Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-07@11:50:26 GMT

به نحوه ملی اعلام کردن اراضی کشاورزی معترضم

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۵۸۱۷

به گزارش وانانیوز، 

علی ابراهیمی در گفت‌وگویی، با اشاره به انتصابش از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان عضو هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگل ‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، در خصوص نحوه کار این هیئت اظهار کرد: با انتخاب افرادی در این هیئت محورهایی که از سوی کمیسیون در بررسی عملکرد این سازمان مطرح شده است مورد بررسی قرار می‌گیرد و با اعلام گزارشات به هیئت تحقیق و تفحص و بررسی نهایی در این هیئت به کمیسیون کشاورزی منعکس می‌شود و نتیجه بررسی‌های بعمل آمده به هیئت رئیسه مجلس ابلاغ می‌شود و نهایتا توسط هیئت رئیسه برخورد لازم و تصمیمات مقتضی صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اعلام اعتراض به عملکرد سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار کرد: درخصوص بسیاری از عرصه‌های کشاورزی در کشور و حتی در استان مرکزی به دلیل ابهام در تشخیص اینکه جزو مستثنیات است یا منابع ملی، حقوق مردم تضییع می‌شود.

وی با بیان اینکه «اطلاع‌رسانی دقیق در این خصوص به مردم انجام نشده است» گفت: بخشی از اراضی که در قالب اراضی ملی معرفی شده، متعلق به مردم است.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه «در حوزه حفظ و حراست از جنگل‌ها و مراتع نیز اقدامات صورت گرفته ناکافی است» اظهار کرد: یکی دیگر از دلایل پیشنهاد کمیسیون برای عضویت در این هیئت، نظارت دقیق بر نحوه حفظ و حراست از جنگل ها و مراتع کشور است که برخی اقدامات اولیه در حال انجام است.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگل ها کشاورزی منطقه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۵۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ثبت نام دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی آغاز شده و می‌توانند تا پایان خرداد ماه برای ثبت نام اقدام کنند، گفت: جهش تحصیلی از کلاس اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم دبستان انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، الماسی در گفتگو با خبرنگاران، درباره شرایط ثبت نام جهش تحصیلی گفت: در مرحله اول مدیر مدرسه پس از حصول اطمینان از شرایط دانش آموز ثبت درخواست او را در سامانه سیدا انجام می‌دهد، سپس بعد از تأیید درخواست توسط مدیر در سامانه سیرت، ثبت درخواست جهش توسط اولیاء در سامانه سیرت برای نوبت گیری و انجام مراحل ارزیابی در مرکز جامع سنجش انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در جهش تحصیلی آزمون هوش و بررسی روانشناختی گرفته می‌شود، افزود: پس از قبولی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، در پایه مورد نظر نیز بجز دروس تربیت بدنی و انضباط، آزمون اخذ می‌شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه زمان ثبت نام و آزمون هوش و بررسی روانشناختی از ۱۰ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد است، ادامه داد: میزان بهره هوشی و بررسی روانشناختی در این آزمون در دو طبقه باهوش و پر هوش به ترتیب یک و چند پایه است.

الماسی بیان اینکه به همه اولیاء توصیه می‌شود تحت تاثیر بازار‌های بیرونی برای آمادگی روانشناختی قرار نگیرند، گفت: والدین نگاه واقع بینانه به توانایی بچه‌های خود داشته باشند و تنها مرجع بررسی صلاحیت‌های هوشی و روانشناختی برای جهش تحصیلی، وزارت آموزش و پرورش است، لذا از آوردن نتایج مراکز بیرونی جهت تعیین جایگاه خودداری شود.

وی با بیان اینکه از تصمیمات احساسی و هیجانی برای ارتقای تحصیلی فرزندان جدا خودداری شود، افزود: قبل از ارزیابی روانشناختی، هوشی و اعلام نتیجه از امتحان درسی پایه مورد نظر خودداری کنند.

دیگر خبرها

  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده