Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: 64 درصد مددجویان این استان در مناطق محروم و روستایی با ضرایب بالای محرومیت زندگی می‌کنند، به این ترتیب بیشتر خدمات این نهاد در این مناطق برنامه‌ریزی شده است.

‌به گزارش ایسنا- ‌به نقل از اداره‌کل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان، سید مهدی عبادی، افزود: کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان از لحاظ جمعیت 14.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد خانوار و 8.5 درصد مددجو کمک معیشت بگیر تحت حمایت دارد‌.

وی افزود: ۱۰۰ هزار و ۹۲ خانوار با جمعیت بیش از ۲۳۲ هزار نفر از خدمات مختلف این نهاد بهره‌مند هستند که ۶۹ درصد خانوارهای تحت حمایت در مناطق روستایی و ۳۱ درصد خانوارها در مناطق شهری این استان زندگی می‌کنند‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در دو ماهه نخست سال جاری دو هزار و ۸۰۰ خانوار پشت نوبت حمایت این نهاد تحت حمایت قرار گرفتند، ادامه داد: با توجه به مشکلات ناشی از  خشکسالی و طوفان شدید این استان سرمایه‌های دامی و کشاورزی بسیاری از خانوارهای تحت‌حمایت که از تسهیلات اشتغال‌زایی استفاده کردند، از بین رفته و متقاضی حمایت هستند که براساس برنامه ریزی‌های انجام شده ۱۰ درصد آنها تحت حمایت این نهاد قرار خواهند گرفت‌.

عبادی با اشاره به اینکه ۶۴ درصد مددجویان در ضرایب بالای محرومیت این استان سکونت دارند، یادآور شد: هشت درصد مددجویان در مناطق محروم و مرزی با ضریب شش، ۱۲ درصد در ضریب هفت، ۲۷ درصد در ضریب هشت و ۹ درصد در ضریب ۹ این استان زندگی می کنند که به علت شرایط سخت زندگی از حمایت‌های کوتاه مدت و بلند مدت این نهاد در سرفصل‌های مختلف مانند کمک معیشت، تحصیلی، درمانی، اردوهای زیارتی و ساخت مسکن بهره‌مند هستند‌.

وی با بیان اینکه ۳۶ درصد جامعه مددجویی از وضعیت عادی برخوردار هستند، اعلام کرد: به منظور رفع مشکلات مددجویان ساکن در مناطق محروم و مرزی تخصیص اعتبارات ابلاغی این مناطق به صورت ۱۰۰ درصد برنامه ریزی شده است‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان افزود: در بحث برنامه کاهش فقر شهرستان دلگان و  دهستان سفید آبه با ضریب محرومیت هشت از توابع شهرستان نیمروز در اولویت این نهاد قرار دارد که براساس سیستم نیازسنجی و با اولویت بندی مددجویان و خانواده‌های نیازمند که نیاز ضروری به امکانات اولیه زندگی دارند، این لوازم در اختیار آنها قرار خواهد گرفت‌.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برخورداری مردم ساکن در این مناطق از تسهیلات مرزی با وجود قرار نگرفتن درشعاع ۵۰ کیلومتر تعریف شده برای مناطق مرزی، گفت: همچنین حل مشکل مخزن آب تمامی خانوارهای این مناطق توسط این نهاد و آبرسانی به وسیله‌ تانکر از طریق شرکت آب و فاضلاب روستایی و اداره  امور عشایر این شهرستان در دست اقدام است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام محرومیت منطقه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۵۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟

به گزارش پارس نیوز ، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات امدادی جمعیت هلال احمر برای سیل‌زدگان در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان گفت:‌ عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان مناطق جنوب شرقی کشور همچان ادامه دارد. این ماموریت از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش های شدید در جنوب شرق کشور آغاز شده است و نیروهای جمعیت هلال احمر در همان لحظات اولیه در محل حاضر شده و اقدامات خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه مجموعا تا صبح امروز به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی شده‌است، گفت:‌بیشترین ماموریت مربوط به استان سیستان و بلوچستان بوده است. در این ماموریت در گام نخست سه اردوگاه اضطراری در مناطق سیل‌زده ایجاد و در مجموع نیز برای ۴۵۰۹ نفر شرایط اسکان اضطراری فراهم شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ناوگان هوایی هلال احمر در امدادرسانی به سیل‌زدگان مشارکت داشتند، گفت: با  بهره‌گیری از توان بالگردها، ۱۲۰۰ نفر از متاثرین حوادث جوی به مناطق امن منتقل شده و ۹ نفر از مصدومین سیل نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. در مجموع ۱۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند که علاوه بر امدادرسانی، از ۳۵۰ واحد مسکونی آب را تخلیه کردند.

وی تصریح کرد: از تاریخ ۲۷ فرویدن ماه لغایت سوم اردیبهشت ماه ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی به متاثرین از حوادث جوی در جنوب شرقی کشور انجام و ۳۴ تن اقلام امدادی و زیستی برای آن‌ها ارسال شد.

محمودی ادامه داد:‌ بر همین اساس ۸۹۷ دستگاه چادر، ۸۳۹۹ تخته پتو، ۴۴۲۹ تخته موکت، ۱۰ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۴۲۶ ست شستشو، ۳۹۵ ست بهداشتی، ۱۱ هزار و ۲۷۶ بسته غذایی، ۱۱ هزار و ۳۸۶ بطری آب معدنی و ۱۱ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم برنج در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان گفت: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت امدادگران جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی را ادامه می دهد.

دیگر خبرها

  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • تصمیم گیری در خصوص اجرای طرح حامیم و جشنواره ملی نهج البلاغه
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • بارش‌های سیل‌آسا در ۸ استان کشور همچنان ادامه دارد
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • اهدای ۱۶۵ میلیارد ریال لوازم ضروری به نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی