Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیش از 330 هزار تبعه افغانی و پاکستانی که در سال 96 از طریق مرزها(میرجاوه، سراوان، زاهدان) چه در قالب زوار اربعین و مسافر ‌وارد استان شده‌اند، خدمات بهداشتی و درمانی را از تیم‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را دریافت کرده‌اند.

‌به گزارش ایسنا- ‌دکتر مهدی طباطبایی در کارگاه بیماری‌های منتقله از آب و غذا در زاهدان افزود: استان سیستان وبلوچستان به دلیل همجواری و مرز طولانی مشترک با دو کشور افغانستان و پاکستان در معرض بروز وشیوع انواع بیماری‌های واگیر و غیر واگیر قرار دارد که دانشگاه زاهدان با محور قرار دادن این موضوع و با ایجاد پایگاه‌های مراقبت مرزی ودر زمینه نظام مراقبت بیماری‌ها و بیماریابی گام‌های موثر و موفقی بر‌داشته است‌‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در سال 96 بیش از 350 هزار تبعه افغانی وپاکستانی از طریق مرز وارد استان شده‌اند که تحت پوشش خدمات سلامت و برنامه بیماریابی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار گرفته‌اند و مواردی که مشکوک تشخیص داده شدند بلافاصله خدمات بهداشتی ودرمانی را دریافت کرده‌اند.

دکتر طباطبایی خاطرنشان کرد: شرایط اقلیمی خاص سیستان وبلوچستان‌، ترددهای بی رویه مرزی‌، خشکسالی‌ها و در آمدهای پایین مردم و دسترسی پایین برخی از مناطق دوردست به تسهیلات بهداشتی‌، پیاده روی زیاد بین مناطق با توجه به پراکندگی زیاد، خدمات رسانی سلامت را به مردم دچار مشکل کرده است، ولی با این وجود تیم‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنان ‌خدمات بهداشتی ودرمانی در دورترین نقاط استان را به بهترین شکل ممکن ارائه می‌کنند.

وی ادامه داد: 1200 روستا در استان از طریق سیاری آبرسانی می‌شود که آموزش و نظارت‌های ویژه‌ای برای سلامت آب وغذا در اولویت برنامه‌های تیم‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.

دکتر عشرتی، رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب وغذای وزارت بهداشت نیز در این جلسه با بیان این مطلب که  بیماری‌های منتقله از آب و غذا به طور کلی بیماری‌هایی هستد که عامل آنها از طریق غذا و آب به انسان منتقل می‌شود، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین بیماری‌های منتقله از آب وغذا بیماری وبا است که از ابتدای سال 97 یک مورد در کشور تایید شده است.

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت از مسمومیت‌های غذایی بعنوان بیماری شایع که بیشتر به دلیل استفاده از مواد غذایی آلوده و آب آلوده یا عدم رعایت بهداشت فردی منتقل می‌شود، نام برد و افزود: متاسفانه هر ساله در کشور با طغیان مسمومیت‌های غذایی مواجه هستیم که به طور معمول با نظارت و برنامه ریزی محوری متخصصان عرصه سلامت در زمینه کنترل و پیشگیری از آن اقدامات اساسی صورت گرفته است‌.

دکتر عشرتی ضمن تقدیر از خدمات همه دست‌اندرکاران عرصه سلامت در مقابله با انواع بحران‌ها از آمادگی و تجارب ‌تیم‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ارزیابی سریع عوامل خطر در شرایط بحرانی بعنوان الگویی کشوری یاد کرد‌.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام خدمات درماني منطقه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی

سید وحید حسینی در این نشست که همزمان با دومین روز هفته ملی سلامت برگزار شد، با گرامیداشت دوم اردیبهشت، سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، اقدام اخیر این مجموعه را در حمله به رژیم صهیونیستی، مورد تقدیر قرار داد.

گرامیداشت روز سعدی، شاعر بلندآوزاه شیرازی، دیگر مناسبتی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی به آن اشاره و جایگاه این شاعر نامدار را در فرهنگ و ادب پارسی، رفیع خواند.

او با اشاره به انتخاب شعار «سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت» برای هفته ملی سلامت امسال، این رویداد ملی را فرصتی برای افزایش توجه و آگاهی عمومی نسبت به موضوع سلامت دانست.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با بیان اینکه همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت بالای مقوله سلامت و به ویژه سلامت خانواده ها، امسال در هفته ملی سلامت به این موضوع پرداخته شده است.

به گفته دکتر حسینی امسال در هفته ملی سلامت موضوع محوری سلامت خانواده و بهره مندی از ابزار‌های مختلف برای مردمی سازی این امر؛ موضوعات آموزش و پرورش، سلامت زمین، سلامت روانی اجتماعی، رسانه و فرهنگ سلامت، جوانی جمعیت، غذای سالم، ورزش و فعالیت بدنی مورد توجه قرار گرفته است.

او همچنین مقوله سلامت خانواده را یک حق و یک مسوولیت دانست که در هفته ملی سلامت امسال نیز به این موضوع پرداخته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه این نشست به بیان مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه سلامت استان در برنامه ریزی‌ها و اقدامات اشاره کرد و گفت: موضوع سلامت فراتر از یک رویداد و زمان، بلکه رسالتی جامع بر عهده مجموعه دانشگاه است که در تمام ایام سال، به صورت شبانه روزی و در ابعاد مختلف دنبال می‌شود.

او توسعه اهداف جوانی جمعیت در حیطه سلامت را از جمله مهم‌ترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد که به صورت مستمر، در حال پیاده سازی است.

ارتقای سلامت روانی جامعه، دیگر اولویتی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا ضمن تلاش برای تقویت راهکار‌های مراقبتی در حیطه سلامت روان گروه‌های مختلف جامعه؛ توسعه تخت‌های بستری بیماران اعصاب و روان در استان و همچنین راه اندازی سامانه خودکشی در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه با هدف رصد و پیشگیری از موارد خودکشی، انجام شده است.

حسینی همچنین به موضوع آموزش همگانی سلامت اشاره کرد که در شعار امسال هفته ملی سلامت نیز مورد توجه قرار گرفته و با ابزار‌های رسانه‌ای و فرهنگ سازی در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مدیریت روند شیوع بیماری‌های غیرواگیر با مشارکت تمامی سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط را بخش دیگری ازماموریت‌های مجموعه سلامت استان عنوان کرد و افزود: همچنین با توجه به ضرورت نیاز به بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی در استان به ویژه در شهر شیراز، این مهم با رایزنی در سطوح بالادستی با هدف راه اندازی دو ابربیمارستان و توسعه دیگر مراکز از جمله پردیس شهید دوران، دنبال می‌شود.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس بهبود معیشت کارکنان در تمامی مدارج و حوزه‌ها را نیز دیگر اولویت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد که از طریق مجموعه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و دیگر نهاد‌ها پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ سمنان کلنگ زنی شد
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش سبزوار
  • ارائه خدمات درمانی سپاه به هزار و ۶۰۰ شهروند قزوینی
  • افزایش ۵۰ درصدی تعرفه گذاری خدمات پرستاری
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود