Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@06:03:09 GMT

الکل، عامل سرطان است؟

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۴۵۲۴

تازه‌ترین تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد که مصرف نوشابه‌های الکلی حتی به مقدار خیلی کم هم آسیب‌های جدی برای سلامتی به همراه دارد. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ماسکوسکی کامسامولتس، پیشتر برخی گزارشه‌ای تحقیقاتی منتشر شده بود که عنوان می‌کرد مصرف الکل در دوزهای کم باعث افزایش امید به زندگی می‌شود، اما نتایج این ادعاها در جامعه علمی کاملا مبهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در تازه‌ترین بررسی انجام شده توسط متخصصین موسسه تحقیقات سرطان امریکا، داده‌های بیش از ۱۰۰هزار نفر در این کشور نشان می‌دهد حتی مصرف دوزهای کوچک الکل، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد و افزایش میزان مصرف نیز روند ابتلا به سرطان را تسریع می‌بخشد.
به گفته محققان آمریکایی، مصرف نوشابه‌های الکلی در هر صورت تاثیر منفی بر سلامت در تمام جنبه‌های زندگی فردی دارد.
پیشتر نیز در ماه فوریه، سازمان بهداشت جهانی در گزارشی اعلام کرده بود، تحقیقات گسترده پزشکان از ابتلای به سرطان با مصرف دوزهای کم الکل حکایت دارد.
این سازمان به نهادهای بهداشتی کشورهای جهان پیشنهاد کرده تا با افزایش مالیات و محدودیت در دسترسی خرید نوشابه‌های الکلی، به حفظ سلامت نسل‌های آینده بشر متعهد شوند.
با این حال سودهای کلان شرکت‌های تولیدکننده نوشابه‌های الکلی در جهان و نفوذ آنان در نهادهای تصمیم‌گیری جهانی، همواره مانع از اتخاذ موضعی هماهنگ و قاطع در ممنوعیت استفاده از الکل شده است.ایسنا  کد خبر: ۵۳۰۵۲۳ تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴

منبع: آفتاب

کلیدواژه: الکل نوشیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند