانیاهو برای اقدام مشترک نظامی با آمریکا علیه ایران، این تهدید‌ها پوچ و توخالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگونه اقدام نظامی علیه ایران همه منطقه را شعله ور می‌کند و این منطقه نیاز به ماجراجویی‌های جدید ندارد. به نوشته الوطن، آمریکا همچنان گرفتار پیامد‌های تجاوز نظامی به عراق است که خسارت‌های هنگفت انسانی و اقتصادی برایش داشته است.
در تهران هم اطمینان دارند امریکا به سادگی وارد ماجراجویی جدیدی نخواهد شد، زیرا کسی قادر به پیش بینی نتایج آن نیست و این گونه نیست که به یک حمله موشکی یا بمباران هوایی محدود شود.
الوطن نوشت: ایران کشور بزرگی است که توان نظامی پنهان و آشکار گسترده‌ای دارد که نمی‌توان آن را دستکم گرفت. به رغم شایعاتی که گه گاه درباره احتمال تجاوز اسرائیل به ایران منتشر می‌شود، چالش‌های بسیاری در مقابل چنین تجاوزی قرار دارد که مهمترین چالش، گزینه‌های فراوان ایران برای پاسخ به چنین تجاوزی است.
تهران لیست فراگیری از گزینه‌ها برای پاسخ به چنین تجاوزی در اختیار دارد که هیچ کس از زبانه‌های آتش این انتقام در امان نخواهد بود.
قطعا ایران پاسخ خواهد داد و این پاسخ در میدان‌های مختلف ازجمله فلسطین و لبنان و به شیوه‌ای آزاردهنده خواهد بود و نیرو‌های آمریکایی و در صورت مشارکت اسرائیل، اسرائیل را نیز دربرخواهد گرفت.
این پاسخ ممکن است در هرجایی مانند کشور‌های آسیای میانه، افغانستان، پایگاه‌های آمریکایی‌ها در عراق، کشور‌های حاشیه خلیج فارس و ناوگان آمریکایی‌ها در منطقه یا هرجای دیگری دامن آمریکایی‌ها را بگیرد.
با توجه به گزینه‌های بسیار در اختیار ایران برای پاسخگویی، هرگونه اقدام نظامی از طرف آمریکا یا اسرائیل بی نتیجه خواهد بود.
بنابراین، بسیار ساده لوحانه خواهد بود که اسرائیل بدون اجازه یا همکاری لجستیکی و میدانی مستقیم آمریکا به چنین حماقتی دست بزند، زیرا اسرائیل بدون موافقت یا حمایت سیاسی، لجستیکی و مالی آمریکا نمی‌تواند سنگی را از زمین بلند کند.
روزنامه الوطن در پایان با اشاره به اینکه هم اکنون گزینه دیپلماتیک تنها گزینه عقلانی مقابل آمریکا درباره توافق هسته‌ای است، نوشت: هر انسان عاقلی، گزینه نظامی را در این باره غیرقابل قبول می‌داند و در داخل دولت آمریکا نیز هنوز کسانی هستند که با گزینه نظامی مخالفند و یا آن را بسیار بعید می‌دانند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003UzD

منبع: فردا

کلیدواژه: تهدید اسرائیل امریکا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است

پاسخ نظامی ایران به اقدام تروریستی اسرائیل در دمشق، ضعف اسرائیل و قدرتمندی ایران را نشان داد. حمله ایران نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: مراد یشیلتاش؛ استاد دانشگاه ترکیه، در تحلیلی که از سوی روزنامه صباح ترکیه منتشر شد، می‌نویسد: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، تنش‌های منطقه‌ای را به اوج بی‌سابقه‌ای رساند و بار دیگر ژئوپولیتیک پیچیده خاورمیانه را در کانون توجه قرار داد. واکنش تلافی‌جویانه ایران به این تجاوز، نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است. پاسخ ایران با دو هدف انجام شد: نشان دادن قدرت نظامی خود و رساندن پیامی سیاسی به جامعه بین‌المللی. این اولین مورد از سال ۱۹۷۳ بود که یک دولت، پاسخ نظامی به اسرائیل داد و بدین وسیله وضعیت طولانی مدت مصونیت اسرائیل را مختل کرد.

ایران به دنبال تقویت قدرت بازدارندگی خود در برابر بازیگران منطقه‌ای و جهانی است. حمله ایران از طریق یک عملیات نظامی پیچیده شامل موشک‌های کروز و بالستیک و همچنین پهپادها که به نام شاهد ۱۳۶ شناخته می‌شوند، انجام شد. استفاده ایران از پهپادهای شاهد ۱۳۶، موشک کروز زمین به زمین پاوه با برد ۱۶۵۰ کیلومتر، موشک‌های غدیر و عماد و دزفول، تایید شده است. علاوه‌بر آن، استفاده از موشک خیبرشکن با برد ۱۴۵۰ کیلومتر که ظاهرا قابلیت مانور بالایی در برابر سامانه‌های پدافند هوائی را نیز دارد تایید شده است. عملیات ایران، محدودیت‌های دفاعی اسرائیل را آشکار کرد و نشان داد که سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل دچار آسیب‌پذیری‌ هستند. پنج موشک بالستیک پایگاه هوائی نواتیم، و چهار موشک پایگاه هوائی نِگِو را هدف قرار دادند.

رویارویی اخیر بین اسرائیل و ایران، سؤالاتی را در مورد استراتژی امنیتی اسرائیل ایجاد می‌کند، در حالی که هدف آن تقویت بازدارندگی ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای است. نقش ایالات متحده با حمایت مداوم از اسرائیل در کنار افزایش تلاش‌ برای جلوگیری از تنش بیشتر مشخص شده است.

عملیات تلافی‌جویانه ایران با عنوان «وعده صادق»، چالشی مهم برای سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل بود. هزینه نسبتا پایین حمله در مقایسه با هزینه اقتصادی بالای دفاع پایداری دراز مدت جنگ را به یک نگرانی حیاتی برای اسرائیل تبدیل می‌کند. بنابراین، توانمندی‌های تهاجمی ایران هم چنان یک تهدید دائمی برای اسرائیل قلمداد می‌شوند.

علاوه‌بر این، اظهارات «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران، حاکی از تغییر در الگوی سنتی رویارویی نظامی اسرائیل و ایران است. سلامی تاکید کرد که ایران با عملیات تلافی‌جویانه خود علیه اسرائیل، معادله جدیدی را ایجاد کرده و حملات بعدی اسرائیل به شهروندان، پرسنل و دفاتر و مراکز مرتبط با ایران، با پاسخ مستقیم مواجه خواهد شد.

از سوی دیگر، پاسخ اسرائیل، بر ناتوانی این رژیم در عملیات مستقل در عرصه بین‌المللی تاکید دارد. حضور و حمایت آمریکا در منطقه، نقشی اساسی در شکل‌دهی به فرآیندهای تصمیم‌گیری اسرائیل دارد. علاوه‌بر این، درگیری اخیر باعث شعله‌ور شدن اختلافات سیاسی در درون خود اسرائیل شده است. سیاست‌های امنیتی دولت نتانیاهو با انتقادات داخلی و بین‌المللی مواجه شده و اثبات شده که ناپایدار است. افکار عمومی اسرائیل در رابطه با مدیریت بحران توسط دولت دچار اختلاف نظر شده. برخی از اسرائیلی‌ها از رویکرد تهاجمی‌تر نسبت به ایران حمایت می‌کنند در حالی که برخی دیگر از اسرائیلی‌ها خطرات مرتبط با تبدیل شدن به یک جنگ در مقیاس بزرگ را برجسته می‌سازند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به اقدامات اسرائیل علیه غزه/ رییس مجلس نمایندگان آمریکا رییس دانشگاه کلمبیا را تهدید کرد
  • عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است
  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • نظر ۶ استاد روابط بین‌الملل درباره اقدام ایران علیه اسرائیل
  • تمجید چهره های سیاسی ترکیه از عملیات ایران علیه اسرائیل؛ سپاه ابرهه توسط ابابیل آهنین ایران مورد هدف قرار گرفتند ...
  • کارشناس یمنی: «وعده صادق»، اسرائیل را به لاک دفاعی فرو برد
  • اهداف راهبردی عملیات «وعده صادق» ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • چرا اسرائیل عمدا پاسخ ایران را کم اهمیت نشان می‌دهد
  • حماس پاسخ آمریکا را داد + جزئیات
  • جمهوری آذربایجان به مناقشه ایران و اسرائیل کشیده می‌شود؟