Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، در جریان دور قبلی تحریم‌ها، هند سیستمی شبیه تهاتر را که برای واشنگتن قابل قبول بود طراحی کرده بود تا پرداخت بخشی از پول خرید نفت خود به تهران را به روپیه از طریق یک بانک دولتی کوچک امکان‌پذیر کند. ایران نیز از پول صادرات نفت خود برای واردات کالا از هند استفاده می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این منابع دولتی آگاه به رویترز گفت: ما سرگرم بررسی احیای مکانیسم پرداخت به روپیه هستیم و بایستی خودمان را آماده کنیم.

وی در ادامه افزود: مکانیسم پرداخت فعلی ممکن است از نوامبر به بعد دیگر کار نکند.

یک مقام وزارت بازرگانی هند نیز اظهار کرد: بانک مرکزی هند هنوز درباره بازگرداندن مکانیسم پرداخت به روپیه تصمیم نگرفته است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در ماه مه از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ با ایران خارج شد و دستور وضع مجدد تحریم‌ها علیه تهران را صادر کرد.

برخی از تحریم‌های آمریکا از ششم اوت به اجرا درخواهند آمد در حالی که تحریم‌هایی که به خصوص بخش نفت را هدف می‌گیرند از چهارم نوامبر اجرایی می‌شود.

پالایشگاه‌ها در هند در حال حاضر از بانک دولتی هند (SBI) و بانک EIH آلمان برای پرداخت پول خرید نفت ایران به یورو استفاده می‌کنند.

بانک SBI هند به پالایشگاه‌های هندی و دولت اعلام کرده از چهارم نوامبر دیگر قادر نخواهد بود مبادلات مربوط به واردات نفت از ایران را انجام دهد.

پالایشگاه‌های هند یک دوره اعتباری ۶۰ روزه برای پرداخت پول به ایران دریافت می‌کنند که نشان می‌دهد واردات نفت از ایران ممکن است از اوت به بعد با مشکل روبه‌رو شود.

دولت هند از پالایشگاه‌های خود درخواست نکرده واردات نفت ایران را کاهش دهند، اما برخی از این پالایشگاه‌ها کاهش خرید از تهران را آغاز کرده‌اند.

این منبع دولتی آگاه اظهار کرد: ما از پالایشگاه‌ها برای کاهش واردات درخواست نکرده‌ایم. وی در ادامه افزود: دیدار رسمی میان هند و آمریکا برای گفت‌وگو پیرامون تحریم‌های ایران هنوز انجام نگرفته است.

به گفته این منبع آگاه، یک هیات هندی با مقامات و بانکداران در فرانسه، آلمان، انگلیس و بروکسل به منظور یافتن کانال‌های پرداخت جایگزین دیدار کرده است و استفاده از بانک‌های اروپایی برای پرداخت پول به ایران را تقریبا غیرممکن یافته است.

احیای سیستم پرداخت روپیه کمک خواهد کرد تراز تجاری هند که اکنون به نفع ایران شده است، تغییر کند. کسری تجاری هند با ایران از ۱۱.۴ میلیارد دلار در سال مالی ۲۰۱۲ – ۲۰۱۱ به حدود ۳.۶ میلیارد  دلار در سال مالی ۲۰۱۶ – ۲۰۱۵ که سیستم پرداخت به روپیه اجرایی شد کاهش یافت، اما آمار وزارت بازرگانی هند نشان می‌دهد از آن زمان افزایش یافته و به حدود ۸.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ – ۲۰۱۷ رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: تحریم های آمریکا واردات نفت هند از ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند.

به گزارش ایلنا، وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد.

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!