Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@07:06:32 GMT

فصل کاشت سینمای ایران

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۶۹۱۵

فصل کاشت سینمای ایران

به گزارش جهان نيوز، تجربه و مرور سال‌های گذشته نشان داده آنهایی که از این زمان برای حضور در جشنواره فیلم فجر دورخیز می‌کنند، دردسرهای کمتری نسبت به کسانی دارند که ساخت و تولید فیلم‌ها را به پاییز و اوایل زمستان و ایام نزدیک به جشنواره فیلم فجر موکول می‌کنند.

در میان فیلم‌هایی که این روزها در مرحله تولید و فیلمبرداری به سر می‌برند یا در مراحل پیش و پس از تولید قرار دارند، نام‌های آشنایی به چشم می‌خورد؛ بازیگران و کارگردانانی که از حالا کنجکاوی‌هایی درباره دیدن نتیجه نهایی و تماشای فیلم‌های آنها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در گزارش امروز صفحه سینمای روزنامه جام‌جم، به‌صورت فهرست‌وار نگاهی داریم به برخی فیلم‌های مهمی که این روزها در مراحل مختلف ساخت هستند.

سونامی ستاره ها
میلاد صدرعاملی بتازگی ساخت فیلم «سونامی» را به پایان رساند و این فیلم وارد مراحل آماده‌سازی و پس از تولید شد. میلاد صدرعاملی، پسر رسول صدرعاملی کارگردان مطرح سینمای ایران است که پیش از این او را به عنوان بازیگر در فیلم «من ترانه 15 سال دارم» دیده بودیم. سونامی نخستین فیلم صدرعاملی پسر به‌عنوان کارگردان است. این فیلم قصه یک قهرمان تکواندو را روایت می‌کند و بازیگرانی چون بهرام رادان، مهرداد صدیقیان، رعنا آزادی‌ور، محمدرضا غفاری، امیرمهدی ژوله و علیرضا شجاع نوری در آن حضور دارند. این فیلم به‌دلیل اقتضائات فیلمنامه و قصه، چالش‌هایی را برای برخی بازیگران مردش به همراه داشته و آنها تمرینات ویژه‌ای را برای کسب آمادگی جسمانی لازم و بازی در برخی صحنه‌های فیلم داشتند.

بازگشت فخیمزاده
مهدی فخیم‌زاده از آن دسته بازیگران و کارگردانان دوست داشتنی تلویزیون و سینمای ایران است که همواره آثار پرمخاطبی داشته و به نوعی رگ خواب مخاطب را می شناسد. او در سال‌های اخیر کمتر در سینما حضور داشت و او را در دو سریال «علی‌البدل» و «دندون طلا» دیدیم.

آخرین حضور سینمایی او به‌عنوان بازیگر مربوط به فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» ساخته بهروز افخمی بود و آخرین کارگردانی او در سینما هم، ساخت فیلمی به نام «همنفس» با بازی خودش و رویا نونهالی بود که مربوط به سال 1382 می‌شود. او این روزها دوباره سراغ کارگردانی در سینما رفته و مشغول ساخت فیلم کمدی اکشن «مشت در وقت اضافه» است که قصه‌اش بستری خانوادگی و اجتماعی دارد.

مهدی فخیم‌زاده و گوهر خیراندیش که در آذر، شهدخت، پرویز و دیگران همکاری درخشانی داشتند در این فیلم هم با هم همبازی هستند. رامین راستاد، احمد نجفی، گلناز خالصی، حمیدرضا قلی خانی، سیاوش معمارزاده، آتنا مهیاری و آرش نوذری از دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم حضور دارند. سیدحامد حسینی تهیه‌کننده این فیلم است و مدیریت فیلمبرداری آن را هم علیرضا زرین دست به‌عهده دارد.

یک فیلم «جان دار»
«جان دار» که در این روزها در مرحله پیش تولید قرار دارد و بزودی ساخت آن آغاز خواهد شد، از فیلم‌های پرستاره است. بااین که هنوز خلاصه قصه‌ای از آن رسانه‌ای نشده، اما همین ترکیب بازیگران کنجکاوی برانگیز است و مخاطب پیگیر سینما دوست دارد زودتر ماحصل نهایی را ببیند.
حامد بهداد و باران کوثری از جمله بازیگران نقش‌های اصلی فیلم هستند. این دو بازیگر تاکنون در چند فیلم با هم همکاری داشته اند که روز سوم، دایره زنگی، هفت ماهگی و خانه دختر برخی از آنها هستند.

جواد عزتی، علی شادمان، مسعود کرامتی و فاطمه معتمدآریا هم در این فیلم سینمایی بازی می‌کنند. حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری کارگردانی مشترک این فیلم سینمایی را به عهده دارند.

«طلا» به روایت جوان و جواهریان
همکاری‌های سینمایی رامبد جوان و نگار جواهریان کم کم بیشتر و بیشتر می‌شود. این زوج پس از تجربه موفق و البته نامتعارف «نگار»، حالا قرار است بار دیگر در فیلمی به نام «طلا» با هم همکاری کنند. طلا فیلمی با بازیگری نگار جواهریان و تهیه‌کنندگی رامبد جوان است. بجز جواهریان بازیگران دیگری چون هومن سیدی، طناز طباطبایی، هدی زین‌العابدین و مهرداد صدیقیان هم در آن بازی می‌کنند. کارگردانی طلا را پرویز شهبازی به عهده دارد که او را با ساخت فیلم‌هایی چون نفس عمیق، عیار 14، دربند و مالاریا می‌شناسیم.

کارگردانهای دیگر هم مشغول کارند
فیلم پرستاره «ما همه با هم هستیم» ساخته کمال تبریزی و با بازی بازیگرانی چون مهران مدیری و محمدرضا گلزار، «رویای سهراب» ساخته علی قوی‌تن و با بازی علی قوی تن به نقش سهراب سپهری، لاله اسکندری، بهاره کیان‌افشار، ترلان پروانه و مهدی سلطانی سروستانی، «لابیرنت» ساخته امیرحسین ترابی و با بازی شهاب حسینی و پژمان جمشیدی، «مردی بدون سایه» ساخته علیرضا رئیسیان و با بازی لیلا حاتمی، علی مصفا و فرهاد اصلانی، «درخونگاه» ساخته سیاوش اسعدی و با بازی امین حیایی، «ایده اصلی» ساخته آزیتا موگویی و با بازی مریلا زارعی و «متری شش و نیم» ساخته سعید روستایی از دیگر پروژه‌های مهمی هستند که این روزها مراحل مختلف ساخت خود را می‌گذرانند.

منبع:جام جم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۶۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود

همشهری آنلاین-فرناز محمدزاده؛ فکرش را بکنید، بعد از پشت سر گذاشتن یک ترافیک سنگین برای رسیدن به مقصد، باید وارد فرآیند سخت پیداکردن جای‌پارک شوید و ماجرا از اینجا تازه شروع می‌شود. کوچه‌پس‌کوچه‌ها را بالا و پایین می‌کنید و دائم معابر را دور می‌زنید تا شاید بخت با شما یار باشد و جای پارکی نصیب شما شود. برخی از مناطق مانند ۶، ۱۱ و ۱۲ تهران که معروف شده‌اند به نداشتن جای‌پارک. همه به هم توصیه می‌کنند که در فلان خیابان و معبر جای‌پارک گیر نمی‌آید، درواقع جای‌پارک در برخی از معابر، ستاره سهیل است و دست‌نیافتنی.

راه نجات از این وضعیت هم تنها پارکینگ‌سازی است و بس؛ چراکه نه می‌توان مقابل تولید و واردات خودرو را گرفت، نه می‌توان عادت مردم را به عدم‌استفاده از خودروی شخصی تغییر داد؛ درواقع اصل باید همین باشد. اما رسیدن به این هدف که استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی اولویت مردم شود، پیچیده است. بنابراین در یک گام کوتاه‌مدت باید دسترسی شهروندان را به پارکینگ آن هم در مناطقی که بیشتر با معضل کمبود جاپارک درگیرند، فراهم کرد.

وعده شهردار تهران برای پارکینگ‌سازی

نهضت پارکینگ‌سازی را شهرداری تهران در این دوره با جدیت آغاز کرد و بخشی از پویش‌های امیدوافتخار به این موضوع اختصاص یافت تا در قالب آن، پارکینگ‌های جدیدالتاسیس به تهرانی‌ها هدیه داده شود. شهردار تهران نیز این نوید را به شهروندان پایتخت داد که با مشارکت دیگران در جای‌جای شهر زمینه نهضت پارکینگ‌سازی‌ ایجاد خواهد شد. علیرضا زاکانی پیش از این گفته بود که به‌دنبال آن هستیم که با ساخت پارکینگ، فضاهای عمومی شهر را آزاد کنیم؛ چراکه محل ایستادن خودروها و پارک حاشیه‌ای آنها باید ساماندهی شود. ظرفیت پارک حاشیه‌ای آزاد خواهد شد تا همه مردم بتوانند عادلانه از فضای حاشیه‌ای کنار خیابان استفاده کنند.

بهره‌برداری از پارکینگ مینابی در منطقه ۱۵

ساخت پارکینگ در دوره ششم مدیریت شهر با شدت بیشتری در دست اقدام قرار گرفته تا کمبودهای موجود در این حوزه پس از سال‌ها جبران و رفع شود. در همین رابطه معاون فنی‌وعمرانی شهرداری تهران آخرین وضعیت نهضت پارکینگ‌سازی در تهران را تشریح کرد و به خبرنگار همشهری از بهره‌برداری از پارکینگ مینابی در منطقه۱۵ در روزهای اخیر خبر داد. هادی حق‌بین می‌گوید: براساس توافقنامه‌ای بین ما و سازمان حمل‌ونقل و ترافیک، احداث برخی از پارکینگ‌ها با معاونت عمرانی بوده و پروژه‌هایی توسط ما در حال اجراست. او با اشاره به بهره‌برداری از پارکینگ مینابی می‌افزاید: این پارکینگ با ۴۲۰خودرو در اختیار شهروندان منطقه۱۵ قرار خواهد گرفت. علاوه‌براین، پارکینگ جوادیه را در دست اجرا داریم که با ۱۰۰خودرو ظرفیت به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

ساخت ۱۰پارکینگ عمومی در مناطق مختلف

با توجه به اینکه شهردار تهران درباره رفع معضل پارکینگ شهر وعده‌های خوبی برای تهرانی‌ها داشت، سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران این موضوع را از طریق ساخت ۳نوع پارکینگ دنبال می‌کند؛ ایجاد پارکینگ‌های عمومی، حاشیه‌ای و مکانیزه. در همین راستا شهریار افندی‌زاده از ساخت ۱۰پارکینگ عمومی با ظرفیت حدود ۲۵۰۰قطعه خبر داد. مدیرعامل سازمان‌‎ حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران با اشاره به اینکه بحث پارکینگ از طریق سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران و سایر پیمانکاران دنبال می‌شود، به خبرنگار همشهری می‌گوید: پارکینگ‌سازی در ۲بخش انجام می‌شود. بخش اول ایجاد پارکینگ‌های عمومی است که در حال احداث هستند و برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در سال۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ تمام موارد به بهره‌برداری برسند؛ بخش دیگر مربوط به پارکینگ‌های حاشیه‌ای است. او با اشاره به جزئیات پارکینگ‌های عمومی گفت: در حال حاضر پارکینگ شهید باقری، جوادیه، گلستانی، اعتماد، هلال‌احمر، سمیه، مینابی، بعثت و شهید بغدادی در دست اجرا هستند و پارکینگ مینابی نیز به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵

افندی‌زاده در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تشریح پارک ‌حاشیه‌ای پرداخت و افزود: ایجاد ظرفیت پارک‌ حاشیه‌ای را از مناطق یک، ۴ و ۵ شروع کرده‌ایم و بنا داریم ۳۰هزار قطعه پارکینگ ایجاد کنیم. برنامه‌ریزی کرده‌ایم این عدد از پایان سال‌جاری تا سال۱۴۰۴ به ۱۲۰هزار قطعه برسد و در کل مناطق ۲۲گانه شاهد پارک حاشیه‌ای باشیم.

پیگیری برای ایجاد پارکینگ‌های مکانیزه

مدیرعامل سازمان‌‎ حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران در ادامه به ایجاد پارکینگ‌های مکانیزه نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد پارکینگ‌های مکانیزه در دستور کار قرار دارد. برای این موضوع باید تملک قطعات زمین‌هایی که لازم است تملک شوند، انجام شود. همچنین قصد داریم پارکینگ‌های مکانیزه‌ای را که سابق‌براین در شهر وجود داشت ولی یا در جای نامناسب بود یا کارکرد مناسبی نداشت، ساماندهی کنیم. ساخت پارکینگ مکانیزه در تمامی مناطق دنبال می‌شود. او با اشاره به اینکه معابر اصلی و فرعی درحال حاضر توسط خودروها اشغال شده‌اند، ادامه داد: برای ساماندهی این وضعیت از ۳طریق ایجاد پارکینگ‌های عمومی، مکانیزه و پارک حاشیه‌ای، کار را دنبال می‌کنیم. باید پارکینگ مورد نیاز در شهر ایجاد شود تا علاوه بر تردد آسان در معابر، مدیریتی برای پارکینگ عمومی ایجاد کنیم.

کاهش نیاز به ساخت پارکینگ با توسعه حمل‌ونقل عمومی

افندی‌زاده با بیان اینکه در کنار ساخت پارکینگ باید توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی دنبال شود، بیان کرد: در بحث حمل‌ونقلی موضوع متفاوت است. اگر ما وضعیت حمل‌ونقل عمومی را بهبود بخشیم، نیازی به ایجاد پارکینگ نخواهد بود چراکه شهروندان از خودروی شخصی خود استفاده نمی‌کنند؛ بنابراین نیاز به پارکینگ کمتر می‌شود. پس در کنار توسعه ظرفیت‌های فعلی پارکینگ باید مردم را با توسعه ناوگان عمومی به سمت استفاده‌نکردن از خودروی شخصی سوق دهیم. پس صرفا نمی‌توان گفت که تهران درحال حاضر چه میزان پارکینگ نیاز دارد؛ چراکه اگر انواع مدهای حمل‌ونقلی در تهران ایجاد شود بالطبع نیاز به پارکینگ کاهش می‌یابد.

ایجاد جای پارک حاشیه‌ای در مرکز شهر

مدیرعامل سازمان‌‎ حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران با اشاره به وضعیت نامناسب جای پارک در مرکز شهر تصریح کرد: مناطقی که در مرکز شهر هستند نیاز به‌جای پارک حاشیه‌ای دارند و تمام معابر از صبح تا شب اشغالند. به‌دنبال آن هستیم که جای پارک حاشیه‌ای در این مناطق ایجاد کنیم. او در ادامه می‌افزاید: برای پارکینگ عمومی باید زمین مناسب در مناطق مختلف تملک کنیم تا بتوانیم اقدام به ساخت کنیم که به تمام مناطق برای شناسایی زمین اعلام کرده‌ایم. هر قطعه زمینی که در مناطق تملک شود و مصوبه کمیسیون ماده۵ آن برای کاربری پارکینگ دریافت شود، نسبت به ایجاد پارکینگ اقدام می‌کنیم.

لزوم پارکینگ‌سازی تا توسعه ناوگان عمومی

لزوم توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران بر همگان محرز است. افزایش اتوبوس، تاکسی و مترو می‌تواند گره از مشکلات زیادی در شهر باز کند که یکی از این مشکلات در کنار کاهش ترافیک و آلودگی هوا، کاهش نیاز به ایجاد پارکینگ است. درواقع بخش زیادی از سرمایه شهر درحال حاضر برای تملک زمین و عملیات اجرایی ساخت پارکینگ اختصاص می‌یابد که می‌توان با توسعه ناوگان عمومی از این هزینه‌ها جلوگیری کرد. درواقع اگر دسترسی شهروندان به همه نقاط شهر با آسودگی و خیال راحت از طریق ناوگان عمومی میسر باشد، استفاده از خودروی شخصی کاهش می‌یابد و نیاز به پیداکردن جای پارک هم کمتر می‌شود؛ اما تا رسیدن به آن روز، ایجاد پارکینگ‌ها با ظرفیت مناسب برای شهروندان توسط شهرداری تهران الزامی است.

کد خبر 849250 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران پاركينگ حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • صحنه‌هایی از فیلم جدید محمدرضا فروتن پس از ۵ سال | ببینید
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!